Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Táplálkozás

Világszerte egyre nagyobb gond az elhízás, sokaknál pedig az okoz problémát, hogy bár beiktatnak több-kevesebb mozgást heti rendjükbe, mégsem képesek fogyni. Ez pedig lelki problémákhoz és az egészséges vezető út feladásához vezethet. Mi most abban segítünk Neked, hogy melyek azok az ételek, amelyeket érdemes kerülnöd, vagy legalábbis nem olyan formában elfogyasztanod, amelyeket eddig megszoktál.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A dopping szóhoz csupa-csupa negatív jelző, tiltott teljesítményfokozás, miegymás társul, most azonban mutatunk egy olyan szuperélelmiszert, amellyel anélkül érhetsz el javuló kondit, növekvő teljesítményt, hogy bármi rosszat tennél magad, vagy a törvény ellen.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A következőkben csupa egészséges(nek mondott) dologról fogsz olvasni. Ám nem minden, az egészség fogalmával társított étrend, vagy étel fogyókúrás is. Van tehát némi fogalmi zavar, amit épp itt az ideje rendbe tenni. Persze nem bírálni akarunk, vagy fejjel neki rohanni az ilyen étkeknek, mint egy kos, csupán felhívjuk a figyelmed a fogyókúra és ezen étrendek/ételek közötti hibás következtetésekre.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Erősebb immunrendszer, növekvő izmok, gyors regeneráció – ezek a legfőbb hatásai annak a csodálatos aminosavnak, amelyet valamikor a 19. század végén fedeztek fel, répa levéből és búzafehérjéből sikerült kivonni. Ma is vita van a tudósok körében arról, hogy valóban rendelkezik-e a fent leírt hatásokkal, mindenesetre a testépítők és az állóképességi sportok művelői előszeretettel fogyasztják, a különféle étrendkiegészítő porokban benne van. Ismerd meg!

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Leves, főétel és desszert – válogass össze olyan ételeket téli alapozásod idején, amelyek megdobják immunrendszered működését! Ilyenkor ugyanis az élsportoló szervezete pengeélen táncol: könnyen felborulhat szervezeted egyensúlya, nagyobb eséllyel kaphatsz be egy fertőzést, mint nyáron, így különösen fontos, hogy a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek megfelelő minőségben álljanak rendelkezésedre.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Nyáron frissen, télen fagyasztva – szóval mindig kaphat az a vén Európában és Észak-Ázsiában honos gyógynövény, amely évszaktól függetlenül energiával és sok-sok vitaminnal tölti fel szervezeted. A növény lila virágairól kevésbé ismert, annál inkább zöld leveleiről, amelyből teát készítenek, de pürét és főzeléket is akár.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Indítsd a napod egészségesen, mondjuk egészséges reggelikkel! Az ember úgy van kitalálva, hogy reggel alacsony vércukorszinttel ébred, aminek hatására gyorsan valami harapnivaló után néz. Pofonegyszerű energiaforrásokat keresünk ilyenkor, ezért eszünk péksüteményt, vagy valamilyen magas szénhidráttartalmú ételt. Sokan a gyümölcsökre esküsznek, ám ez sem mindig jó választás reggelire. Mutatunk néhány lehetőséget, ami az lehet!

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Segít megszabadulni a felesleges zsíroktól, salaktalanít, energiával tölti fel szervezeted és rengeteg vitamin, ásványi anyag található benne. A tél egyik szuperélelmiszerének nagyon magas a rosttartalma, így éhségérzeted hatékonyan csökkenthető vele, ami igen jól jöhet fogyókúra, de akár egy villámdiéta esetén.

Bővebben...

1. oldal / 6

Go to top