Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Mozgás

Nincs szükség semmire, csak arra, hogy behúzd a hasad és feszítsd meg a popsid és végezd el az edzések egyik leginkább alapgyakorlatát, amellyel gyorsan feszes külsőt kölcsönözhetsz magadnak. A jól variálható gyakorlat otthon és a parkban is végezhető!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Szépen kidomborodó vállaid lehetnek, ha változtatsz egy parányit azon a gyakorlaton, amely válledzésed hagyományos kelléke. Klasszikus módon kell hozzá két súlyzó, mi azonban most azt mondjuk, felejtsd el az egyik súlyt. Hogy miért? Kiderül.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

A csodaszer és fogyókúra együtt emlegetését nem árt kellő óvatossággal kezelni. De: nem nálunk! Mutatunk Neked egy isteni finom, viszonylag könnyen és egész évben elérhető, egyszerű hétköznapi zöldséget, amely nagyszerűen támogatja diétádat. Nemcsak a téli, hanem a tavaszi hónapok kedvelt eledele, amelyet már az ókorban is ismertek, hiszen a görögök megfázásra, az egyiptomi piramisok építői pedig amolyan ókori multivitaminként használtak.

Bővebben...

Kategória: Mozgás

A mellizmok cuki kis alapgyakorlata – sokan hiszik ezt róla, és igazuk van. Amit talán nem is sejtenek, legfeljebb az edzés után érzik, hogy nem kizárólag az előbb emlegetett izomcsoportra hat. Inkább a tárogatáshoz lehetne hasonlítani, a kar ez esetben is csaknem teljesen nyújtott és marad végig a gyakorlat teljes kivitelezése során.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Égeti a zsírt, azaz fogyaszt a húsvét elengedhetetlen egészségbombája, amelynek előnyeit az év minden szakában élvezheted. Koleszterinszinted csökken, immunrendszered erősödik, eszed pedig vág majd, mint a borotva. Mindezt a nyuszi tojta!

Bővebben...

Kategória: Mozgás

Az a fajta gyakorlat, amely növeli izomtömeged, javít tartásodon, egyensúlyod kiváló lesz, és rugalmasabb leszel, mint valaha. Az otthon vagy az irodában is végezhető gyakorlat a mentális egészségedre is jól hat. Írtunk már róla sokszor, most újabb előnyeit ismerheted meg!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

A daganatos megbetegedések nagy része a stresszből fakad, a stressz leküzdésének hatékony módja pedig a mindennapi, egészséges mértékkel megtervezett sport. Az egészségmegőrzés azonban csak az egyik kulcs, hiszen a sport kitartást, önfegyelmet, magabiztosságot ad – sorolja Horváth József rákkutató, aki a daganatterápiák új útjai mellett a „street-gym”-ről is beszélt a train4gain.hu-nak.

Bővebben...

Kategória: Táplálkozás

Tele van vitaminokkal, felpörgeti anyagcseréd, így könnyebben érhetsz el lapos hasat egy közismert zöldséggel. Még a daganatok ellen is véd, azaz igazi szuperélelmiszernek is nevezhetjük, nyersen, de akár párolva, ám leginkább savanyítva essük egészen addig, amíg meg nem jelennek a friss zöldségek a piacon.

Bővebben...

1. oldal / 24

Go to top