Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Táplálkozás

Segít megszabadulni a felesleges zsíroktól, salaktalanít, energiával tölti fel szervezeted és rengeteg vitamin, ásványi anyag található benne. A tél egyik szuperélelmiszerének nagyon magas a rosttartalma, így éhségérzeted hatékonyan csökkenthető vele, ami igen jól jöhet fogyókúra, de akár egy villámdiéta esetén.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Nemcsak egy állóképesség-növelő mozgásforma, hanem mondják életérzésnek is, amely tetőtől talpig milliókat, a statisztikák szerint 7-7,5 millió embert mozgat meg az egész világon. Hazánkban is egyre népszerűbb, telente pedig egyenesen kötelező kardió, ha ez a kinti mínuszokban nem megy. Egy 60 perces edzés közel 1000 kalóriát is leégethet Rólad.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Muffin, palacsinta sziruppal, semmi fehérje és zéró rost – nagyjából ezek az egészségtelen reggeli összetevői és ezt eszi az amerikaiak, és sajnos egyre többször a magyar emberek és gyerekek egy jelentős része. Olyan hatalmas tragédia még nem lenne ebből, ha csak heti egy-két alkalommal fogyasztanák a fenti, meglehetősen finom, ám egészségtelen, finomított szénhidráttal teli ételeket, de sajnos ez már nap, mint nap a reggelijük részévé vált. Ezen akadt ki a Harvard Egyetem fizikusa, és gondolta megosztja az ő reggelijének alapanyagait. Amik amúgy egészségesek.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Rengeteg verseny, sok jó helyezés, fantasztikus hangulat. Ilyen a fitnesz világa. Elek Nikoletta pedig azt vallja, hogy igenis érdemes kipróbálni ezt a sportot, mert akadály nem létezik, eddigi élete és pályafutása is ezt bizonyítja. Hiszen nem mondható átlagembernek az, aki az edzések, versenyek és munka mellet még egy „laza kis” államvizsgát is bevállal, és mindezt mosolyogva.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Mondják: a saját testsúllyal végzett gyakorlatok egyik legnehezebb, egyben legfantasztikusabb elemei a különféle guggolások. Ezek a gyakorlatok ugyanis nem kényszerítik természetellenes pozícióba a testet, nem kínozzák a hátat és a gerincet, nem terhelik agyon az ízületeket. Ezúttal a guggolás egyik, egyre kedveltebb fajtájához adunk tippeket.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Ha sokat teszel egészségedért, és mindez megnyilvánul táplálkozásodban is, akkor épp itt az ideje, hogy családodban és barátaid között is terjeszd az igét, ha eddig még nem tetted meg. Persze biztosan vannak a Te környezetedben is, akik finoman fogalmazva kevésbé fogadják be a zöldségeket, de egy jó marketing és néhány apró trükk a segítségedre lehet az egészséges táplálkozás eme alapvető építőköveinek megismertetésében és elfogadtatásában.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Kímélnéd ízületeid a nagy hidegben? Vagy csak egyszerűen nem esik jól a futás a mínuszokban? Esetleg van egy kis, netán nagyobb túlsúlyod? Akkor ez a Te sportod, amely egyszerű, már-már primitív, de igencsak hasznos, hiszen zsírt égetni így is lehet.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Segíti a testsúly csökkentését, növeli a zsírbontást, rendben tartja vérnyomásod és koleszterinszinted. Egy olyan makro tápelem, amely nélkülözhetetlen csontjaid, fogaid egészségéhez és sportolás során érdemes gondoskodnod pótlásáról. Persze nem önmagában, más tápanyagokkal együtt.

Bővebben...

1. oldal / 21

Go to top