Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Mozgás

Aki ezt csinálja rendszeresen, az bizony igencsak szálkás lesz, hiszen turbón égeti a kalóriát, ráadásul jelentősen javítja szervezete oxigénfelvételét, amely az edzés vége után is életben tartja a zsírégető folyamatokat. Több tiszta izomtömeg, javuló kondi heti 3x30 perc – ezek a sprint kulcsszavai.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A klasszikus edzőtermek jól megszokott és megszeretett szerkezete, amit hölgyek és urak előszeretettel használnak. Érdekes, hogy a hölgyek az edzés elején, míg a férfiak annak végén esnek neki, hogy fejlesszék mellizmukat, különösen annak belső részeit. A szerkezet népszerűségének titkáról az alábbiakban olvashatsz.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Még mindig sokan hiszik, hogy a súlyzós edzést hiba kombinálni a kardió típusú mozgásokkal, például a futással vagy aerobikkal, mondván: azok leépítik a gondosan felszedett izomtömeget. Holott - remélhetőleg ezt még többen tudják: ez nem így van. A jól megtervezett súlyzós edzésed kardióval kombinálva csodákra képes és nem leépíti, ellenkezőleg: gyarapítja izomtömeged, valójában nélkülözhetetlen ahhoz. Mindezt az aerobik és egyéb kardió mozgások példáján keresztül mutatjuk be.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Minden izmod alaposan megdolgoztathatod ezzel a mozgásformával, ha az őszi-téli hónapokban nem tudsz a szabadban mozogni és szívesen mennél edzőterembe. A nyújtó és erősítő mozdulatok a mélyen fekvő izmaidat dolgoztatják meg, javítják alakodat, tartásodat, légies és könnyed leszel. A mozgásokat ma már gépekkel is segítik.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Elstartolt a maratonok időszaka. Van olyan verseny, amelyet az elmúlt napokban rendeztek, de az ősz folyamán számos futó teljesít maratont, félmaratont, negyedmaratont, vagy vesz részt hobbiból, kedvtelésből valamely rövidebb távú futóversenyen. A következőkben hasznos tanácsokról olvashatsz, amit érdemes megfogadnod a hatékony versenyzés érdekében.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Elsősorban a nők, de a férfiak számára is számos problémára kínál megoldást az a mozgásforma, amely az alhasban működő szervekre hat fiatalítóan. Az izmok megfeszítésével, majd ellazításával, és ezek váltakozásával járó gyakorlatok fokozzák vérkeringésed, segítenek méregteleníteni e terület szerveit és számos nőgyógyászati problémára kínálnak megoldást gyógyszerek (és azok mellékhatása) nélkül. Ismerd meg ezt a mozgásformát!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Kemény gyakorlat, amely nem a kezdők sajátja – ezt már az első sorban fontos leszögeznünk a következő gyakorlat kapcsán, amely nagy erőbefektetést és látványos hatást ígér. Aki már gyakorol egy ideje valamilyen mozgásformát, annak érdemes kipróbálnia, egészen új helyzetből látja majd a világot – szó szerint.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Igen gyakran előfordul futóknál, szokták is javasolni nekik, hogy a futást kombinálják egy jó kis biciklis edzéssel, ám nem mindig megy a váltás olyan gyorsan, főleg, ha még egy kemény triatlon versenyre is készül a sportember. Van azonban néhány apró technika, inkább trükk, vagy tanács, ami segítséget jelent.

Bővebben...

1. oldal / 10

Go to top