Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Edzettség

az edzettség edzésterhelés hatására létrejövő fizikai állapot, speciális sportbeli teljesítőképesség. Az edzettség általánosságban vett teljesítményben vagy meghatározott tevékenységben, sportbeli teljesítményben mérhető.

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

Bemutatkozás

Egyre erőszakosabb világunkban számos ember a küzdősportok, harcművészetek által nyújtott megoldások, lehetőségek felé fordul: van aki jó harcos akar lenni, van akit a versenyzés érdekel, van aki csak meg akarja magát védeni és olyan ember is akad, aki csak a mozgás szépsége miatt keres megfelelő edzési lehetőséget, edzéstervet. Mi itt a Combat Clubban különös figyelmet szentelünk az utcai önvédelemre és a harcművészet realitásának megőrzésére. Valós helyzetekre próbáljuk felkészíteni az embereket fizikailag és lelkileg is. Oktatási munkánkat Max Carvalho Brazil Jiu Jitsu mester koordinálja és segíti. Ahhoz hogy bármelyik küzdősportnak minősülő harcművészeti rendszert elsajátítsa valaki, rengeteg munka, kitartás és akaraterő kell, ám cserébe az ember sokkal többet kap. Ha érdekel a Combat Club bármelyik edzése, az önvédelem, a harc, vagy csak mozogni akarsz, keress minket bátran Debrecenben a Domb utca 1. szám alatt, ahol szakképzett edző segít hozzá, hogy megfelelő küzdősport edzéseken vehess rész, és így sajátítsd el az egyes harcművészeteket. Gyermekek, fiatalok és felnőttek részére is anna edzéseink, és egyesületünk tanórát is le tud igazolni igény esetén.

Magyarország egyik official iskolája. Küzdősport, harcművészeti edzések, edzéstervek érhetők el a Brazil Jiu-Jitsu iskolában. Földharc orientált edzések is vannak. Igény esetén funkcionális edzések személyre szabva, illetve magánedzések. Állóharc tanítást, oktatást is vállalunk! Ha érdekel a küzdősport, harcművészet, vagy a brazil jiu-jitsu, akkor keresd meg a Pápa, Erkel Ferenc utca 39. szám alatti iskolánkat!

A Wing Tsun kung-fu egy robbanékony, különleges kung-fu rendszer, amely révén az egyik leghatékonyabb módja az önvédelmi képességek megszerzésének. Ha érdekel a küzdősport, harcművészet, akkor keresd meg edzőtermünket Budapest XIX. kerületében, a Pannónia út 12. szám alatt, ahol szakképzett edzőink megfelelő edzésterv összeállításával tanítanak a wing tsun kunf-fu küzdősportra.

A  belvárosban,  Csapó utca 28 szám alatt a Pulykakakas Üzlet- és Irodaház első emeletén 2011 szeptembere óta várja hölgy vendégeit.

-          Női  Vezér Fitness, ahol Health-One kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.

-           Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket, akár 4-5 fős kiscsoportban.

-           Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training, Tae-bo, Zsírégető, Challenge Program

-          Spinning terem: Spinracing,  Spinning

-           Gyerek fitness: 6-12 éves korosztály részére

-           Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs.

-          Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

Infra szauna, Power Plate

Debrecenben, a Vágóhíd u. 3/B alatt. A 800m2-es területen, 500m2-en a legmodernebb kardió és edzőgépek találhatók, a többi helyen szociális helyiségek, 8 férőhelyes szauna- ahol felfrissülhetnek- szolárium, -Ergoline fekvő és állógép- ill. bokszterem is igénybe vehető. Könnyen megközelíthető gépkocsival, - ingyenes parkolóval az udvarban- helyi járatú autóbusszal, ill. kerékpárral.
Különtermünkben karate edzés, T-REX, Bokwa és egyéb csoportos foglalkozások is indulnak.
Igény esetén személyi edző segítsége is kérhető.
A proteinpultunknál kaphatók fehérjeturmixok, energetizáló italok, kávék, L-Carnitin italok és egyéb táplálék kiegészítők.
A Fitnessből átjárási lehetőség van a Chili Café étterembe, ahol külön Fitness étlappal várjuk a bérlettel rendelkezőket.
Folyamatosan bővülő géppark, amelyek között megtalálhatók a Life Fitness, Hammer Strength, Pulse Fitness, Eleiko, Hoist márkák.

Az edzőterem az év MINDEN napján-/ünnepnap is várja kedves vendégeit!

Fejlődjön Ön is a Chili Fitnessel együtt! Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig 6-23-ig, Vasárnap 7-22-ig.
Ünnepnap 7-22-ig.
Tel.szám: 52/ 541-153, 06 70/367-6590

Várunk szeretettel minden sportolni vágyó, kedves vendéget!

Várunk minden érdeklődőt, aki szeretne elmélyülni a küzdősportok, és azon belül is a földharc tudományában. A brazil jiu jitsu egy nagyon izgalmas és intelligens harcművészet, könnyen az ember életformájává válhat. Kiváló edzéseken vehet részt nálunk minden érdeklődő Budaörsön, az Építők útja 2. szám alatt.

CÉGÜNK 1996. NOVEMBERÉBEN KEZDTE MEG MŰKÖDÉSÉT 180 M2-EN 2 DB SZOLÁRIUMMAL, 1 DB 6 FÉRŐHELYES SZAUNÁVAL, VALAMINT 20 DB KONDIGÉPPEL.AZ ÉVEK FOLYAMÁN FOLYAMATOSAN BŐVÍTETTÜK SZOLGÁLTATÁSAINKAT ILLETVE SZÍNVONALUNKAT.JELENLEG MINTEGY 1500 M²-EN AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLLNAK A KEDVES VENDÉGEINK RENDELKEZÉSÉRE: 2 ÁLLÓ ÉS 1 FEKVŐ SZOLÁRIUM, MASSZÁZS, KÜLÖNBÖZŐ AEROBIK ÓRÁK,  KARDIÓ GÉPPARK (FUTÓPAD, TAPOSÓGÉP, KERÉKPÁR, ELLIPTIKUS TRÉNER) ILLETVE A FITNESS TEREMBEN 70 DB TECHNOGYM TÍPUSÚ EDZŐGÉP.A VENDÉGEK IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉRE, SZAKMAILAG JÓL KÉPZETT OKTATÓKKAL, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOKKAL VÁRJUK LÁTOGATÓINKAT.KÖNNYÍTETT FIZETÉSI LEHETŐSÉGEINK: SZÉP KÁRTYÁK.A MAI FELFOKOZOTT ÉLETTEMPÓJÚ VILÁGUNKBAN EGYRE TÖBBEN VÁLASZTJÁK KIKAPCSOLÓDÁSKÉPPEN A FITNESST ÉS A WELLNESST. ADJ LEHETŐSÉGET TE IS  SZABADIDŐD EGÉSZSÉGES ELTÖLTÉSÉRE!

A rohanó életvitelünkben különösen nagy hangsúlyt kell fektetnünk a megelőzésre, az egészségmegőrzésre. Ehhez használható programokat kínálunk, és gondoskodva kísérjük végig a változás útján. Speciális személyi coach (személyi edző) rendszerünk segítségével igyekszünk aprólékosan megismerni vendégeink igényeit, látni problémáit, megválaszolni egészségi állapotával kapcsolatos kérdéseit és a megfelelő személyre szabott edzéstervet kidolgozni. Kitűnő trénerekkel, szakértő orvosokkal és segítőkész, diszkrét személyzettel motiváljuk, és segítjük, hogy elérje vágyait.
Nemcsak abban leszünk az Önök segítségére, hogy megtalálják azt a mozgásformát, amiben örömüket lelik, de szakorvosi vizsgálatokkal és tanácsadással is támogatjuk a helyes edzéstípus kiválasztását.
Közel 400 m2-en kialakítunk egy fitnesz és kardio részleget, ahol a kardio gépek iPod kompatibilisek, érintőképernyővel, TV-vel vannak felszerelve. Az erőnlét és az izomtömeg növeléséhez a legtökéletesebb ergonómiájú erőfejlesztő gépeket és a legmodernebb kézi súlyzókat szereztük be.

Edzőtermünkben a cardio és súlyzós gépeinket tartalmazó termünkön túl csoportos óráinkat is látogathatják vendégeink: spinracing, fitzona, hiit, fanatic jump, power up, pilastrech.

Ezen túl welness részlegünkben szauna és masszázs szolgáltatásinkat is igénybe vehetik vendégeink.

Minden szolgátatásunk megtalálható Debrecenben a Simonyi út 23.szám alatt.

A Wing Tsun kung-fu napjaink egyik leghatékonyabb önvédelmi rendszere, melyet testalkattól, nemtől és kortól függetlenül bárki rövid idő alatt használható szinten elsajátíthat.

Nem szükséges semmiféle előképzettség, különleges testi képesség. Ha szeretnél értelmes emberek közt edzeni, várunk.

Ismeretebb emberek akik szintén Wing Tsunt tanultak: Brucee Lee, Jackie Chan

Kiváló edzőinktől juthatsz hatékony edzéstervhez nálunk. Ha érdekel a harcművészet, küzdősport, önvédelem, akkor keresd edzéseinket Budaörsön, az Ifjúság utca 6. szám alatt.

A klubok a Wing Tsun Világszövetség (IWTA) hivatalos tagiskolái a Kelet-Európai Wing Tsun Szervezet-en (EEWTO) belülmelynek főinstruktora Máday Norbert, 9. fokozatú nagymester.

A berettyóújfalui iskola foglalkozásait Szél Gábor mester vezeti, aki a rendvédelmi szervek és a hadsereg közelharc kiképzője is.
A Wing Tsun Kung Fu 6 éves kortól gyakorolható, felső korhatár nincs.
A havi tandíj a megye összes klubjába érvényes.

Ha érdekel a küzdősport, önvédelem, harcművészet, akkor keress minket Berettyóújfaluban, a Rákóczi utca 1. szám alatt, nálunk megfelelő ezdésterv mellett sajátíthatod el a kung fu tanításait.

A klubok a Wing Tsun Világszövetség (IWTA) hivatalos tagiskolái a Kelet-Európai Wing Tsun Szervezet-en (EEWTO) belül, melynek főinstruktora Máday Norbert, 9. fokozatú nagymester.

A hajdúszoboszlói iskola foglalkozásait Szél Gábor mester vezeti, aki a rendvédelmi szervek és a hadsereg közelharc kiképzője is.
A Wing Tsun 6 éves kortól gyakorolható, felső korhatár nincs.
A havi tandíj a megye összes klubjába érvényes.

Ha érdekel a küzdősport, harcművészet, vagy önvédelem, akkor jelentkezz edzéseinkre, amik Hajdúszoboszlón, a Rákóczi utca 44. szám alatt találhatók.

A klubok a Wing Tsun Világszövetség (IWTA) hivatalos tagiskolái a Kelet-Európai Wing Tsun Szervezet-en (EEWTO) belül, melynek főinstruktora Máday Norbert, 9. fokozatú nagymester.

A Békéscsabai iskola foglalkozásait Szél Gábor mester vezeti, aki a rendvédelmi szervek és a hadsereg közelharc kiképzője is.
A Wing Tsun 6 éves kortól gyakorolható, felső korhatár nincs.
A havi tandíj a megye összes klubjába érvényes.

A Gracie Barra (GB) az egyik legnagyobb nemzetközi brazil jiu-jitsu szervezet. Recife-ben, Brazíliában a GB egyik fellegvárának számító iskolájában Ze Radiola mester oktat, akinek felkérésére 2004-ben hazánkba érkezett a többszörös brazil bajnok Max Carvalho és megalapította az első magyar Gracie Barra akadémiát, a Gracie Barra Hungary-t.Max Carvalho vezetésével a brazil jiu-jitsu (bjj) egyre népszerűbbé válik Magyarországon is, amit a versenyzők számának, a versenyeredményeknek és a testvérkluboknak a gyarapodása bizonyít. A Gracie Barra PIT is a Gracie Barra Hungary testvérklubja, 2010 óta működünk.Az edzéseket Varga Levente vezeti, aki a stílus magyarországi megjelenésekor kezdte el a brazil jiu-jitsu technikák gyakorlását. Tudását számos hazai és nemzetközi versenyen tette próbára sikeresen.
Levi MMAEleinte az MMA (Mixed Martial Arts) szabályrendszer keretein belül mérettette meg magát (az elsők között Magyarországon), majd a ketrecek világát tatamira cserélve jelenleg brazil jiu-jitsu és submission grappling versenyeken indul. A versenyek mellett számos hazai és külföldi egyesületben, edzőtáborban is megfordult, ahol a bjj oktatását, az edzések intenzitását, felépítését figyelte meg.Roger Gracie
A Gracie Barra PIT oktatói munkájának eredményességét Varga Levente személyes eredményei mellett számos tanítvány fejlődése és a klub tagjainak versenyeken elért helyezései mutatják. A kisebb létszámú csoportokban tartott foglalkozások bár oldott hangulatban, barátságos légkörben zajlanak, körültekintően, megfelelő felkészültséggel történnek az oktató mellett, a klub szellemiségéből eredően a tagok is figyelnek, vigyáznak egymásra. Ez a szellemiség az emberek közötti összetartozást erősíti, a kemény munka árán elért eredmények jellemformáló hatással bírnak. A tagok tisztelik, megbecsülik egymást, akik nem osztoznak ebben és csak erőpróba kedvéért keresik fel a klubot, nálunk nem találják meg számításukat.
Edzéseinket intenzív, embert próbáló munka, ugyanakkor remek hangulat és baráti légkör jellemzi.Varga Levente
Klubunk szoros kapcsolatot ápol testvérklubokkal és más egyesületekkel, rendszeresen tartunk közös edzéseket, tagjainknak így alkalma nyílik látókörük szélesítésére a miénktől eltérő edzésmódszereken és más edzőpartnereken való találkozásokon keresztül.
Részt veszünk rangosabb és kisebb versenyeken, aki szeretné felmérni felkészültségét, képességeit, tudását, esetleg komolyabb célkitűzéssel kívánja űzni a brazil jiu-jitsut-t, az év minden szakában talál erre lehetőséget. Legyen kül- vagy belföld, nyár vagy tél, a Gracie Barra PIT tagjaként edzőtáborok, szemináriumok és egyéb választható sport- és szabadidős programok várnak a heti állandó edzésrend mellett. Ha jól érzed magad közöttünk, valódi közösségi élményekre, barátokra tehetsz szert.

Belváros szívében igényesen berendezett edzőterem és szépségszalon. Ingyenes parkolási lehetőség. Nyitva a hét minden napján!A Börtönudvar Fitness teremben a mozgás örömét mindenki kedvére megtalálhatja, több sport közül választhat ilyenek: squash, spinning, video cícling trx, crissfit, kangoo, aerobik, gyerek táncok, sals. Szépségszalununk pedig arról, hogy a vendégeink a legszebben távozannak: szolárium, fodrász, manukür. kozmetika.

Brehószki György vagyok, 2007.óta üzemeltetem az EnerGym edzőtermet, mint tulajdonos és ügyvezető.

Kötődésem a sporthoz:

Edzőterembe 18 éve, 16 éves korom óta járok. A debreceni Hanna Fitness-ben kezdtem, majd később a World Gym edzőteremben folytattam az edzést. 2004-ben indultam a Superbody versenyen és 5. helyezést értem el újonc kategóriában. Az eredményemet anabolikus szteroidok, vízhajtó stb. nélkül, tehát naturál testépítőként értem el. A kezdetektől fogva és jelenleg is a full time naturál testépítés híve vagyok. A testépítés azóta is a napjaim részét képezi, és mindig szívesen megyek le edzeni  a saját konditermembe, ahol barátságos légkör és segítőkész alkalmazottak fogadnak nap, mint nap.

Az edzőterem rövid története:

Az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül a terem, bővült, megújult a helység és a géppark is:

2007 év: az egykori World Gym felveszi az EnerGym nevet, a női öltözőt felújítjuk és a design is megújul, új szolárium kerül beszerzésre

2008 év: az egykori ATLAS géppark kibővül LIFE FITNESS erőgépekkel és TECHNOGYM, STAIRMASTER cardio gépekkel

2009. év: az edzőterem kibővül, megújul, átalakul és új csoportos órákkal bővítjük szolgáltatásainkat (Hot Iron, Pilates, alakformáló, GFlex, kick-box edzéseket jelenleg is kínálunk vendégeinknek) és egy finn szaunát is üzembe helyezünk.

2010. év: az edzőterem klimatizálttá válik

2012. év: az edzőterem gépparkja tovább bővül, az ATLAS gépeket folyamatosan felváltják a jobb biomechanikával rendelkező erősítő gépek (LIFE FITNESS, STAIRMASTER, TECHNOGYM, FREEMOTION); elfogadjuk fizetőeszközként a SZÉP Kártyát és a Sportkártyát

2014. év: a teljes gépparkot lecseréljük az USA-ból hozott márkákkal (HAMMER STRENGTH, LIFE FITNESS PRO2, FREEMOTION, FLEX, CYBEX, TECHNOGYM, ICARIAN PRECOR, NAUTILUS, ATLAS)

Mégis miért szeretnek vendégeink az EnerGym-be járni?

  • Mindig könnyű 50 m-en belül parkolót találni, amiért nem kell fizetni
  • Családias/baráti közvetlen légkör, mindig tudsz valakitől segítséget kérni
  • Természetes megvilágítású edzőterem
  • Tágas, 110m2 alapterületű aerobik terem
  • A konkurens edzőtermekhez képest kedvező ár
  • Gondosan összeválogatott modern géppark
  • Egyedülállóan sok kardiogép (12 db futópad, 5 db ellipszis tréner, 2 db lépcsőző, 2db taposó, 7db bicikli)
Go to top