Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Táplálkozás

Kiváló segítője felkészülésednek a ginzeng. Fokozza regenerációd, erősít, teljesítményeden Te is meglepődsz majd! A ginzeng nem csodaszer…na jó, mégis, hiszen különböző fajainak értékes tulajdonságai fizikai teljesítményed mellett a szellemire is jótékonyan hat.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Sportolás során szükséged van szénhidrátra (a só – és folyadékpótlás mellett). A szénhidrátbeviteled optimális módja pedig a sporttevékenység közben: az izotóniás ital, amelynek legnagyobb előnye: a gyors felszívódás.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Az edzéshez egyél zsírt! Sokak számára megdöbbentően hathat ez a mondat, hiszen a zsír úgy általában nagy ellensége az egészséges életmódot folytatóknak, pedig bizonyos fajtái akár hasznosak is lehetnek, ha az izomépítés és a súlyvesztés a két fő célkitűzés. Vagyis a zsírbevitel nem egyértelmű, hiszen a különféle zsírok más-más funkciót látnak el.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Számos fontos élettani folyamat nélkülözhetetlen közreműködője a D-vitamin, amely egy sportoló számára különösen fontos a megfelelő teljesítményhez. Az immunrendszer működése, a gyulladások csökkentése és úgy általában a betegségmegelőzés mind-mind olyan terület, amely edzésed sikeréhez hozzájárul.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Íncsiklandó illatok és csodálatos kávéköltemények képe fogad, amikor elhaladsz egy Cafe mellett? Nem tudsz neki ellenállni, hogy bemenj? Tudod mit? Térj be nyugodtan, hiszen a kávé jó hatással van izmaidra, egyéb más pozitív hatásai mellett. Mutatunk néhány trükköt, amitől nem kell elhagynod a kávét és még a forró ital magas kalóriatartalmától sem kell tartanod.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Az ég mentsen meg attól, hogy a cukros üdítők helyett cukormenteset igyál! Az aranyszabály: se cukrosat, se édesítőset, maradj a víznél, esetleg a természetes édesítőkkel készített italoknál. A cukormentes üdítők ugyanis semmivel sem egészségesebbek, mint a cukrosak, sőt.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Biztos fegyelmezett sportemberként is Rád tör néha az édesség utáni vágy, és olyan jól esne este 8-kor még kinyitni a hűtőt és enni valamit, magad se tudod, mit. Ajánlunk néhány egészséges nassolnivalót plusz kalóriák réme és lelkiismeret furdalás ellen.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Számos diéta létezik, sok-sok étrend ígér gyors fogyást (néha felelőtlenül), ám mindegyik alapja: a megfelelő sebességű anyagcsere. Vannak mindenféle anyagcsere gyorsító táplálékkiegészítők, hatásos, vagy annak mondott ételek, ám valójában néhány hétköznapi életmódbeli változtatással alapvető sikereket lehet elérni, mindezt tartósan.

Bővebben...

1. oldal / 3

Go to top