Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Mozgás

Nincs szükség semmire, csak arra, hogy behúzd a hasad és feszítsd meg a popsid és végezd el az edzések egyik leginkább alapgyakorlatát, amellyel gyorsan feszes külsőt kölcsönözhetsz magadnak. A jól variálható gyakorlat otthon és a parkban is végezhető!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Egy amerikai kutatás szerint a kerek popsi leghatékonyabb gyakorlata a kitörés. A kis-, közép-, és nagy farizmok egyaránt hatékony edzését érheted el vele, illetve a combhajlító izmod is alaposan megdolgoztathatod. A tökéletes popsi mellett tökéletes lábat is eredményez a kitörés, amelynek számos verziója van. Mi ezúttal mutatunk kettőt.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A fenti állítás már-már közhely, de nem árt néha, ha elő-előkerülnek tudományos tények is ennek bizonyítására. Most egy dán tanulmány bizonyította a sport jótékony hatását, nem kis embertömegen, több mint 22 ezer páciens adatainak követése után tettek néhány érdekes megállapítást a kutatók.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Ne feledkezz meg a futás utáni nyújtásról! Sohasem! Néhány egyszerű, könnyen kivitelezhető nyújtással ugyanis egyrészt elkerülheted a sérüléseket, másrészt pedig a futás során nyújtott teljesítményedet is fejlesztheted.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Hasizmaid, a szexi derék és a látványos kockák előbukkanásának legnagyobb ellenségét a nem megfelelő táplálkozásban keresheted, és ez jól is van így! Valóban: ha szeretnél csodás alakot a strandszezonra, tényleg oda kell figyelned, hogy mit és mennyit eszel. Azonban mi most nem táplálkozási tanácsokat hozunk! Látni ugyanis az edzőtermekben, hogy a hasizom edzés viszonylagos egyszerűségét néhányan túlbonyolítják, és hibát hibára halmozva saját maguk válnak szép hasizmaik ellenségévé. Hogy mindezekbe Te ne ess bele, vagy pedig ha már elkövetted, le tudd küzdeni, arra adunk néhány technikai tippet!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Szépen kidomborodó vállaid lehetnek, ha változtatsz egy parányit azon a gyakorlaton, amely válledzésed hagyományos kelléke. Klasszikus módon kell hozzá két súlyzó, mi azonban most azt mondjuk, felejtsd el az egyik súlyt. Hogy miért? Kiderül.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A mellizmok cuki kis alapgyakorlata – sokan hiszik ezt róla, és igazuk van. Amit talán nem is sejtenek, legfeljebb az edzés után érzik, hogy nem kizárólag az előbb emlegetett izomcsoportra hat. Inkább a tárogatáshoz lehetne hasonlítani, a kar ez esetben is csaknem teljesen nyújtott és marad végig a gyakorlat teljes kivitelezése során.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Az a fajta gyakorlat, amely növeli izomtömeged, javít tartásodon, egyensúlyod kiváló lesz, és rugalmasabb leszel, mint valaha. Az otthon vagy az irodában is végezhető gyakorlat a mentális egészségedre is jól hat. Írtunk már róla sokszor, most újabb előnyeit ismerheted meg!

Bővebben...

1. oldal / 12

Go to top