Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Táplálkozás

Az őszi-téli időszakban rendkívül értékes vitaminforrás, amely feltölti szervezeted energiával, és talán még az edzés is jobban megy tőle. A Kínából származó növény a 18. századtól van jelen Európában és nevezik brüsszeli káposztának is, merthogy a 19. században ott nemesítették. Érdemes enni, mert rendben tartja koleszterinszinted, ezt már a rómaiak is tudták.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A reggeli talán a legfontosabb étkezés, különösen egy sportoló számára. Ezzel indítod napodat, ami így meg is határozza azt. Lássuk, a világ különböző pontjain mit esznek az emberek, nemcsak a sportolók.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Kínában és Közép-Amerikában évezredek óta élelmiszerként használják, napjainkban a természet természetes csodaszereként tekintenek rá, amely kiváló kiegészítője lehet sportos életmódodnak, hiszen vitaminjai és ásványi anyagai energiával töltenek fel a hétköznapokban különösen akkor, ha kemény edzésekkel formálod magad. Ne kivonatokban és szárított formában gondolj rá, termeszd inkább magad!

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Több ezer éves múltja van, nevezik „az élet fűszerének”, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatása miatt pedig a rendszeresen sportolók is beépítik étrendjükbe, vagy szedik táplálék-kiegészítőkben azt a növényt, amely például az indiaiak asztalán nélkülözhetetlen fűszer. Rengeteg jótékony hatása van, sportolóként az izmok és ízületek sérülése, vagy sérüléseinek megelőzés esetén veheted hasznát.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Az egészséges táplálkozás egészséges alapanyagokkal kezdődik. Érdemes ezeket jól megfontoltan összeválogatni, hiszen a boltok bőséges kínálatában nehéz eligazodni, így könnyen a kosárban landolhat olyasmi is, amely lerombolja edzésed hatékonyságát. A következőkben adunk néhány tippet, mi mindent rejtsen otthon a hűtőd, hogy ne kelljen a kalóriákon agyalnod.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A diéta során fontos szem előtt tartanod, hogy lehetőleg úgy tudj megszabadulni a fölös kilóktól, hogy közben ne kelljen koplalnod, szenvedned, éhezned. Szerencsére ma már van egy olyan módszer, ami tulajdonképpen nem is diéta, mert nem kampányszerűen, egy meghatározott ideig tart, hanem mindennapi életed részévé válhat. Így, ha életmódváltáson gondolkodsz, mindenképp hívd segítségül: a „szuper 11-et”.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Néhány éve még azt sem tudtuk, hogy a világon van, mára viszont a magyar konyha kedvelt zöldsége lett egy tökféle, amely a túlsúly elleni harc kedvelt növénye lett. Európai története nem nyúlik vissza túl régre, hiszen az öreg kontinensen csak az 1900-as évek végén jelent meg és lett a francia és olasz konyha, majd szépen lassan a többi nemzet egyik alapzöldsége, különösen ilyenkor augusztusban.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Íncsiklandó, frissítő, vitaminokban gazdag, gyorsan regenerálja edzés után megfáradt tagjaidat! Ennek a gyümölcsnek ezekben a napokban van a szezonja, amely - a fent sorolt jótékony hatásai mellett - remekül méregtelenít, ezenkívül pedig számos betegség megelőzésében nyújt hatékony segítséget.

Bővebben...

1. oldal / 5

Go to top