Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Farizom edzés

Összetett és izolációs gyakorlatokat egyaránt alkalmazhatunk. Erőemelők, nem versenyszintű testépítők számára tökéletesen elég, ha 1-2 alapgyakorlatot farizom-specifikusan végeznek. Gyakorlatok: guggolás, kitörés, lábemelés hátra

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

A kettlebell mint eszköz mögött az SFG edzés rendszere áll, ami az  edzéseink gerincét adja. Az egészség megőrzésének és javításának szem előtt tartásával ,a leghatékonyabb edzés módszer legyen szó testzsír vesztésről, a törzs tartó izmainak a megerősítéséről vagy kondicionálásról, erő fejlesztésről. A kettlebell súllyal végezhető aerobik edzés a kettlebell edzés, mely során végzendő kettlebell gyakorlatok ajánlottak nőknek, féárfiaknak egyaránt. A kettlebell edzés alapján állít össze szakképzett edzőnk hatékony edzéstervet, amit Te is kipróbálhatsz Nyíregyházán, a Csaló köz 2. szám alatti fitness termünkben.

16 éve Fitness szolgáltatóegységként működik a Vezér Fitness koedukált fitness terem a Debrecen, Böszörményi út 150 szám alatt.

·         Vezér Fitness, ahol Health-One és Healthgym kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.
·         Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket.
·         Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Spinracing, Spinning, Kangoo-Jump, Pilates, Lebegő jóga, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training stb.

·         Gyerek fitness
·         Ovis torna
·         Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs
·         Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

·        56 csöves szuper bronz álló szolárium

A  belvárosban,  Csapó utca 28 szám alatt a Pulykakakas Üzlet- és Irodaház első emeletén 2011 szeptembere óta várja hölgy vendégeit.

-          Női  Vezér Fitness, ahol Health-One kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.

-           Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket, akár 4-5 fős kiscsoportban.

-           Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training, Tae-bo, Zsírégető, Challenge Program

-          Spinning terem: Spinracing,  Spinning

-           Gyerek fitness: 6-12 éves korosztály részére

-           Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs.

-          Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

Infra szauna, Power Plate

A Delta életét egy irodaház alagsorában kezdte.
Nagyszerű Atlas gépeinknek köszönhetően az emberek bizalommal jöttek le a terembe,
így az fokozatosan fejlődött. Az egyre bővülő Delta 2010-ben kinőtte magát és elköltözött jelenlegi helyére.
A kondi terem felszereltsége folyamatosan bővül, jelenleg az alábbiak:

 • 45 kondigép
 • 53 pár kézi súlyzó
 • 6 szobabicikli
 • 5 futópad
 • 5 taposó
 • 1 elliptikus tréner


egy box terem és egy kisebb tükrös tornaterem is a vendégek szolgálatára áll.
A tornateremben különböző női tornák szoktak lenni, jelenleg Alizetics órákra lehet járni.
Továbbá helyet kapott az új szoláriumunk is barnulni vágyók számára.


A Deltában sosem kell attól tartania az embernek, hogy rátör a kisebbségi érzés, mindenki a fejlődés reményében jön el.
Kedves pultosaink egyben teremvezetők is, nyugodtan meg lehet szólítani őket ha segítségre van szükség.


A jövőben is törekszünk a bővülésre, a gépek folyamatos karbantartására, hogy a Vendég minden igényét teljes mértékben kielégíthessük.

Debrecenben, a Vágóhíd u. 3/B alatt. A 800m2-es területen, 500m2-en a legmodernebb kardió és edzőgépek találhatók, a többi helyen szociális helyiségek, 8 férőhelyes szauna- ahol felfrissülhetnek- szolárium, -Ergoline fekvő és állógép- ill. bokszterem is igénybe vehető. Könnyen megközelíthető gépkocsival, - ingyenes parkolóval az udvarban- helyi járatú autóbusszal, ill. kerékpárral.
Különtermünkben karate edzés, T-REX, Bokwa és egyéb csoportos foglalkozások is indulnak.
Igény esetén személyi edző segítsége is kérhető.
A proteinpultunknál kaphatók fehérjeturmixok, energetizáló italok, kávék, L-Carnitin italok és egyéb táplálék kiegészítők.
A Fitnessből átjárási lehetőség van a Chili Café étterembe, ahol külön Fitness étlappal várjuk a bérlettel rendelkezőket.
Folyamatosan bővülő géppark, amelyek között megtalálhatók a Life Fitness, Hammer Strength, Pulse Fitness, Eleiko, Hoist márkák.

Az edzőterem az év MINDEN napján-/ünnepnap is várja kedves vendégeit!

Fejlődjön Ön is a Chili Fitnessel együtt! Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig 6-23-ig, Vasárnap 7-22-ig.
Ünnepnap 7-22-ig.
Tel.szám: 52/ 541-153, 06 70/367-6590

Várunk szeretettel minden sportolni vágyó, kedves vendéget!

1994-ben nyitottuk 100m2-es kis edzőtermünket, ami mára 700m2-essé nőtte ki magát. Megpróbálunk mindenki igényének megfelelni a külön női részlegünkkel, hardcore teremmel, és egy koedukált fitness teremmel. Klubtagjaink ingyenes edzéstervet és étrendet kapnak. Edzőtermünket rendszeres látogatják élsportolók!
Fitness termünkben: mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelő gépeket. Márkától függetlenül válogattuk össze a legjobb eszközöket. Próbáld ki szabadsúlyos, lapsúlyos gépeinket vagy edz szabad súlyokkal. Cardio részlegünkön taposó, lépcsőző, bicikli, eliptika, ergométer és futópadok állnak rendelkezésedre a zsírégetéshez!!! Garancia a fejlődésre a 18 éves tapasztalat. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és cseréljük, hogy mindig új inger érjen téged!
Női teremrészünkben: 140m2 légkondicionált terem professzionális Techno-gym gépekkel, kifejezetten Nőknek összeállított eszközökkel. Kimondottan a kritikus részekre összpontosítva: comb, fenék, has. Több mint 30 eszköz!!! INGYENES EDZÉSTERV, ÉTREND!!! Belépés CSAK hölgyeknek!
"Hardcore" teremrészünkben: ha azt hiszed mindent tudsz, és mindent megtettél, már csak a piramis csúcsa vár rád! MEGTALÁLTAD a végső állomást. Több tonna súly, professzionális erőemelő berendezések, csak szabad súlyok!!! Visszautazhatsz az időben, régi idők testépítő és erőemelő edzéseit élheted át újra! Figyelem... már a súlypakolásban is elfáradhatsz!!!

Ha érdekel kínálatunk, látogasd meg edzőtermünket Mosonmagyaróváron a Kálnoki út 11. szám alatt.

1994-ben nyitottuk 100m2-es kis edzőtermünket, ami mára 700m2-essé nőtte ki magát. Megpróbálunk mindenki igényének megfelelni a külön női részlegünkkel, hardcore teremmel, és egy koedukált fitness teremmel. Klubtagjaink ingyenes edzéstervet és étrendet kapnak. Edzőtermünket rendszeres látogatják élsportolók!
Fitness termünkben: mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelő gépeket, edzési lehetőséget. Márkától függetlenül válogattuk össze a legjobb eszközöket. Próbáld ki szabadsúlyos, lapsúlyos gépeinket vagy edz szabad súlyokkal. Cardio parkunkban taposó, lépcsőző, bicikli, eliptika, ergométer és futópadok állnak rendelkezésedre a zsírégetéshez!!! Garanicia a fejlődésre a 18 éves tapasztalat. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és cseréljük, hogy mindig új inger érjen téged!
Női teremrészünkben: 140m2 légkondicionált terem professzionális Techno-gym gépekkel, kifejezetten Nőknek összeállított eszközökkel. Kimondottan a kritikus részekre összpontosítva: comb, fenék, has. Több mint 30 eszköz!!! INGYENES EDZÉSTERV, ÉTREND!!! Belépés CSAK hölgyeknek!
"Hardcore" teremrészünkben: ha azt hiszed mindent tudsz, és mindent megtettél, már csak a piramis csúcsa vár rád! MEGTALÁLTAD a végső állomást. Több tonna súly, professzionális erőemelő berendezések, csak szabad súlyok!!! Visszautazhatsz az időben, régi idők testépítő és erőemelő edzéseit élheted át újra! Figyelem... már a súlypakolásban is elfáradhatsz!!! Személyi edző igénybevételére is van lehetőséged.

Ha érdekel kínálatunk, várunk edzőtermünkben Mosonmagyaróváron, a Szent Itván király utca 17. szám alatt!

 

CÉGÜNK 1996. NOVEMBERÉBEN KEZDTE MEG MŰKÖDÉSÉT 180 M2-EN 2 DB SZOLÁRIUMMAL, 1 DB 6 FÉRŐHELYES SZAUNÁVAL, VALAMINT 20 DB KONDIGÉPPEL.AZ ÉVEK FOLYAMÁN FOLYAMATOSAN BŐVÍTETTÜK SZOLGÁLTATÁSAINKAT ILLETVE SZÍNVONALUNKAT.JELENLEG MINTEGY 1500 M²-EN AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLLNAK A KEDVES VENDÉGEINK RENDELKEZÉSÉRE: 2 ÁLLÓ ÉS 1 FEKVŐ SZOLÁRIUM, MASSZÁZS, KÜLÖNBÖZŐ AEROBIK ÓRÁK,  KARDIÓ GÉPPARK (FUTÓPAD, TAPOSÓGÉP, KERÉKPÁR, ELLIPTIKUS TRÉNER) ILLETVE A FITNESS TEREMBEN 70 DB TECHNOGYM TÍPUSÚ EDZŐGÉP.A VENDÉGEK IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉRE, SZAKMAILAG JÓL KÉPZETT OKTATÓKKAL, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOKKAL VÁRJUK LÁTOGATÓINKAT.KÖNNYÍTETT FIZETÉSI LEHETŐSÉGEINK: SZÉP KÁRTYÁK.A MAI FELFOKOZOTT ÉLETTEMPÓJÚ VILÁGUNKBAN EGYRE TÖBBEN VÁLASZTJÁK KIKAPCSOLÓDÁSKÉPPEN A FITNESST ÉS A WELLNESST. ADJ LEHETŐSÉGET TE IS  SZABADIDŐD EGÉSZSÉGES ELTÖLTÉSÉRE!

Belváros szívében igényesen berendezett edzőterem és szépségszalon. Ingyenes parkolási lehetőség. Nyitva a hét minden napján!A Börtönudvar Fitness teremben a mozgás örömét mindenki kedvére megtalálhatja, több sport közül választhat ilyenek: squash, spinning, video cícling trx, crissfit, kangoo, aerobik, gyerek táncok, sals. Szépségszalununk pedig arról, hogy a vendégeink a legszebben távozannak: szolárium, fodrász, manukür. kozmetika.

Brehószki György vagyok, 2007.óta üzemeltetem az EnerGym edzőtermet, mint tulajdonos és ügyvezető.

Kötődésem a sporthoz:

Edzőterembe 18 éve, 16 éves korom óta járok. A debreceni Hanna Fitness-ben kezdtem, majd később a World Gym edzőteremben folytattam az edzést. 2004-ben indultam a Superbody versenyen és 5. helyezést értem el újonc kategóriában. Az eredményemet anabolikus szteroidok, vízhajtó stb. nélkül, tehát naturál testépítőként értem el. A kezdetektől fogva és jelenleg is a full time naturál testépítés híve vagyok. A testépítés azóta is a napjaim részét képezi, és mindig szívesen megyek le edzeni  a saját konditermembe, ahol barátságos légkör és segítőkész alkalmazottak fogadnak nap, mint nap.

Az edzőterem rövid története:

Az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül a terem, bővült, megújult a helység és a géppark is:

2007 év: az egykori World Gym felveszi az EnerGym nevet, a női öltözőt felújítjuk és a design is megújul, új szolárium kerül beszerzésre

2008 év: az egykori ATLAS géppark kibővül LIFE FITNESS erőgépekkel és TECHNOGYM, STAIRMASTER cardio gépekkel

2009. év: az edzőterem kibővül, megújul, átalakul és új csoportos órákkal bővítjük szolgáltatásainkat (Hot Iron, Pilates, alakformáló, GFlex, kick-box edzéseket jelenleg is kínálunk vendégeinknek) és egy finn szaunát is üzembe helyezünk.

2010. év: az edzőterem klimatizálttá válik

2012. év: az edzőterem gépparkja tovább bővül, az ATLAS gépeket folyamatosan felváltják a jobb biomechanikával rendelkező erősítő gépek (LIFE FITNESS, STAIRMASTER, TECHNOGYM, FREEMOTION); elfogadjuk fizetőeszközként a SZÉP Kártyát és a Sportkártyát

2014. év: a teljes gépparkot lecseréljük az USA-ból hozott márkákkal (HAMMER STRENGTH, LIFE FITNESS PRO2, FREEMOTION, FLEX, CYBEX, TECHNOGYM, ICARIAN PRECOR, NAUTILUS, ATLAS)

Mégis miért szeretnek vendégeink az EnerGym-be járni?

 • Mindig könnyű 50 m-en belül parkolót találni, amiért nem kell fizetni
 • Családias/baráti közvetlen légkör, mindig tudsz valakitől segítséget kérni
 • Természetes megvilágítású edzőterem
 • Tágas, 110m2 alapterületű aerobik terem
 • A konkurens edzőtermekhez képest kedvező ár
 • Gondosan összeválogatott modern géppark
 • Egyedülállóan sok kardiogép (12 db futópad, 5 db ellipszis tréner, 2 db lépcsőző, 2db taposó, 7db bicikli)

A belváros szívében a Váci utca egyetlen fitnesz terme közel 500 m²-en 3 teremmel, a hét minden napján, reggeltől estig folyamatosan várja a mozogni, illetve kikapcsolódni vágyókat. Recepciósaink és oktatói csapatunk célja, hogy mindenki, aki mozogni szeretne, megtalálhassa az egyéniségéhez illő, motiváló mozgásformát. Színes órarendünkből több, mint 160 csoportos óra közül választhatsz (Alakformáló, Zsírégető, Full kondi, Energy training, JumpingFit, Hot Iron, Iron Cross, Piloxing, Aero-box, Zumba, Groove, Step aerobic, Street Jazz, Dance aerobic, Groove, BodyArt, Dinamikus jóga, Hatha jóga, Gerinctréning, Pilates, Stretching). Órarendünket lehetőségeinkhez képest, vendégeink igényeit figyelembe véve, akár a legújabb trendekkel kiegészítve alakítjuk, hogy a mozgás változatos és örömteli lehessen bármikor. Amennyiben ez nem lenne elég, további szolgáltatásként akár igénybe vehető FLABéLOS gépünk és háromszemélyes infraszaunánk is.

Szeretnél egy remek csapat tagja lenni? Itt a helyed közöttünk, ahol az edzések által remek ismeretségre is szert tehetsz. Próbálj ki minket akár még ma, és rájöhetsz, hogy nem üres szavakat olvasol, hanem végre megtalálod azt a helyet, amit már régóta keresel.

Amennyiben elsőként értesülnél a legfrissebb híreinkről (és még nem tetted meg), regisztrálj honlapunkon és kedveld a Color Millennium Fitness facebook oldalát!

Nevéből adódóan mindenből a maximumot nyújtja. A terem egyedülálló méretekkel, szolgáltatásokkal várja a mozogni, illetve kikapcsolódni vágyókat a hét minden napján. Hétköznap 6.30-tól 22.00-ig, hétvégén 8.30-tól este 21.00-ig van nyitva a terem. A több, mint 1000 m2, jó felszereltségű konditermen kívül egy nagy, 70 főt befogadó aerobik terem is található a fitnessben. Itt egymást követik a csoportos foglalkozások, különböző alakformáló és zsírégető óra, zumba, jóga, pilates, rip:60 és hot iron foglalkozások színesítik az órarendet. Mindezek mellett a konditeremmel egy légtérben található egy tágas cross fit pálya is, ahol az állványon és a boxzsákon kívül bőven van hely egyéb szabad testsúlyos gyakorlatok vagy nyújtó gyakorlatok elvégzésére is.

Kiegészítő szolgaltatásként egy 4 személyes infraszauna is található a pihenőrészben. Az infraszauna közismert jótékony hatásairól: sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.
Az edzéshez, kikapcsolódáshoz szép tágas öltözőket biztosítunk.
Gyertek és próbáljátok ki Minket! :)

A Fitness Pro 2008 óta változatlan árakkal, változatlan jó hangulatban várja a vendégeit. Minőségi táplálékkiegészítők széles választékával és minden igényt kielégítő kondigépparkkal vagyunk felszerelve. Szakképzett edzőink segítenek, hogy formába hozd magad.

A szauna és infra szauna segít az edzés utáni lazításban, csokicsöves állószoláriumunk pedig önmagáért beszél.  Szakképzett edzőink közt masszőrt is találhatsz, segítenek tájékozódni, hogy milyen masszázsra van szükséged.

Testépítő és Fitnesz termünk Budapest legkönnyebben megközelíthető részén a Móricz Zsigmond körtértől pár lépésre található. Termünk közel 300 nm-en fogadja a látogatókat a legkorszerűbb gépekkel, de rengeteg hagyományos súlyzóval is fel vagyunk szerelve. Akár izomtömeg építésről, akár fogyókúráról van szó nálunk bárki megtalálhatja az edzés lehetőségét. Nőknek és Férfiaknak egyaránt.

Az edzőtermet Fekete Ferenc 1971-ben SPARTACUS BLACK-GYM néven nyitotta és vezette több évtizeden keresztül. "Jó szakember, szigorú, de igazságos tréner volt Fekete Ferenc "Aki az ő kezei között nőtt föl, mind tudja, mit jelent a testépítés , az igazi munka. A mi csapatunk mindig győzött, hiszen edzőnk naponta ellenőrzött bennünket. Évtizedeken keresztül ő volt a sportág szíve, lelke. Nélküle ma nem létezne a magyar body building".- Nyilatkozta róla Nagy Tibor többszörös bajnok aki évekig a Spartacus versenyzője volt.

Fekete úr számos versenyen, a Világ több városában ért el kitűnő eredményeket versenyzőivel. Életmű díj kitüntetésben részesült. Több szakirodalmat is írt ("Az erő műhelyében", "Női testépítés", "Légy szép, erős, egészséges", "A body building királyai") Magyarország egyik legelismertebb testépítő szakembere.

Pár évvel ezelőtt Feri bácsi visszavonult az utánpótlás neveléstől és az edzőterem vezetésétől. Lakatos Lajos is egykori tanítványként, majd éveken keresztül teremvezetőként - edzőként tevékenykedett a Spartacusban.

1998-ban végezte el a Testnevelési Egyetemet testépítő, szakedző szakon. Az idők folyamán számos tanítvány és versenyző került ki a kezei alól.

2009-ben átvette az edzőterem irányítását, és az ott tanultak alapján neveli tovább az utánpótlást, és segít azoknak akik formálni szeretnék testüket. NATURA SPORT CENTER néven működik tovább a nagy múltú edzőterem.

Személyi edző segít eligazodni az edzőteremben. Turmix-bár és közös beszélgető rész van kialakítva, hogy kényelmesen az edzés végeztével elfogyaszthass egy turmixot vagy egy energiaitalt.

Amennyiben még kezdő vagy, akkor személyi edzőnk segítségét is kérheted! Aki az első alkalommal egy alapozó edzéstervet is (teljesen ingyenesen) a rendelkezésedre bocsát. De akár haladóknak vagy versenyzőknek is teljes körűen segédkezik, hogy még eredményesebb legyen az edzés . Táplálkozási tanácsadás, táplálék kiegészítők beszerzése, közös programok havi bérlettel rendelkezők részére és sok-sok egyéb lehetőség...

Mostanában nagyon sok wellness és fitnesz terem nyílik, az átlag embereknek sajnos nem megfizethető áron. Ezeket főleg nem szakmai befektetők üzemeltetik, igyekeznek egy vékony, fizetőképes réteget megcélozni, és ezt a réteget a lehető legjobban kiszolgálni, nem szakmai téren, inkább a napi stressz feloldása a cél, és az egészséges életmód kialakítása, a sport háttérbe szorul.

Saját edzőtermem más elven építettem fel, megpróbálom elérhető szinten tartani az árakat, az új vendégeink bérlet vásárlása esetén ingyen kapnak edzéstervet, a gyakorlatokat a teremedző segítségével ingyen sajátíthatják el. Más edzőtermekben ezekért a szolgáltatásokért plusz pénzt kérnek, mi azonban minden vendéget ingyen szeretnénk megtanítani a testedzés alapjaira, így később önállóan is képes edzeni, és a munkájának lesz látható eredménye. Vendégeink nagy része hálás ezért, van olyan vendégünk, aki nyitás óta, 17 éve jár hozzánk, rendszeresen.

Az edzőtermünk erőssége a felszereltség, minden izmot nagyon változatosan lehet edzeni, a géppark jelentős részét magam terveztem. A felszereltségnél a praktikumot részesítem előnyben az esztétikummal szemben, ez sokak szerint hiba, szerintem azonban nem. Egy edzőterem soha nincs kész, mindig lehet tovább fejlődni, és a helyes irányt a vendégek elégedettsége jelzi. Nyilván nincs 100%-os vállalkozás, de törekedni kell rá, sokat kell ott lenni a teremben, figyelni a vendégek visszajelzéseire, talán ez a titka annak, hogy ennyi év után, az erős konkurencia mellett is talpon tudtunk maradni, vendégeink örömére.

Go to top