Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Életstílus

Az életmóddal rokon fogalom. Ez az adott társadalmi körülmények között viszonylagos szabadsággal megválasztott tevékenységeket vizsgálja és az ezzel kapcsolatos preferenciákat helyezi vizsgálatainak középpontjába. Az életstílus az életmód része.

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

Bemutatkozás

Egyre erőszakosabb világunkban számos ember a küzdősportok, harcművészetek által nyújtott megoldások, lehetőségek felé fordul: van aki jó harcos akar lenni, van akit a versenyzés érdekel, van aki csak meg akarja magát védeni és olyan ember is akad, aki csak a mozgás szépsége miatt keres megfelelő edzési lehetőséget, edzéstervet. Mi itt a Combat Clubban különös figyelmet szentelünk az utcai önvédelemre és a harcművészet realitásának megőrzésére. Valós helyzetekre próbáljuk felkészíteni az embereket fizikailag és lelkileg is. Oktatási munkánkat Max Carvalho Brazil Jiu Jitsu mester koordinálja és segíti. Ahhoz hogy bármelyik küzdősportnak minősülő harcművészeti rendszert elsajátítsa valaki, rengeteg munka, kitartás és akaraterő kell, ám cserébe az ember sokkal többet kap. Ha érdekel a Combat Club bármelyik edzése, az önvédelem, a harc, vagy csak mozogni akarsz, keress minket bátran Debrecenben a Domb utca 1. szám alatt, ahol szakképzett edző segít hozzá, hogy megfelelő küzdősport edzéseken vehess rész, és így sajátítsd el az egyes harcművészeteket. Gyermekek, fiatalok és felnőttek részére is anna edzéseink, és egyesületünk tanórát is le tud igazolni igény esetén.

A krav maga napjaink egyik leghatékonyabb , harci rendszere. Utcai konfliktusok megoldásában nincs párja. Jellemzői: egyszerű, hatékony, gyorsan tanulható. Ha érdekel a harcművészet, küzdősport, akkor keress meg minket Nyíregyházán, a Csaló köz 2. szám alatt, és szakképzett edzőinktől tanulhatsz küzdősportot, kaphatsz céljaidnak megfelelő edzéstervet.

Magyarország egyik official iskolája. Küzdősport, harcművészeti edzések, edzéstervek érhetők el a Brazil Jiu-Jitsu iskolában. Földharc orientált edzések is vannak. Igény esetén funkcionális edzések személyre szabva, illetve magánedzések. Állóharc tanítást, oktatást is vállalunk! Ha érdekel a küzdősport, harcművészet, vagy a brazil jiu-jitsu, akkor keresd meg a Pápa, Erkel Ferenc utca 39. szám alatti iskolánkat!

Célunk az, hogy Nyíregyházán és környékén elterjesszük és megismertessük az emberekkel a Brazil Jiu Jitsu-t. Külön gyerek csoporttal várjuk a jövő bajnokait csapatunkba, a felnőtt csoportunkba pedig bárkit aki szeretne ehhez a harcos családhoz tartozni, akit érdekel az önvédelem, küzdősport. Kortól, nemtől függetlenül jelentkezzetek. Versenyezni szeretnél? Leadni pár kilót? Megakarod magadat védeni? Ki szeretnél kapcsolódni?

Nézd meg mikor van a következő edzés és a tatamin találkozunk. Oss

A klubok a Wing Tsun Világszövetség (IWTA) hivatalos tagiskolái a Kelet-Európai Wing Tsun Szervezet-en (EEWTO) belül, melynek főinstruktora Máday Norbert, 9. fokozatú nagymester.

A derecskei iskola gyermek- és felnőtt foglalkozásait Szél Gábor mester vezeti, aki a rendvédelmi szervek és a hadsereg közelharc kiképzője is.
A Wing Tsun 6 éves kortól gyakorolható, felső korhatár nincs.
A havi tandíj a megye összes klubjába érvényes.

Hérdekelnek edzéseink, vagy a harcművészet, küzdősport, önvédelem, akkor keress minket Derecskén, a Kossuth utca 20. szám alatt.

Amivel foglalkozunk: Brazil Jiu-Jitsu, Grappling. A kezdő szinttől foglalkozunk oktatással, így nem szükséges semmilyen előképzettség. Megtanítunk, hogyan küzdj, erősödj és légy egy családias csapat tagja.

Brazilian Jiu-Jitsu:

A Brazil Jiu-Jitsu a világ legszofisztikáltabb földharc központú küzdőstílusa. A cél az ellenfél mielőbbi földre vitele és feladásra (‘lekopogásra’, ú.n. tap out-ra) kényszerítése. A BJJ gyakorlása bármilyen életkorban elkezdhető. Sikerélményt, testedzést, kikapcsolódást nyújt. Minden különösebb védőfelszerelés nélkül, teljes erővel, maximális kontaktussal gyakorolható minimális sérülésveszéllyel, hiszen amikor a vesztes érzi, hogy alulmarad egyszerűen ‘kopogással’ jelzi a feladást. A Brazil Jiu-Jitsuban minden haladó övfokozat tanári minősítést takar, éppen ezért nem könnyű megszerezni azokat. Vizsga nem létezik, a gyakorlónak folyamatosan kell bizonyítania rátermettségét és technikai tudását, különösképpen a minden edzés végén történő földharc küzdelmek során.

Brehószki György vagyok, 2007.óta üzemeltetem az EnerGym edzőtermet, mint tulajdonos és ügyvezető.

Kötődésem a sporthoz:

Edzőterembe 18 éve, 16 éves korom óta járok. A debreceni Hanna Fitness-ben kezdtem, majd később a World Gym edzőteremben folytattam az edzést. 2004-ben indultam a Superbody versenyen és 5. helyezést értem el újonc kategóriában. Az eredményemet anabolikus szteroidok, vízhajtó stb. nélkül, tehát naturál testépítőként értem el. A kezdetektől fogva és jelenleg is a full time naturál testépítés híve vagyok. A testépítés azóta is a napjaim részét képezi, és mindig szívesen megyek le edzeni  a saját konditermembe, ahol barátságos légkör és segítőkész alkalmazottak fogadnak nap, mint nap.

Az edzőterem rövid története:

Az elmúlt években jelentős változáson ment keresztül a terem, bővült, megújult a helység és a géppark is:

2007 év: az egykori World Gym felveszi az EnerGym nevet, a női öltözőt felújítjuk és a design is megújul, új szolárium kerül beszerzésre

2008 év: az egykori ATLAS géppark kibővül LIFE FITNESS erőgépekkel és TECHNOGYM, STAIRMASTER cardio gépekkel

2009. év: az edzőterem kibővül, megújul, átalakul és új csoportos órákkal bővítjük szolgáltatásainkat (Hot Iron, Pilates, alakformáló, GFlex, kick-box edzéseket jelenleg is kínálunk vendégeinknek) és egy finn szaunát is üzembe helyezünk.

2010. év: az edzőterem klimatizálttá válik

2012. év: az edzőterem gépparkja tovább bővül, az ATLAS gépeket folyamatosan felváltják a jobb biomechanikával rendelkező erősítő gépek (LIFE FITNESS, STAIRMASTER, TECHNOGYM, FREEMOTION); elfogadjuk fizetőeszközként a SZÉP Kártyát és a Sportkártyát

2014. év: a teljes gépparkot lecseréljük az USA-ból hozott márkákkal (HAMMER STRENGTH, LIFE FITNESS PRO2, FREEMOTION, FLEX, CYBEX, TECHNOGYM, ICARIAN PRECOR, NAUTILUS, ATLAS)

Mégis miért szeretnek vendégeink az EnerGym-be járni?

  • Mindig könnyű 50 m-en belül parkolót találni, amiért nem kell fizetni
  • Családias/baráti közvetlen légkör, mindig tudsz valakitől segítséget kérni
  • Természetes megvilágítású edzőterem
  • Tágas, 110m2 alapterületű aerobik terem
  • A konkurens edzőtermekhez képest kedvező ár
  • Gondosan összeválogatott modern géppark
  • Egyedülállóan sok kardiogép (12 db futópad, 5 db ellipszis tréner, 2 db lépcsőző, 2db taposó, 7db bicikli)

Gyöngyösön és Gyöngyöshalászon foglalkozunk harcművészet és küzdősport oktatással. Állandó résztvevői vagyunk a Zen Bu Kan Kempo és Grappling versenyeknek. 80 fő edzéseit koordináljuk 3 korcsoportra bontva. Ovis, gyerek és felnőtt képzést elkülönítve

Minden infot megtalálsz a www.matrakempose.hu -n.

A belváros szívében a Váci utca egyetlen fitnesz terme közel 500 m²-en 3 teremmel, a hét minden napján, reggeltől estig folyamatosan várja a mozogni, illetve kikapcsolódni vágyókat. Recepciósaink és oktatói csapatunk célja, hogy mindenki, aki mozogni szeretne, megtalálhassa az egyéniségéhez illő, motiváló mozgásformát. Színes órarendünkből több, mint 160 csoportos óra közül választhatsz (Alakformáló, Zsírégető, Full kondi, Energy training, JumpingFit, Hot Iron, Iron Cross, Piloxing, Aero-box, Zumba, Groove, Step aerobic, Street Jazz, Dance aerobic, Groove, BodyArt, Dinamikus jóga, Hatha jóga, Gerinctréning, Pilates, Stretching). Órarendünket lehetőségeinkhez képest, vendégeink igényeit figyelembe véve, akár a legújabb trendekkel kiegészítve alakítjuk, hogy a mozgás változatos és örömteli lehessen bármikor. Amennyiben ez nem lenne elég, további szolgáltatásként akár igénybe vehető FLABéLOS gépünk és háromszemélyes infraszaunánk is.

Szeretnél egy remek csapat tagja lenni? Itt a helyed közöttünk, ahol az edzések által remek ismeretségre is szert tehetsz. Próbálj ki minket akár még ma, és rájöhetsz, hogy nem üres szavakat olvasol, hanem végre megtalálod azt a helyet, amit már régóta keresel.

Amennyiben elsőként értesülnél a legfrissebb híreinkről (és még nem tetted meg), regisztrálj honlapunkon és kedveld a Color Millennium Fitness facebook oldalát!

Nevéből adódóan mindenből a maximumot nyújtja. A terem egyedülálló méretekkel, szolgáltatásokkal várja a mozogni, illetve kikapcsolódni vágyókat a hét minden napján. Hétköznap 6.30-tól 22.00-ig, hétvégén 8.30-tól este 21.00-ig van nyitva a terem. A több, mint 1000 m2, jó felszereltségű konditermen kívül egy nagy, 70 főt befogadó aerobik terem is található a fitnessben. Itt egymást követik a csoportos foglalkozások, különböző alakformáló és zsírégető óra, zumba, jóga, pilates, rip:60 és hot iron foglalkozások színesítik az órarendet. Mindezek mellett a konditeremmel egy légtérben található egy tágas cross fit pálya is, ahol az állványon és a boxzsákon kívül bőven van hely egyéb szabad testsúlyos gyakorlatok vagy nyújtó gyakorlatok elvégzésére is.

Kiegészítő szolgaltatásként egy 4 személyes infraszauna is található a pihenőrészben. Az infraszauna közismert jótékony hatásairól: sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.
Az edzéshez, kikapcsolódáshoz szép tágas öltözőket biztosítunk.
Gyertek és próbáljátok ki Minket! :)

A Fitness Pro 2008 óta változatlan árakkal, változatlan jó hangulatban várja a vendégeit. Minőségi táplálékkiegészítők széles választékával és minden igényt kielégítő kondigépparkkal vagyunk felszerelve. Szakképzett edzőink segítenek, hogy formába hozd magad.

A szauna és infra szauna segít az edzés utáni lazításban, csokicsöves állószoláriumunk pedig önmagáért beszél.  Szakképzett edzőink közt masszőrt is találhatsz, segítenek tájékozódni, hogy milyen masszázsra van szükséged.

Testépítő és Fitnesz termünk Budapest legkönnyebben megközelíthető részén a Móricz Zsigmond körtértől pár lépésre található. Termünk közel 300 nm-en fogadja a látogatókat a legkorszerűbb gépekkel, de rengeteg hagyományos súlyzóval is fel vagyunk szerelve. Akár izomtömeg építésről, akár fogyókúráról van szó nálunk bárki megtalálhatja az edzés lehetőségét. Nőknek és Férfiaknak egyaránt.

Az edzőtermet Fekete Ferenc 1971-ben SPARTACUS BLACK-GYM néven nyitotta és vezette több évtizeden keresztül. "Jó szakember, szigorú, de igazságos tréner volt Fekete Ferenc "Aki az ő kezei között nőtt föl, mind tudja, mit jelent a testépítés , az igazi munka. A mi csapatunk mindig győzött, hiszen edzőnk naponta ellenőrzött bennünket. Évtizedeken keresztül ő volt a sportág szíve, lelke. Nélküle ma nem létezne a magyar body building".- Nyilatkozta róla Nagy Tibor többszörös bajnok aki évekig a Spartacus versenyzője volt.

Fekete úr számos versenyen, a Világ több városában ért el kitűnő eredményeket versenyzőivel. Életmű díj kitüntetésben részesült. Több szakirodalmat is írt ("Az erő műhelyében", "Női testépítés", "Légy szép, erős, egészséges", "A body building királyai") Magyarország egyik legelismertebb testépítő szakembere.

Pár évvel ezelőtt Feri bácsi visszavonult az utánpótlás neveléstől és az edzőterem vezetésétől. Lakatos Lajos is egykori tanítványként, majd éveken keresztül teremvezetőként - edzőként tevékenykedett a Spartacusban.

1998-ban végezte el a Testnevelési Egyetemet testépítő, szakedző szakon. Az idők folyamán számos tanítvány és versenyző került ki a kezei alól.

2009-ben átvette az edzőterem irányítását, és az ott tanultak alapján neveli tovább az utánpótlást, és segít azoknak akik formálni szeretnék testüket. NATURA SPORT CENTER néven működik tovább a nagy múltú edzőterem.

Személyi edző segít eligazodni az edzőteremben. Turmix-bár és közös beszélgető rész van kialakítva, hogy kényelmesen az edzés végeztével elfogyaszthass egy turmixot vagy egy energiaitalt.

Amennyiben még kezdő vagy, akkor személyi edzőnk segítségét is kérheted! Aki az első alkalommal egy alapozó edzéstervet is (teljesen ingyenesen) a rendelkezésedre bocsát. De akár haladóknak vagy versenyzőknek is teljes körűen segédkezik, hogy még eredményesebb legyen az edzés . Táplálkozási tanácsadás, táplálék kiegészítők beszerzése, közös programok havi bérlettel rendelkezők részére és sok-sok egyéb lehetőség...

Mostanában nagyon sok wellness és fitnesz terem nyílik, az átlag embereknek sajnos nem megfizethető áron. Ezeket főleg nem szakmai befektetők üzemeltetik, igyekeznek egy vékony, fizetőképes réteget megcélozni, és ezt a réteget a lehető legjobban kiszolgálni, nem szakmai téren, inkább a napi stressz feloldása a cél, és az egészséges életmód kialakítása, a sport háttérbe szorul.

Saját edzőtermem más elven építettem fel, megpróbálom elérhető szinten tartani az árakat, az új vendégeink bérlet vásárlása esetén ingyen kapnak edzéstervet, a gyakorlatokat a teremedző segítségével ingyen sajátíthatják el. Más edzőtermekben ezekért a szolgáltatásokért plusz pénzt kérnek, mi azonban minden vendéget ingyen szeretnénk megtanítani a testedzés alapjaira, így később önállóan is képes edzeni, és a munkájának lesz látható eredménye. Vendégeink nagy része hálás ezért, van olyan vendégünk, aki nyitás óta, 17 éve jár hozzánk, rendszeresen.

Az edzőtermünk erőssége a felszereltség, minden izmot nagyon változatosan lehet edzeni, a géppark jelentős részét magam terveztem. A felszereltségnél a praktikumot részesítem előnyben az esztétikummal szemben, ez sokak szerint hiba, szerintem azonban nem. Egy edzőterem soha nincs kész, mindig lehet tovább fejlődni, és a helyes irányt a vendégek elégedettsége jelzi. Nyilván nincs 100%-os vállalkozás, de törekedni kell rá, sokat kell ott lenni a teremben, figyelni a vendégek visszajelzéseire, talán ez a titka annak, hogy ennyi év után, az erős konkurencia mellett is talpon tudtunk maradni, vendégeink örömére.

Csatlakozz, hogy értesülj minden fontos információról,és részt vehess a nyereményjátékainkban!

Alapterület: 1200 m2
Aerobic: 120 m2
Fitnesz/edzőterület: 840 m2
Öltöző ffi: 120 m2
Öltöző női: 120 m2
Cross-training terem 200 m2

Parkolás: Ingyenes parkolóház az udvarban, a környező utcákon 8-18-ig fizetős, 18 után ingyenes. Igénybe lehet venni a szomszédos parkolóházat is a Lomb utcában.

Megközelíthető:
- gépkocsival: Váci 85. Masped Lomb utcai hátsó bejárata.
- tömegközlekedés: a 3-as metró Árpád hídi megállótól 3 perc

Szolgáltatások:
- fitness shop – proteinbár
- szauna (hamarosan)
- wifi sarok
- ingyenes parkolás (korlátozott)
- ajándék testmonitoros állapotfelmérés az első bérletvásárláshoz
- első alkalommal ingyenes edzésterv készítés
- változatos aerobic órák
- vezetett edzések, személyi edzés
- csapatépítő csoportos órák
- AYCM és Sport kártya elfogadás
- kedvezményes bérletek

Légy részese növekvő, egészségtudatos közösségünknek!
Próbáld ki a csoportos óráinkat…
Gyere el hozzánk, ha szükséged van egy kis mozgásra vagy komolyan gondolkozol életmódváltozáson.

Fordulj bizalommal szakképzett edzőcsapatunk tagjaihoz és segítünk a céljaid elérésében, legyen az:
- szülés előtti formádat szeretnéd viszont látni a tükörben;
- versenyre készülsz;
- tömeget szeretnél magadra szedni;
- formásodni szeretnél;
- vagy csak az irodai stresszt szeretnéd levezetni
- vagy ha egyszerűen csak eleged van abból, hogy sokat kell várni a gépekre;
…kellemes hangulatban töltheted a nálunk töltött időt, csak Magadra kell koncentrálnod… hogy még sikeresebb legyél!

Sportkártya elfogadóhely All You Can Move és Szép Kártya elfogadás!

Go to top