Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Aerob teljesítmény

A keringési betegségek ellen; keringési rendszer fejlesztése ciklikus sportágakkal, kardiogépekkel.

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

Vágó Zsuzsanna vagyok, rekreációs sportoktató.Szakterületem a gerinctorna, jóga, Pilates és a konditermi személyi edzés. Várok minden érdeklődőt Szolnokon, a Bercsényi utca 28. szám alatt.

Mi, a Cross-Sport csapata tudjuk, a legjobb döntést hoztad, hogy új szintre emeld a benned rejlő erő előcsalogatását. Edzőink felkészültsége, valamint szakmai elhivatottsága garancia a maximális fejlődésre és remek hangulatra!

Debrecen legnagyobb funkcionális edzőterme

A Cross-Sport Team közel egy éve várja új helyen a funkcionális sportágak szerelmeseit egy minden igényt kielégítő épületegyüttesben.

Célunk minél több emberhez eljuttatni ezeket a modern sportolási formákat, valamint egy baráti közösség építése, ahol az egyéni és csoportos edzések során mindenki hozzáférhet ahhoz a tudásbázishoz, mely megfelelő alapokat és keretet biztosít bárki számára a mindennapokhoz szükséges megfelelő mentális és fizikális kondíció eléréséhez, avagy megtartásához és továbbfejlesztéséhez.

Segítünk nekikezdeni és megtanulni miként illesztheted be ezt az edzésrendszert és gondolatvilágot saját világod mindennapjaiba, valamint megmutatni, hogyan válhat teljesebbé és kiegyensúlyozottabbá életed az aktív sportolástól.

Mi, a Cross Sport Team csapata tudjuk, a legjobb döntést hoztad, hogy segítséget és új lendületet kapjon a benned rejlő erő előcsalogatása. Edzőink felkészültsége, valamint szakmai elhivatottsága garancia a maximális fejlődésre és remek hangulatra!

Go to top