Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Táplálkozás

A csodaszer és fogyókúra együtt emlegetését nem árt kellő óvatossággal kezelni. De: nem nálunk! Mutatunk Neked egy isteni finom, viszonylag könnyen és egész évben elérhető, egyszerű hétköznapi zöldséget, amely nagyszerűen támogatja diétádat. Nemcsak a téli, hanem a tavaszi hónapok kedvelt eledele, amelyet már az ókorban is ismertek, hiszen a görögök megfázásra, az egyiptomi piramisok építői pedig amolyan ókori multivitaminként használtak.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Égeti a zsírt, azaz fogyaszt a húsvét elengedhetetlen egészségbombája, amelynek előnyeit az év minden szakában élvezheted. Koleszterinszinted csökken, immunrendszered erősödik, eszed pedig vág majd, mint a borotva. Mindezt a nyuszi tojta!

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Tele van vitaminokkal, felpörgeti anyagcseréd, így könnyebben érhetsz el lapos hasat egy közismert zöldséggel. Még a daganatok ellen is véd, azaz igazi szuperélelmiszernek is nevezhetjük, nyersen, de akár párolva, ám leginkább savanyítva essük egészen addig, amíg meg nem jelennek a friss zöldségek a piacon.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Világszerte egyre nagyobb gond az elhízás, sokaknál pedig az okoz problémát, hogy bár beiktatnak több-kevesebb mozgást heti rendjükbe, mégsem képesek fogyni. Ez pedig lelki problémákhoz és az egészséges vezető út feladásához vezethet. Mi most abban segítünk Neked, hogy melyek azok az ételek, amelyeket érdemes kerülnöd, vagy legalábbis nem olyan formában elfogyasztanod, amelyeket eddig megszoktál.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A dopping szóhoz csupa-csupa negatív jelző, tiltott teljesítményfokozás, miegymás társul, most azonban mutatunk egy olyan szuperélelmiszert, amellyel anélkül érhetsz el javuló kondit, növekvő teljesítményt, hogy bármi rosszat tennél magad, vagy a törvény ellen.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A következőkben csupa egészséges(nek mondott) dologról fogsz olvasni. Ám nem minden, az egészség fogalmával társított étrend, vagy étel fogyókúrás is. Van tehát némi fogalmi zavar, amit épp itt az ideje rendbe tenni. Persze nem bírálni akarunk, vagy fejjel neki rohanni az ilyen étkeknek, mint egy kos, csupán felhívjuk a figyelmed a fogyókúra és ezen étrendek/ételek közötti hibás következtetésekre.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Erősebb immunrendszer, növekvő izmok, gyors regeneráció – ezek a legfőbb hatásai annak a csodálatos aminosavnak, amelyet valamikor a 19. század végén fedeztek fel, répa levéből és búzafehérjéből sikerült kivonni. Ma is vita van a tudósok körében arról, hogy valóban rendelkezik-e a fent leírt hatásokkal, mindenesetre a testépítők és az állóképességi sportok művelői előszeretettel fogyasztják, a különféle étrendkiegészítő porokban benne van. Ismerd meg!

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Leves, főétel és desszert – válogass össze olyan ételeket téli alapozásod idején, amelyek megdobják immunrendszered működését! Ilyenkor ugyanis az élsportoló szervezete pengeélen táncol: könnyen felborulhat szervezeted egyensúlya, nagyobb eséllyel kaphatsz be egy fertőzést, mint nyáron, így különösen fontos, hogy a vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek megfelelő minőségben álljanak rendelkezésedre.

Bővebben...

1. oldal / 7

Go to top