Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Táplálkozás

Segít megszabadulni a felesleges zsíroktól, salaktalanít, energiával tölti fel szervezeted és rengeteg vitamin, ásványi anyag található benne. A tél egyik szuperélelmiszerének nagyon magas a rosttartalma, így éhségérzeted hatékonyan csökkenthető vele, ami igen jól jöhet fogyókúra, de akár egy villámdiéta esetén.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Muffin, palacsinta sziruppal, semmi fehérje és zéró rost – nagyjából ezek az egészségtelen reggeli összetevői és ezt eszi az amerikaiak, és sajnos egyre többször a magyar emberek és gyerekek egy jelentős része. Olyan hatalmas tragédia még nem lenne ebből, ha csak heti egy-két alkalommal fogyasztanák a fenti, meglehetősen finom, ám egészségtelen, finomított szénhidráttal teli ételeket, de sajnos ez már nap, mint nap a reggelijük részévé vált. Ezen akadt ki a Harvard Egyetem fizikusa, és gondolta megosztja az ő reggelijének alapanyagait. Amik amúgy egészségesek.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Ha sokat teszel egészségedért, és mindez megnyilvánul táplálkozásodban is, akkor épp itt az ideje, hogy családodban és barátaid között is terjeszd az igét, ha eddig még nem tetted meg. Persze biztosan vannak a Te környezetedben is, akik finoman fogalmazva kevésbé fogadják be a zöldségeket, de egy jó marketing és néhány apró trükk a segítségedre lehet az egészséges táplálkozás eme alapvető építőköveinek megismertetésében és elfogadtatásában.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Segíti a testsúly csökkentését, növeli a zsírbontást, rendben tartja vérnyomásod és koleszterinszinted. Egy olyan makro tápelem, amely nélkülözhetetlen csontjaid, fogaid egészségéhez és sportolás során érdemes gondoskodnod pótlásáról. Persze nem önmagában, más tápanyagokkal együtt.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

„Bármerre nézek, hódít már a yo-yo…” – ugye ismerősek ezek a sorok? Hagyd meg azonban a yo-yo-t, vagy jojót a Neoton slágerének és alakítsd úgy diétádat, hogy a jojó effektus ne döntse romba lelkesedésed. A rövid idő alatt elért mínusz kilók ugyanis nagy örömre adnak okot, de vajon ez a hatás tartós is lesz?

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Sok, egyszerűen beszerezhető élelmiszerrel égetheted le magadról a felesleges zsírpárnákat, olyanokkal, amelyek napi, mint nap elérhető közelségben vannak. Első pillantásra nem is gondolnád, mennyire hatékonyan zsugorítják zsírsejtjeidet ezek a finomságok, sőt egyről-kettőről az a közvélekedés, hogy károsak az egészségre. Pedig nem!

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Az év minden szakában kapható zöldségünk, amely alacsony kalóriatartalma miatt gyorsan a fogyókúrázók kedvencévé válhat. A hétvégi sült mellé jó kis köret készíthető belőle. Nyersen salátaként, vagy párolva, sőt: akár grillezve is. Ezt a zöldséget már vagy 5000 éve ismerjük, ám nem mindig volt ilyen szép narancssárga, mint manapság.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Az őszi-téli időszakban rendkívül értékes vitaminforrás, amely feltölti szervezeted energiával, és talán még az edzés is jobban megy tőle. A Kínából származó növény a 18. századtól van jelen Európában és nevezik brüsszeli káposztának is, merthogy a 19. században ott nemesítették. Érdemes enni, mert rendben tartja koleszterinszinted, ezt már a rómaiak is tudták.

Bővebben...

1. oldal / 6

Go to top