Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Kardió/Kardio-fitness

minden olyan edzésmódszert, amely a szív- és keringési rendszer, valamint a légzőrendszer kapacitásának fejlesztését szolgálja. Az ilyen típusú edzések végezhetők a szabadban, otthon, illetve teremben is, egyénileg vagy csoportosan, eszközzel vagy eszköz nélkül

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak
Gyere a Supreme Fight Team Debrecen, Füredi út 76. szám alatti termébe, ha az alábbi edzések, edzéstervek felkeltették érdeklődésedet:
1. Supreme Önvédelem

A "Supreme" egy fantázianév, jelentése: A legmagasabb szint.

A SUPREME ÖNVÉDELEM 60%-ban az utcai önvédelemre, az utcai harc kötetlen szabályaira, 40%-ban pedig a kick-boxra, a boxra, valamint a birkózásra építi alapjait. A Supreme Önvédelem technikai repertoárja igen széles. Az utcai támadások lereagálása gyors, határozott, pontos, az ellenféllel szemben pedig kíméletlen. A technikai kombinációk, a tornák, a komplex erősítő - és nyújtó gyakorlatok a legegyszerűbb és leggyorsabb védekezésre és támadásra készítenek fel.

A Supreme Önvédelem a Supreme Fight Team által felépített Övvizsga rendszerre épül, így folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít a tanítványok számára.

2. Supreme Box

A Supreme Box a profi ökölvívó edzésekre épül. Az edzéseken több-kevesebb gyakorlatsorozat váltakozik egymás után. Nagy hangsúlyt fektetünk a pontos technikákra,a boxzsákon végezhető gyakorlatokra, a páros gyakorlatokra, valamint az életszerű folyamatos komplex küzdelmekre (párharc - sparring). Az edzésekről természetesen nem hiányozhatnak az állóképességhez nélkülözhetetlen erősítő gyakorlatsorozatok. (pl. medicinlabda ,súlyzó , ugrálókötél , futás, stb...)

 

3. Supreme Kick-Box

A Supreme kick-box edzések hasonlóan épülnek fel, mint a Supreme box edzések. A tanytványok egy profi kick-box edzésen vesznek részt. Ugyan azt az edzést csinálják végig, mint egy profi kick-box versenyző a felkészülési időszakban. A Supreme kick-box 50 %-át a rúgások és a kombinációk teszik ki, 25-30 féle rúgást különböztetünk meg. Ezekkel a lábtechnikákkal és ütéskombinációkkal széles repertoárra tehetünk szert. Az edzéseken nagy hangsúlyt kapnak a megszokott boxzsákon végezhető gyakorlatok, a különböző páros gyakorlatok, valamint a komplex nyújtó - és erősítő gyakorlatok.

4. Supreme Futóklub

A Supreme Fight Team rendszeresen képviseli magát különböző futóeseményeken. Minden évben részt veszünk több futóversenyen, mint pl. az Oxigén kupa erdei futóversenysorozaton, a Mikulás futásokon, Yours Truly futásokon, Emlékversenyeken stb...
Emellett az egyesület rendszeresen szervez kisebb futóversenyeket, valamint szervez közös futóedzéseket egyesületi tagoknak, illetve nem egyesületi tagoknak is.
Bárki csatlakozhat hozzánk, aki szeret futni, és szeretne velünk a futóeseményeken részt venni!

16 éve Fitness szolgáltatóegységként működik a Vezér Fitness koedukált fitness terem a Debrecen, Böszörményi út 150 szám alatt.

·         Vezér Fitness, ahol Health-One és Healthgym kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.
·         Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket.
·         Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Spinracing, Spinning, Kangoo-Jump, Pilates, Lebegő jóga, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training stb.

·         Gyerek fitness
·         Ovis torna
·         Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs
·         Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

·        56 csöves szuper bronz álló szolárium

A  belvárosban,  Csapó utca 28 szám alatt a Pulykakakas Üzlet- és Irodaház első emeletén 2011 szeptembere óta várja hölgy vendégeit.

-          Női  Vezér Fitness, ahol Health-One kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.

-           Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket, akár 4-5 fős kiscsoportban.

-           Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training, Tae-bo, Zsírégető, Challenge Program

-          Spinning terem: Spinracing,  Spinning

-           Gyerek fitness: 6-12 éves korosztály részére

-           Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs.

-          Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

Infra szauna, Power Plate

Debrecenben, a Vágóhíd u. 3/B alatt. A 800m2-es területen, 500m2-en a legmodernebb kardió és edzőgépek találhatók, a többi helyen szociális helyiségek, 8 férőhelyes szauna- ahol felfrissülhetnek- szolárium, -Ergoline fekvő és állógép- ill. bokszterem is igénybe vehető. Könnyen megközelíthető gépkocsival, - ingyenes parkolóval az udvarban- helyi járatú autóbusszal, ill. kerékpárral.
Különtermünkben karate edzés, T-REX, Bokwa és egyéb csoportos foglalkozások is indulnak.
Igény esetén személyi edző segítsége is kérhető.
A proteinpultunknál kaphatók fehérjeturmixok, energetizáló italok, kávék, L-Carnitin italok és egyéb táplálék kiegészítők.
A Fitnessből átjárási lehetőség van a Chili Café étterembe, ahol külön Fitness étlappal várjuk a bérlettel rendelkezőket.
Folyamatosan bővülő géppark, amelyek között megtalálhatók a Life Fitness, Hammer Strength, Pulse Fitness, Eleiko, Hoist márkák.

Az edzőterem az év MINDEN napján-/ünnepnap is várja kedves vendégeit!

Fejlődjön Ön is a Chili Fitnessel együtt! Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig 6-23-ig, Vasárnap 7-22-ig.
Ünnepnap 7-22-ig.
Tel.szám: 52/ 541-153, 06 70/367-6590

Várunk szeretettel minden sportolni vágyó, kedves vendéget!

1994-ben nyitottuk 100m2-es kis edzőtermünket, ami mára 700m2-essé nőtte ki magát. Megpróbálunk mindenki igényének megfelelni a külön női részlegünkkel, hardcore teremmel, és egy koedukált fitness teremmel. Klubtagjaink ingyenes edzéstervet és étrendet kapnak. Edzőtermünket rendszeres látogatják élsportolók!
Fitness termünkben: mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelő gépeket. Márkától függetlenül válogattuk össze a legjobb eszközöket. Próbáld ki szabadsúlyos, lapsúlyos gépeinket vagy edz szabad súlyokkal. Cardio részlegünkön taposó, lépcsőző, bicikli, eliptika, ergométer és futópadok állnak rendelkezésedre a zsírégetéshez!!! Garancia a fejlődésre a 18 éves tapasztalat. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és cseréljük, hogy mindig új inger érjen téged!
Női teremrészünkben: 140m2 légkondicionált terem professzionális Techno-gym gépekkel, kifejezetten Nőknek összeállított eszközökkel. Kimondottan a kritikus részekre összpontosítva: comb, fenék, has. Több mint 30 eszköz!!! INGYENES EDZÉSTERV, ÉTREND!!! Belépés CSAK hölgyeknek!
"Hardcore" teremrészünkben: ha azt hiszed mindent tudsz, és mindent megtettél, már csak a piramis csúcsa vár rád! MEGTALÁLTAD a végső állomást. Több tonna súly, professzionális erőemelő berendezések, csak szabad súlyok!!! Visszautazhatsz az időben, régi idők testépítő és erőemelő edzéseit élheted át újra! Figyelem... már a súlypakolásban is elfáradhatsz!!!

Ha érdekel kínálatunk, látogasd meg edzőtermünket Mosonmagyaróváron a Kálnoki út 11. szám alatt.

Debrecen egyik legexkluzívabb és legnagyobb fitneszterme 1300 négyzetméteren, világelső Life Fitness és Hoist gépekkel, csoportos aerobic órákkal és box-teremmel várja a mozogni vágyókat!Legyen szó csupán alakformálásról vagy akár versenyre való felkészülésről, szakképzett személyi edzőink segítségével bárki könnyen elérheti célját.
A fárasztó edzés után ajánlunk egy frissítő masszázst, egy lazító szaunázást vagy egy gyors napozást biztonságos Megasun szoláriumunkban. Akkor sem kell lemondanod a mozgás és kikapcsolódás öröméről, ha nincs, aki vigyázzon gyermekedre, hiszen ingyenes gyermekmegőrzőnkben biztosan jól fogják érezni magukat a legkisebbek is.Ha tehát szeretnéd formába hozni magad vagy csak egészségesebb életet szeretnél élni, akkor Téged is várunk a Segner tér 5. szám alatt a Segner Fitness és Egészségközpontban! Ne felejtsd el lájkolni a facebook.com/segnerfitness oldalt is, hiszen itt elsőként értesülhetsz akcióinkról, újdonságainkról, de mindig megtalálod az aktuális órarendünket is!Segner Fitness – Középpontban az egészség!

CÉGÜNK 1996. NOVEMBERÉBEN KEZDTE MEG MŰKÖDÉSÉT 180 M2-EN 2 DB SZOLÁRIUMMAL, 1 DB 6 FÉRŐHELYES SZAUNÁVAL, VALAMINT 20 DB KONDIGÉPPEL.AZ ÉVEK FOLYAMÁN FOLYAMATOSAN BŐVÍTETTÜK SZOLGÁLTATÁSAINKAT ILLETVE SZÍNVONALUNKAT.JELENLEG MINTEGY 1500 M²-EN AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLLNAK A KEDVES VENDÉGEINK RENDELKEZÉSÉRE: 2 ÁLLÓ ÉS 1 FEKVŐ SZOLÁRIUM, MASSZÁZS, KÜLÖNBÖZŐ AEROBIK ÓRÁK,  KARDIÓ GÉPPARK (FUTÓPAD, TAPOSÓGÉP, KERÉKPÁR, ELLIPTIKUS TRÉNER) ILLETVE A FITNESS TEREMBEN 70 DB TECHNOGYM TÍPUSÚ EDZŐGÉP.A VENDÉGEK IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉRE, SZAKMAILAG JÓL KÉPZETT OKTATÓKKAL, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOKKAL VÁRJUK LÁTOGATÓINKAT.KÖNNYÍTETT FIZETÉSI LEHETŐSÉGEINK: SZÉP KÁRTYÁK.A MAI FELFOKOZOTT ÉLETTEMPÓJÚ VILÁGUNKBAN EGYRE TÖBBEN VÁLASZTJÁK KIKAPCSOLÓDÁSKÉPPEN A FITNESST ÉS A WELLNESST. ADJ LEHETŐSÉGET TE IS  SZABADIDŐD EGÉSZSÉGES ELTÖLTÉSÉRE!

A rohanó életvitelünkben különösen nagy hangsúlyt kell fektetnünk a megelőzésre, az egészségmegőrzésre. Ehhez használható programokat kínálunk, és gondoskodva kísérjük végig a változás útján. Speciális személyi coach (személyi edző) rendszerünk segítségével igyekszünk aprólékosan megismerni vendégeink igényeit, látni problémáit, megválaszolni egészségi állapotával kapcsolatos kérdéseit és a megfelelő személyre szabott edzéstervet kidolgozni. Kitűnő trénerekkel, szakértő orvosokkal és segítőkész, diszkrét személyzettel motiváljuk, és segítjük, hogy elérje vágyait.
Nemcsak abban leszünk az Önök segítségére, hogy megtalálják azt a mozgásformát, amiben örömüket lelik, de szakorvosi vizsgálatokkal és tanácsadással is támogatjuk a helyes edzéstípus kiválasztását.
Közel 400 m2-en kialakítunk egy fitnesz és kardio részleget, ahol a kardio gépek iPod kompatibilisek, érintőképernyővel, TV-vel vannak felszerelve. Az erőnlét és az izomtömeg növeléséhez a legtökéletesebb ergonómiájú erőfejlesztő gépeket és a legmodernebb kézi súlyzókat szereztük be.

Edzőtermünkben a cardio és súlyzós gépeinket tartalmazó termünkön túl csoportos óráinkat is látogathatják vendégeink: spinracing, fitzona, hiit, fanatic jump, power up, pilastrech.

Ezen túl welness részlegünkben szauna és masszázs szolgáltatásinkat is igénybe vehetik vendégeink.

Minden szolgátatásunk megtalálható Debrecenben a Simonyi út 23.szám alatt.

A rúdtánc fitness-t egyre többen választják manapság a rendszeres testedzés vagy annak kiegészítése céljából. A rúdtáncnak mint fitneszirányzatnak semmi köze nincs az éjszakai bárokhoz vagy a sztriptízhez, sokkal inkább az edzőtermek és táncstúdiók szolgálnak a rúdtánc órák színteréül. Ez a mozgásforma egyedülálló módon erősíti az izmokat, fejleszti a koordinációt, növeli a hajlékonyságot, és javítja a testtartást.

Belváros szívében igényesen berendezett edzőterem és szépségszalon. Ingyenes parkolási lehetőség. Nyitva a hét minden napján!A Börtönudvar Fitness teremben a mozgás örömét mindenki kedvére megtalálhatja, több sport közül választhat ilyenek: squash, spinning, video cícling trx, crissfit, kangoo, aerobik, gyerek táncok, sals. Szépségszalununk pedig arról, hogy a vendégeink a legszebben távozannak: szolárium, fodrász, manukür. kozmetika.

Brehószki György vagyok, 2007.óta üzemeltetem az EnerGym edzőtermet, mint tulajdonos és ügyvezető.

Kötődésem a sporthoz:

Edzőterembe 18 éve, 16 éves korom óta járok. A debreceni Hanna Fitness-ben kezdtem, majd később a World Gym edzőteremben folytattam az edzést. 2004-ben indultam a Superbody versenyen és 5. helyezést értem el újonc kategóriában. Az eredményemet anabolikus szteroidok, vízhajtó stb. nélkül, tehát naturál testépítőként értem el. A kezdetektől fogva és jelenleg is a full time naturál testépítés híve vagyok. A testépítés azóta is a napjaim részét képezi, és mindig szívesen megyek le edzeni  a saját konditermembe, ahol barátságos légkör és segítőkész alkalmazottak fogadnak nap, mint nap.

Az edzőterem rövid története:

Az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül a terem, bővült, megújult a helység és a géppark is:

2007 év: az egykori World Gym felveszi az EnerGym nevet, a női öltözőt felújítjuk és a design is megújul, új szolárium kerül beszerzésre

2008 év: az egykori ATLAS géppark kibővül LIFE FITNESS erőgépekkel és TECHNOGYM, STAIRMASTER cardio gépekkel

2009. év: az edzőterem kibővül, megújul, átalakul és új csoportos órákkal bővítjük szolgáltatásainkat (Hot Iron, Pilates, alakformáló, GFlex, kick-box edzéseket jelenleg is kínálunk vendégeinknek) és egy finn szaunát is üzembe helyezünk.

2010. év: az edzőterem klimatizálttá válik

2012. év: az edzőterem gépparkja tovább bővül, az ATLAS gépeket folyamatosan felváltják a jobb biomechanikával rendelkező erősítő gépek (LIFE FITNESS, STAIRMASTER, TECHNOGYM, FREEMOTION); elfogadjuk fizetőeszközként a SZÉP Kártyát és a Sportkártyát

2014. év: a teljes gépparkot lecseréljük az USA-ból hozott márkákkal (HAMMER STRENGTH, LIFE FITNESS PRO2, FREEMOTION, FLEX, CYBEX, TECHNOGYM, ICARIAN PRECOR, NAUTILUS, ATLAS)

Mégis miért szeretnek vendégeink az EnerGym-be járni?

  • Mindig könnyű 50 m-en belül parkolót találni, amiért nem kell fizetni
  • Családias/baráti közvetlen légkör, mindig tudsz valakitől segítséget kérni
  • Természetes megvilágítású edzőterem
  • Tágas, 110m2 alapterületű aerobik terem
  • A konkurens edzőtermekhez képest kedvező ár
  • Gondosan összeválogatott modern géppark
  • Egyedülállóan sok kardiogép (12 db futópad, 5 db ellipszis tréner, 2 db lépcsőző, 2db taposó, 7db bicikli)

Fitnesz részlegünket a neves  Life Fitness márka kardió és az erősítő gépei képviselik. A kardió és az erősítő gépek típusai minden igényt kielégítenek kezdőtől a haladó sportolókig. A kezdők részére a teremedzőink folyamatos segítséget nyújtanak a gépek használatával kapcsolatban.
Valamint csoportos órák éás fallabda!

A terem 1998 óta áll a sportolni vágyók szolgálatában, Debrecen belvárosában. Azóta szinte minden évben bővül, megújul. A legnagyobb sportmúltja, igen kedvező elhelyezkedése, hatékony gépparkja, mindenki számára elérhető bérletárai, profi edzői, és nem utolsósorban rendkívül jó hangulata és "igazi edzőterem" jellege miatt sokan évek óta rendszeresen látogatják fitnesstermünket.

A terem 700 nm -es, ahol 32 lapsúlyos gép, 33 egyéb funkcionális gép, 40 kardiogép, több versenyrúd, és kb. 1 tonnányi szabadsúly várja, hogy megmozgassák őket. Büfénk széles termékskálával, kis "body-shoppunk" minden igényt kielégítő táplálék - kiegészítőkkel áll vendégeink rendelkezésére.

Erős 800 üzemórás német csövekkel felszerelt szoláriumunk és infraszaunáink várják a szépülni vágyó hölgyeket, urakat.

Debrecen egyetlen női fitnesz terme a Judy Gym edzőterem. A női fitnesz termünk Debrecen frekventált területén a Tesco áruház mellett, a Pesti u. 2. szám alatt található. A Judy Gym női fitnesz teremben a legmodernebb edzőgépeken és kardió gépeken edzhetsz. A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Termünk személyi edzők segítségét is tudja biztosítani ha szeretné. Edzés után Vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést! Hogy, ne okozzon gondot a mozgás akkor sem, ha kisgyermeked van, hozd el hozzánk nyugodtan, hiszen ingyenes játszóházzal várjuk a lurkókat!

Fitness termünk Life Fitness gépekkel van felszerelve, mely közel 20 db eszközt jelent. Minden gépünket egyaránt használhatják nők és férfiak is, melyek segítségével kiválóan formálhatóak a far, comb, has, mell, kar, hát, láb izmai. Könnyű kezelhetőségük, kényelmük az ízületekre tett kíméletes hatásuk miatt közkedveltek vendégeink körében. Ezenkívül megtalálhatóak a professzionális futópadok, taposógépek, elliptikus futógépek, kerékpárok.

90 m2 -es tükrös terem napi 3 aerobikkal és terembérlési lehetőséggel.

Új szoláriumgép a világ vezető szoláriumgyártójától!
ERGOLINE 600 tipusú csúcsteljesítményű klimatizált álló szolárium.

Finn és infra szauna

Táplálék kiegészítők széles választéka:Fehérjekészítmények, tömegnövelők,aminosavak, kreatinok,
zsírégetők széles választékban, elérhető áron!

Látogass el egyedülálló Fitness szalonunkba, ahol garantált a jókedv, a zsírégetés, a folyamatos edzői jelenlét és odafigyelés, melyet a bérlet ár tartalmaz. A hozzánk látogató hölgyek több féle kardio és erősítőgép segítségével építhetik, szépíthetik testüket.

Az Orange Fitness szalon által nyújtott fő edzésforma a KÖREDZÉS. A köredzés nem más, mint a különböző állóképesség fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni és kiváló edzést nyújt. Általa a zsírégetés és izomépítés egyszerre valósul meg. Egy köredzés mindössze 35 percet vesz igénybe, így tökéletesen beiktatható zsúfolt hétköznapjainkba is.

Go to top