Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Riportok/Beszámolók

Légtornász technikai alapelemekre épül az a hazánkban is egyre népszerűbb mozgásforma, amely hatékony kiegészítője lehet más sportoknak, de akár valódi életformáddá is válhat. Legyen szó kezdőkről, vagy akár nehézatlétákról a lebegő jóga remek választás a helyes és nélkülözhetetlen nyújtás, vagy akár az izmosabb, feszesebb test elérése érdekében. Ismerd meg ezt a sportot Tóth Emese fitnesz és pilates oktató segítségével!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Fia barátnőjének néznek egy 50 éves anyukát, aki a világon semmi mást nem csinál, „csak” edz...méghozzá minden áldott nap! Lehet, hogy ezek az ázsiai nők tudnak valamit?

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Új táncos edzésforma hódít a nagyvilágban, amely hatékony zsírégető, jó kis kardióval tarkított mozgásvilágot vihet életedbe. Sokan hasonlítják a zumbához, de vannak különbségek is. A bemelegítést és edzés végi nyújtást nem számítva 45-60 perces intenzív táncra készülj, ha kipróbálod: a sh'bam – ot.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2017-ben ismét egy fantasztikus kosárlabda show-val turnézik Magyarországon.

A Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-show együttese: az NBA partner csapat, évente több mint 300 mérkőzést játszik, és az esetek 98 százalékában nyerni szokott. A világ 90 éve csodálhatja az elképesztő zsákolások és fantasztikus trükkök mestereit, akik 2017-es világkörüli turnéjuk keretében érkeznek hazánkba: 2017. május 25-én Győrben, 26-án Veszprémben, 27-én Szegeden és 28-án Debrecenben kápráztatják el a kosárlabda szerelmeseit.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Ha jó az egyensúlyod, netán tornász alkat vagy (és esetleg még tornász múltad is), akkor a Te gyakorlatod a fekvőtámaszok királya: a kézenállásból nyomás. Nehéz kivitelezni, így fokozatosan gyakorold, ha nem megy, eleinte csak félig ereszed le. Akkor végezd, ha jó az alapkondid!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Sok (főleg profi) sportoló küzd ízületi fájdalmakkal, hiszen a sportolással együttjár a sérülés veszélye is, ráadásul a profi, napi több órát igénybe vevő edzések alapból is igénybe veszik, koptatják ízületeid! Ez pedig fájdalommal jár, ám a tabletták helyett van megoldás. Ez nem más, mint egy olyan anyag, amit nem feltétlenül fájdalomcsillapítóként ismersz!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Csinos lányok, kigyúrt fiúk, szép testek, az emberi szépség bemutatása - testépítő és fitness modell versenyt, valamint Grand Prix-t rendez az EnerGym április 29-én, szombaton Debrecenben, a Kassai úti Lovarda Kulturális - és Konferencia Központban. A fennállásának 10 éves jubileumát ünneplő edzőterem nyílt napja igazi nemzetközi esemény, hiszen hazánk nagyvárosai mellett a környező országokból is érkeznek résztvevők.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Méghogy fekvenyomás nélkül nem lehetnek tökéletes, kidolgozott mellizmaid? Ki mondta? Biztos nem az, aki rendszeresen végez fekvőtámaszt és tolódzkodást. Ez a két gyakorlat ugyanis alaposan megdolgoztatja és formálja mellizmaid, méghozzá mindegyik máshonnan, így az eredmény rövid időn belül garantált lesz. Mutatjuk a hatásukat!

Bővebben...

1. oldal / 15

Go to top