Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Mozgás

Nincs szükség semmire, csak arra, hogy behúzd a hasad és feszítsd meg a popsid és végezd el az edzések egyik leginkább alapgyakorlatát, amellyel gyorsan feszes külsőt kölcsönözhetsz magadnak. A jól variálható gyakorlat otthon és a parkban is végezhető!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Szépen kidomborodó vállaid lehetnek, ha változtatsz egy parányit azon a gyakorlaton, amely válledzésed hagyományos kelléke. Klasszikus módon kell hozzá két súlyzó, mi azonban most azt mondjuk, felejtsd el az egyik súlyt. Hogy miért? Kiderül.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A mellizmok cuki kis alapgyakorlata – sokan hiszik ezt róla, és igazuk van. Amit talán nem is sejtenek, legfeljebb az edzés után érzik, hogy nem kizárólag az előbb emlegetett izomcsoportra hat. Inkább a tárogatáshoz lehetne hasonlítani, a kar ez esetben is csaknem teljesen nyújtott és marad végig a gyakorlat teljes kivitelezése során.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Az a fajta gyakorlat, amely növeli izomtömeged, javít tartásodon, egyensúlyod kiváló lesz, és rugalmasabb leszel, mint valaha. Az otthon vagy az irodában is végezhető gyakorlat a mentális egészségedre is jól hat. Írtunk már róla sokszor, most újabb előnyeit ismerheted meg!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Nemcsak edzéssel és/vagy táplálkozással teheted hatékonyabbá életmódváltásodat. Persze e kettő nagyon fontos, mondhatni alappillérek, de a világon semmit nem érnek, ha nem tartasz be alapvető életviteli szabályokat. Ezek persze nem merev szabályok, végülis könnyen sportos hétköznapjaid részévé teheted őket, csak egy picit oda kell figyelned. Pontokba szedtük Neked, hogy könnyebben menjen.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Egy klasszikus gyakorlat nem éppen hétköznapi változatát mutatjuk meg Neked. Hatására alaposan megdolgoztathatod combfeszítő izmaidat, sőt popsidat is, méghozzá olyan módon, amelyet a klasszikus változattal nem. A gyakorlathoz nem kell más, mint egy speciális keret – még jó, hogy a konditermekben mindez fellelhető.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A profik gyakorlata, úgyis lehetne fogalmazni a gyakorlottak mozdulata, amely egy teljes új érzetet hozhat mindennapi sporttevékenységedbe. Gyakorlással, és ami nagyon fontos, a fokozatosság elvének betartásával elsajátíthatod, aminek eredményeképpen alaposan megerősítheted törzsed izmait, és színt vihetsz mindennapi mozgásodba.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A fogyás, más szóval zsírégetés felgyorsításának egyik módja: a kardió. Ám szakemberek azt mondják: egy idő után szervezeted hozzászokhat a kizárólag kardió típusú edzésekhez, ami ahhoz vezethet, hogy a zsír kiürülése stagnálni kezd. Van azonban egy remek módszer arra, hogyan egészítheted ki a kardió edzést, hogy anyagcseréd sebessége a fogyáshoz szükséges szinten maradjon. Fontos azonban: ehhez a módszerhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás.

Bővebben...

1. oldal / 13

Go to top