Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Farizom

A farizom az emberi test legerősebb izma. Nagy szükség is van rá, mert a legalapvetőbb mozgásformánk, a járás egyik nélkülözhetetlen eleme. Fontos funkciója a csípő hátrafeszítése, melynek köszönhető az egyenes testtartásunk.

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

A  belvárosban,  Csapó utca 28 szám alatt a Pulykakakas Üzlet- és Irodaház első emeletén 2011 szeptembere óta várja hölgy vendégeit.

-          Női  Vezér Fitness, ahol Health-One kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.

-           Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket, akár 4-5 fős kiscsoportban.

-           Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training, Tae-bo, Zsírégető, Challenge Program

-          Spinning terem: Spinracing,  Spinning

-           Gyerek fitness: 6-12 éves korosztály részére

-           Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs.

-          Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

Infra szauna, Power Plate

A Delta életét egy irodaház alagsorában kezdte.
Nagyszerű Atlas gépeinknek köszönhetően az emberek bizalommal jöttek le a terembe,
így az fokozatosan fejlődött. Az egyre bővülő Delta 2010-ben kinőtte magát és elköltözött jelenlegi helyére.
A kondi terem felszereltsége folyamatosan bővül, jelenleg az alábbiak:

 • 45 kondigép
 • 53 pár kézi súlyzó
 • 6 szobabicikli
 • 5 futópad
 • 5 taposó
 • 1 elliptikus tréner


egy box terem és egy kisebb tükrös tornaterem is a vendégek szolgálatára áll.
A tornateremben különböző női tornák szoktak lenni, jelenleg Alizetics órákra lehet járni.
Továbbá helyet kapott az új szoláriumunk is barnulni vágyók számára.


A Deltában sosem kell attól tartania az embernek, hogy rátör a kisebbségi érzés, mindenki a fejlődés reményében jön el.
Kedves pultosaink egyben teremvezetők is, nyugodtan meg lehet szólítani őket ha segítségre van szükség.


A jövőben is törekszünk a bővülésre, a gépek folyamatos karbantartására, hogy a Vendég minden igényét teljes mértékben kielégíthessük.

Debrecenben, a Vágóhíd u. 3/B alatt. A 800m2-es területen, 500m2-en a legmodernebb kardió és edzőgépek találhatók, a többi helyen szociális helyiségek, 8 férőhelyes szauna- ahol felfrissülhetnek- szolárium, -Ergoline fekvő és állógép- ill. bokszterem is igénybe vehető. Könnyen megközelíthető gépkocsival, - ingyenes parkolóval az udvarban- helyi járatú autóbusszal, ill. kerékpárral.
Különtermünkben karate edzés, T-REX, Bokwa és egyéb csoportos foglalkozások is indulnak.
Igény esetén személyi edző segítsége is kérhető.
A proteinpultunknál kaphatók fehérjeturmixok, energetizáló italok, kávék, L-Carnitin italok és egyéb táplálék kiegészítők.
A Fitnessből átjárási lehetőség van a Chili Café étterembe, ahol külön Fitness étlappal várjuk a bérlettel rendelkezőket.
Folyamatosan bővülő géppark, amelyek között megtalálhatók a Life Fitness, Hammer Strength, Pulse Fitness, Eleiko, Hoist márkák.

Az edzőterem az év MINDEN napján-/ünnepnap is várja kedves vendégeit!

Fejlődjön Ön is a Chili Fitnessel együtt! Nyitva tartás:
Hétfőtől szombatig 6-23-ig, Vasárnap 7-22-ig.
Ünnepnap 7-22-ig.
Tel.szám: 52/ 541-153, 06 70/367-6590

Várunk szeretettel minden sportolni vágyó, kedves vendéget!

1994-ben nyitottuk 100m2-es kis edzőtermünket, ami mára 700m2-essé nőtte ki magát. Megpróbálunk mindenki igényének megfelelni a külön női részlegünkkel, hardcore teremmel, és egy koedukált fitness teremmel. Klubtagjaink ingyenes edzéstervet és étrendet kapnak. Edzőtermünket rendszeres látogatják élsportolók!
Fitness termünkben: mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelő gépeket. Márkától függetlenül válogattuk össze a legjobb eszközöket. Próbáld ki szabadsúlyos, lapsúlyos gépeinket vagy edz szabad súlyokkal. Cardio részlegünkön taposó, lépcsőző, bicikli, eliptika, ergométer és futópadok állnak rendelkezésedre a zsírégetéshez!!! Garancia a fejlődésre a 18 éves tapasztalat. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és cseréljük, hogy mindig új inger érjen téged!
Női teremrészünkben: 140m2 légkondicionált terem professzionális Techno-gym gépekkel, kifejezetten Nőknek összeállított eszközökkel. Kimondottan a kritikus részekre összpontosítva: comb, fenék, has. Több mint 30 eszköz!!! INGYENES EDZÉSTERV, ÉTREND!!! Belépés CSAK hölgyeknek!
"Hardcore" teremrészünkben: ha azt hiszed mindent tudsz, és mindent megtettél, már csak a piramis csúcsa vár rád! MEGTALÁLTAD a végső állomást. Több tonna súly, professzionális erőemelő berendezések, csak szabad súlyok!!! Visszautazhatsz az időben, régi idők testépítő és erőemelő edzéseit élheted át újra! Figyelem... már a súlypakolásban is elfáradhatsz!!!

Ha érdekel kínálatunk, látogasd meg edzőtermünket Mosonmagyaróváron a Kálnoki út 11. szám alatt.

1994-ben nyitottuk 100m2-es kis edzőtermünket, ami mára 700m2-essé nőtte ki magát. Megpróbálunk mindenki igényének megfelelni a külön női részlegünkkel, hardcore teremmel, és egy koedukált fitness teremmel. Klubtagjaink ingyenes edzéstervet és étrendet kapnak. Edzőtermünket rendszeres látogatják élsportolók!
Fitness termünkben: mindenki megtalálja a neki legjobban megfelelő gépeket, edzési lehetőséget. Márkától függetlenül válogattuk össze a legjobb eszközöket. Próbáld ki szabadsúlyos, lapsúlyos gépeinket vagy edz szabad súlyokkal. Cardio parkunkban taposó, lépcsőző, bicikli, eliptika, ergométer és futópadok állnak rendelkezésedre a zsírégetéshez!!! Garanicia a fejlődésre a 18 éves tapasztalat. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük és cseréljük, hogy mindig új inger érjen téged!
Női teremrészünkben: 140m2 légkondicionált terem professzionális Techno-gym gépekkel, kifejezetten Nőknek összeállított eszközökkel. Kimondottan a kritikus részekre összpontosítva: comb, fenék, has. Több mint 30 eszköz!!! INGYENES EDZÉSTERV, ÉTREND!!! Belépés CSAK hölgyeknek!
"Hardcore" teremrészünkben: ha azt hiszed mindent tudsz, és mindent megtettél, már csak a piramis csúcsa vár rád! MEGTALÁLTAD a végső állomást. Több tonna súly, professzionális erőemelő berendezések, csak szabad súlyok!!! Visszautazhatsz az időben, régi idők testépítő és erőemelő edzéseit élheted át újra! Figyelem... már a súlypakolásban is elfáradhatsz!!! Személyi edző igénybevételére is van lehetőséged.

Ha érdekel kínálatunk, várunk edzőtermünkben Mosonmagyaróváron, a Szent Itván király utca 17. szám alatt!

 

CÉGÜNK 1996. NOVEMBERÉBEN KEZDTE MEG MŰKÖDÉSÉT 180 M2-EN 2 DB SZOLÁRIUMMAL, 1 DB 6 FÉRŐHELYES SZAUNÁVAL, VALAMINT 20 DB KONDIGÉPPEL.AZ ÉVEK FOLYAMÁN FOLYAMATOSAN BŐVÍTETTÜK SZOLGÁLTATÁSAINKAT ILLETVE SZÍNVONALUNKAT.JELENLEG MINTEGY 1500 M²-EN AZ ALÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK ÁLLNAK A KEDVES VENDÉGEINK RENDELKEZÉSÉRE: 2 ÁLLÓ ÉS 1 FEKVŐ SZOLÁRIUM, MASSZÁZS, KÜLÖNBÖZŐ AEROBIK ÓRÁK,  KARDIÓ GÉPPARK (FUTÓPAD, TAPOSÓGÉP, KERÉKPÁR, ELLIPTIKUS TRÉNER) ILLETVE A FITNESS TEREMBEN 70 DB TECHNOGYM TÍPUSÚ EDZŐGÉP.A VENDÉGEK IGÉNYEINEK KIELÉGÍTÉSÉRE, SZAKMAILAG JÓL KÉPZETT OKTATÓKKAL, MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOKKAL VÁRJUK LÁTOGATÓINKAT.KÖNNYÍTETT FIZETÉSI LEHETŐSÉGEINK: SZÉP KÁRTYÁK.A MAI FELFOKOZOTT ÉLETTEMPÓJÚ VILÁGUNKBAN EGYRE TÖBBEN VÁLASZTJÁK KIKAPCSOLÓDÁSKÉPPEN A FITNESST ÉS A WELLNESST. ADJ LEHETŐSÉGET TE IS  SZABADIDŐD EGÉSZSÉGES ELTÖLTÉSÉRE!

Belváros szívében igényesen berendezett edzőterem és szépségszalon. Ingyenes parkolási lehetőség. Nyitva a hét minden napján!A Börtönudvar Fitness teremben a mozgás örömét mindenki kedvére megtalálhatja, több sport közül választhat ilyenek: squash, spinning, video cícling trx, crissfit, kangoo, aerobik, gyerek táncok, sals. Szépségszalununk pedig arról, hogy a vendégeink a legszebben távozannak: szolárium, fodrász, manukür. kozmetika.

Brehószki György vagyok, 2007.óta üzemeltetem az EnerGym edzőtermet, mint tulajdonos és ügyvezető.

Kötődésem a sporthoz:

Edzőterembe 18 éve, 16 éves korom óta járok. A debreceni Hanna Fitness-ben kezdtem, majd később a World Gym edzőteremben folytattam az edzést. 2004-ben indultam a Superbody versenyen és 5. helyezést értem el újonc kategóriában. Az eredményemet anabolikus szteroidok, vízhajtó stb. nélkül, tehát naturál testépítőként értem el. A kezdetektől fogva és jelenleg is a full time naturál testépítés híve vagyok. A testépítés azóta is a napjaim részét képezi, és mindig szívesen megyek le edzeni  a saját konditermembe, ahol barátságos légkör és segítőkész alkalmazottak fogadnak nap, mint nap.

Az edzőterem rövid története:

Az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül a terem, bővült, megújult a helység és a géppark is:

2007 év: az egykori World Gym felveszi az EnerGym nevet, a női öltözőt felújítjuk és a design is megújul, új szolárium kerül beszerzésre

2008 év: az egykori ATLAS géppark kibővül LIFE FITNESS erőgépekkel és TECHNOGYM, STAIRMASTER cardio gépekkel

2009. év: az edzőterem kibővül, megújul, átalakul és új csoportos órákkal bővítjük szolgáltatásainkat (Hot Iron, Pilates, alakformáló, GFlex, kick-box edzéseket jelenleg is kínálunk vendégeinknek) és egy finn szaunát is üzembe helyezünk.

2010. év: az edzőterem klimatizálttá válik

2012. év: az edzőterem gépparkja tovább bővül, az ATLAS gépeket folyamatosan felváltják a jobb biomechanikával rendelkező erősítő gépek (LIFE FITNESS, STAIRMASTER, TECHNOGYM, FREEMOTION); elfogadjuk fizetőeszközként a SZÉP Kártyát és a Sportkártyát

2014. év: a teljes gépparkot lecseréljük az USA-ból hozott márkákkal (HAMMER STRENGTH, LIFE FITNESS PRO2, FREEMOTION, FLEX, CYBEX, TECHNOGYM, ICARIAN PRECOR, NAUTILUS, ATLAS)

Mégis miért szeretnek vendégeink az EnerGym-be járni?

 • Mindig könnyű 50 m-en belül parkolót találni, amiért nem kell fizetni
 • Családias/baráti közvetlen légkör, mindig tudsz valakitől segítséget kérni
 • Természetes megvilágítású edzőterem
 • Tágas, 110m2 alapterületű aerobik terem
 • A konkurens edzőtermekhez képest kedvező ár
 • Gondosan összeválogatott modern géppark
 • Egyedülállóan sok kardiogép (12 db futópad, 5 db ellipszis tréner, 2 db lépcsőző, 2db taposó, 7db bicikli)

Debrecen egyetlen női fitnesz terme a Judy Gym edzőterem. A női fitnesz termünk Debrecen frekventált területén a Tesco áruház mellett, a Pesti u. 2. szám alatt található. A Judy Gym női fitnesz teremben a legmodernebb edzőgépeken és kardió gépeken edzhetsz. A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Termünk személyi edzők segítségét is tudja biztosítani ha szeretné. Edzés után Vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést! Hogy, ne okozzon gondot a mozgás akkor sem, ha kisgyermeked van, hozd el hozzánk nyugodtan, hiszen ingyenes játszóházzal várjuk a lurkókat!

Látogass el egyedülálló Fitness szalonunkba, ahol garantált a jókedv, a zsírégetés, a folyamatos edzői jelenlét és odafigyelés, melyet a bérlet ár tartalmaz. A hozzánk látogató hölgyek több féle kardio és erősítőgép segítségével építhetik, szépíthetik testüket.

Az Orange Fitness szalon által nyújtott fő edzésforma a KÖREDZÉS. A köredzés nem más, mint a különböző állóképesség fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni és kiváló edzést nyújt. Általa a zsírégetés és izomépítés egyszerre valósul meg. Egy köredzés mindössze 35 percet vesz igénybe, így tökéletesen beiktatható zsúfolt hétköznapjainkba is.

Tisztelt Hölgyem!

Mindennapi rohanó életünkben egyre nagyobb szükség van egészségünk és kondíciónk megőrzésére. Gondolom azzal Ön is egyetért, hogy a megfelelőfizikális és mentális állapot nagyobb teherbírást, koncentráló képességet kiegyensúlyozottságot eredményez, amely elengedhetetlen a mai olykor-olykor embert nem kímélő rohanó világban. Ezen okok miatt bátorkodom felajánlani az Ön számára fitness stúdiónk szolgáltatásait. Stúdiónk 10 éve törődik a Debrecenben és környékén élő hölgyek egészségével és alakjának formálásával, melyre büszkék vagyunk az elért sikerek alapján. Jelenleg 500 négyzetméteren biztosítjuk vendégeink számára a városban egyedülálló szolgáltatások sokaságát.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek. Létezik alkalmi bérlet, havi bérlet, negyedéves, féléves, éves bérlet, valamint napi belépőjegy.

Bízván abban, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését és úgy érzi fontos, hogy kellő kiegyensúlyozottsággal végezze el minden napos feladatait, akkor keressen fel bennünket és mi garantáljuk, hogy családias környezetben, szakképzett edzőgárdával, kedves kiszolgálással segítünk Önnek, hogy kitűzött céljait elérje.

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, nálunk megtalálod számításod megújult termünkben. Várunk szeretettel H-CS 6:00 - 23:00 és P-V 8:00 - 22:00 között!

Amit nyújtunk

 • több mint 15 féle aerobic óratípus pl: alakformáló edzés, zsírégető óra, kezdő step, gerinctorna, pilates, has-láb-popsi, alakformáló köredzés, Spinracing, fukcionális edzés, gerincjóga, body pump, kangoo, nyújtás-lazítás, nyugdíjas torna, Gold Zumba, Iron Cross Jam
 • igényes modern berendezés
 • hangulatos családias légkör
 • állandó edzők akik ingyenesen állnak a vendégek részére
 • szakképzett állami oklevéllel rendelkező oktató csapat akiknek a továbbképzését folyamatosan biztosítjuk
 • céges bérlet vásárlási kedvezmények
 • támogatóinknak, beszállítóinknak különféle reklám felületek az épületben, közös megjelenés hirdetéseinkben, média anyagainkban termék és szolgáltatás megjelenés
A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során is. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Duna, Vár, Citadella, Erzsébet-híd, Tabán) a mesterien átgondolt, precíz tervezésnek köszönhetően. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban (mesterséges tó, vízesések, üvegpadlók, tetőterasz, panoráma szaunák) és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.
Az OXYGEN minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.
Több mint egymillió eddigi látogatás és sok ezer elégedett visszajelzés a bizonyíték rá, hogy helyes úton járunk.
2008. novemberében nyílt meg a második Oxygen Wellness Központ, amely jelenleg Magyarország legnagyobb fitnesz-wellness létesítménye. A Központ közel 7000 négyzetméteren kínálja a nemcsak Magyarországon, de európai viszonylatban is kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásait.
Az Oxygen Újpest épülete ötvözi az eleganciát és a minimált, a luxust és az egyszerűt, a modernet és a klasszikust, a tágas terek, a finom részletek, a színek, a világítás a melegség és biztonság érzetét keltik az ide látogatókban, a wellness rész pedig holisztikus érzést nyújt a kedves vendégeknek. Céges partnereink számára a Központban található tárgyalók kialakításával exkluzív üzleti-informális találkozók lebonyolítását tettük lehetővé. Külön büszkék vagyunk arra, hogy korunk környezetvédelmi kihívásaihoz alkalmazkodva a Központot az energiatakarékosság jegyében terveztük meg, a legmodernebb napkollektorokkal és vízforgatós berendezéssel optimalizáltuk az energiafelhasználást.
Go to top