Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Mozgás

Egy klasszikus gyakorlat nem éppen hétköznapi változatát mutatjuk meg Neked. Hatására alaposan megdolgoztathatod combfeszítő izmaidat, sőt popsidat is, méghozzá olyan módon, amelyet a klasszikus változattal nem. A gyakorlathoz nem kell más, mint egy speciális keret – még jó, hogy a konditermekben mindez fellelhető.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A profik gyakorlata, úgyis lehetne fogalmazni a gyakorlottak mozdulata, amely egy teljes új érzetet hozhat mindennapi sporttevékenységedbe. Gyakorlással, és ami nagyon fontos, a fokozatosság elvének betartásával elsajátíthatod, aminek eredményeképpen alaposan megerősítheted törzsed izmait, és színt vihetsz mindennapi mozgásodba.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A fogyás, más szóval zsírégetés felgyorsításának egyik módja: a kardió. Ám szakemberek azt mondják: egy idő után szervezeted hozzászokhat a kizárólag kardió típusú edzésekhez, ami ahhoz vezethet, hogy a zsír kiürülése stagnálni kezd. Van azonban egy remek módszer arra, hogyan egészítheted ki a kardió edzést, hogy anyagcseréd sebessége a fogyáshoz szükséges szinten maradjon. Fontos azonban: ehhez a módszerhez elengedhetetlen a megfelelő táplálkozás.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Csodát tesz egész testeddel, szép, egyenes lesz tartásod, szálkásak izmaid, csinos a popsid, és edzett a hasizmod minden zuga. Ráadásul csökkennek hátfájdalmaid és garantálja vállaid megerősödését az a gyakorlat, amelynek ezúttal a hasizmokra gyakorolt hatását ismerheted meg.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Figyelj! Ne kapkodj! Találd meg önmagad! És mindeközben légy szuper hajlékony, hogy könnyen, lazán elviseld a Rád háruló feladatokat 2018-ban is. Merthogy létezik egy olyan, jobb szó híján életmód program, amely nem gondokban gondolkodik, hanem megoldandó feladatokként tekint az élet mindennapi dolgaira. Ezekhez szuper gyakorlatokkal ad erőt testi és lelki szinten egyaránt. Érdemes néha gyakorolnod és akkor biztos Boldog Új Éved lesz!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Mármint a fogyókúrát az Újév hajnalán. Tudom: sokan fogadkoznak (bizonyára környezetedben is), hogy most még betömöm a maradék karácsonyi mákos bejglit, eszem az újévi malacsültből, meg ott van még az a jó kis torta, amibe bele kellene harapni, de nem baj, itt az ÚJÉV, és majd akkortól jól lefogyom, és nem eszem a fenti cukros és egészségtelen dolgokat. Mi lenne, ha azt mondanám: ne fogyókúrában gondolkozz, hanem életmódváltásban.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Ha van olyan ismerősöd, barátod, szeretted, aki igazán megszállottan imádja a mozgást, a sportot, akkor most találhatsz pár hasznos ajándék ötletet, hogy idén karácsonykor ne a szokásos vicces zokni kerüljön a fa alá!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Az egyik legkeményebb kihívás az a gyakorlat, amelyről a következőkben olvashatsz. Minden izomrostod fejlődik majd hatására, a fókusz azonban a karokon van. Érdemes olyan ismétlésszámot választanod, amin belül hibátlanul tudod végrehajtani a gyakorlatot, amely hatalmas önbizalmat adhat Neked.

Bővebben...

1. oldal / 12

Go to top