Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Aerob edzés

Az állóképesség növelését, fejlesztését segíti elő. Elengedhetetlen az általános erőnlét karbantartásához. Alacsony vagy közepes intenzitású, hosszan tartó mozgásforma. Az egyetlen olyan edzésfajta, amely testzsírt éget el az energiaszükségletek fedezésére. Pl.: futás, úszás, kerékpározás, tánc.

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

16 éve Fitness szolgáltatóegységként működik a Vezér Fitness koedukált fitness terem a Debrecen, Böszörményi út 150 szám alatt.

·         Vezér Fitness, ahol Health-One és Healthgym kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.
·         Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket.
·         Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Spinracing, Spinning, Kangoo-Jump, Pilates, Lebegő jóga, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training stb.

·         Gyerek fitness
·         Ovis torna
·         Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs
·         Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

·        56 csöves szuper bronz álló szolárium

A  belvárosban,  Csapó utca 28 szám alatt a Pulykakakas Üzlet- és Irodaház első emeletén 2011 szeptembere óta várja hölgy vendégeit.

-          Női  Vezér Fitness, ahol Health-One kardió, illetve izotóniás géppark áll a vendégek rendelkezésére.

-           Igény esetén személyi edző vezeti az edzéseket, akár 4-5 fős kiscsoportban.

-           Aerobic terem, ahol többféle óratípus közül választhat a kedves vendég: Zumba dance, TRX,  Kangoo-Jump, Pilates, Alakformáló, Gerinctorna, Cross training, Tae-bo, Zsírégető, Challenge Program

-          Spinning terem: Spinracing,  Spinning

-           Gyerek fitness: 6-12 éves korosztály részére

-           Svéd masszázs, hawaii masszázs, nyirok masszázs, sport masszázs és frissítő masszázs.

-          Vitaminbár, ahol különböző frissítő üdítők mellett táplálék kiegészítők széles választéka is megtalálható.

Infra szauna, Power Plate

Belváros szívében igényesen berendezett edzőterem és szépségszalon. Ingyenes parkolási lehetőség. Nyitva a hét minden napján!A Börtönudvar Fitness teremben a mozgás örömét mindenki kedvére megtalálhatja, több sport közül választhat ilyenek: squash, spinning, video cícling trx, crissfit, kangoo, aerobik, gyerek táncok, sals. Szépségszalununk pedig arról, hogy a vendégeink a legszebben távozannak: szolárium, fodrász, manukür. kozmetika.

Izotonikus géppark  
A Technogym® izotónikus termékei integrálják a kiváló biomechanikát, könnyű kezelhetőséget és a mozgás könnyedségét. A gyakorlatvégzési pozíciók állíthatósága védi az izom és szalag rendszert, így azok számára is alkalmazható, akik mozgási problémáktól szenvednek.
Kardiovaszkuláris géppark  
A Technogym® felszerelések használata teljesen új, tökéletes élményként hat, mely kitűnő teljesítménnyel párosul. Az új, több érzékre kiható élmény megerősíti a vendégeink elkötelezettségét a wellness életvitel iránt.

Minden kardio gépünkön érintőképernyős TV.

A Diamond Fitness & Wellness eredetileg Vital Wellness Központ néven,  2004. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit, mintegy 1000 négyzetméteren, gyönyörű ősfás környezetben. Érdnek ezt a részét hívják az ún. oxigéncsatornának, ahol az állandó légmozgás következtében a levegő páratlanul tiszta. A központ 2013 áprilisától üzemeltetőt és nevet váltott,  a korábbi, jól működő koncepciót megújítva, a vendégek igényeinek minden eddiginél szélesebb körű kielégítését, a személyre szabott szolgáltatások továbbfejlesztését tűzve ki célul.

A Diamond Fitness & Wellness három szinten várja látogatóit. A földszinten (a 2. szinten) találják az aerobik termet. A legújabb fitness irányzatoknak megfelelő órákkal igyekszünk kedveskedni a hozzánk fordulóknak, így termünkben a klasszikus aerobik foglalkozásainkon felül (step aerobik, zsírégető aerobik), alakformáló órák, valamint a legújabb fitness irányzatnak megfelelő foglalkozások (pl.: pilates, spinning) folynak. Kiemelten kívánunk foglalkozni a gyermekekkel is, így jelenleg gyermek- aerobik órákat tartunk.

A 3. szinten a fitness terem kapott helyet, melyet egy profi csapattal tettünk össze hogy a prémium márkák leginkább bevált modelljei legyenek nálunk. Kizárólag TechnoGym, Cybex, Life Fitness gépeket tartunk, amiket gyakran frissítünk, és amelyek Ízületkímélő rendszere lehetővé teszi a biztonságos és balesetmentes sportolást. Termünkben egész nap szakképzett teremedzők állnak készséggel vendégeink rendelkezésére, s igény szerint személyi edzés igénybevételére is lehetőség nyílik, mellyel személyre szabott edzéstervet kapnak kézhez látogatóink.

Az alagsori szinten helyezkedik el a wellness részleg, melyben a következő szolgáltatások közül választhatnak: pezsgőfürdő, finn és infra szauna, gőzfürdő, aromaterápiás kamra, masszázszuhany, tepidárium valamint gyógynövényes teasarok kandallóval.

Ne feledkezzünk el azonban a hátsó épületről sem, ahol két, az európai versenyszabványnak megfelelő squash pálya várja az intenzív mozgás szerelmeseit. Ráadásul nem csak pályát bérelhetnek, hanem megfelelő felszerelést is.

1997 óta működik sikeresen csak nők részére.

Családias környezetben, légkondicionált teremben, professzionális gépparkkal, cardio-gépekkel,is tornateremmel várjuk vendégeinket.

A stúdióban irányított munkával, testre szabottan, képesített trénerek segítségével dolgozunk. Vendégeink számára lehetőség nyílik a változatos edzésre. A teremben lévő gépekkel kombináltan is használható a torna, így a változatos munka mellett sokkal nagyobb eredmény érhető el.

A stúdióban minden korosztály megtalálható. Vendégkörünk egy része családos anyákból, ill. túlsúlyos, korosodó hölgyekből tevődik össze .

Tanácsokkal, edzésprogrammal látjuk el, hogy korának és testalkatának megfelelően eddzen.

A Watt Fitness alapítói Szabó Patrícia és Nyíri László, akik már 2002 óta foglalkoznak személyi edzésekkel, elsősorban Győrben és a régióban. Figyelemre méltó szakmai tudásuk és gyakorlati tapasztalataik révén már több százan értek el kiemelkedő sikereket testük, kondíciójuk, általános életminőségük fejlesztésében.
 
A rendkívül sok edzésfajta és módszer közül a Watt Fitness elsősorban az ún. "funkcionális tréningeket" ajánlja Neked, hiszen ezek az edzések a napjainkban két legfontosabb előnyt egyesítik: roppant hatékonyan fejleszthető a test egésze, egyúttal az edzésre fordítandó idő is kordában tartható.
 
A Watt Fitness alapítói rendszeresen részt vesznek szakmai továbbképzéseken, rendezvényeken, konferenciákon, és munkájuk során hasznosítják a legújabb sport trendeket és fejlesztéseket. A Watt Fitness alapítói fontosnak tartják, hogy a "mozgás szabadsága" mindenkit megillet, ezért jelenleg is foglalkoznak mozgásában korlátozottak edzésével is.

Női konditerem, Aerobik, Capoeira Aerobik, Pilates, Kismama pilates, Fit-Ball, Zsírégető Aerobik, Jóga, Alakformáló Aerobik, Hastánc, Streching, Pom-Pom tánc, TRX


Csak Nőknek!

Áraink:
1 alkalom : 990 Ft (konditerem v. aerobik v. szauna)
Kondi MAX : 6600 FT/hó (konditerem és flabélos korlátlan, szauna 4 alkalom, szolárium 15 perc)
Kondi bérlet: 5500 Ft/hó (konditerem és flabélos korlátlan)

Kondi light: 4500 Ft/hó (12 és 16 óra között korlátlan kondi és flabélos)
10 alkalom: 8500 Ft (2 hónap) (konditerem v. aerobik v. szauna v. 9 perc szoli)
20 alkalom: 14 000 Ft (3 hónap) konditerem v. aerobik v. szauna, v. 9 perc szoli

Hastánc 1 alkalom 1000.-, 10 alkalom 8000.-

A Fitness Aréna Kaposvár mondhatni legkorszerűbb fitnesz gépekkel felszerelt sportkomplexuma. A közel 1000 négyzetméternyi edzőteremben előkelő helyet kapott kardió rész, ahol futópadok, elliptikák, lépcsőzők, teremkerékpárok, sífutók várják a Kaposváron és környéken élőket. A Life Fitness és Techno Gym géppark, valamint a Hammer Strength edzőtermi gépek méltán kedveltek a sportolni vágyók körében. Képzett teremedzők és egyéni igény esetén személyi edzők segítenek a személyre szabott edzésprogram és étrend kialakításában.  Az impozáns géppark és az edzők szakértelme mindenki számára lehetővé teszik a kitűzött célok megvalósítását, legyen az akár versenyre való felkészülés, testsúlycsökkentés, testsúlynövelés vagy "csak" egy fittebb, egészségesebb életmód kialakítása.
A csoportos foglalkozások szintén kiemelt helyet kaptak a Fitness Arénában. S mivel a repertoár igen széles: - Spinning, TRX, Zumba, FitBox, WALKING PROGRAM®, Köredzés, Callanetics-, mindenki kedvére válogathat közöttük.
Szolgáltatások és egyéb ínyencségek tekintetében is dúskálni lehet a jóban: E-fitness, Szolárium, Infraszauna, Flabélos, Táplálékkiegészítők. 
A Fitness Arénában minden együtt van ahhoz, ami a testi, lelki, szellemi fejlődéshez szükséges: idilli környezet, kellemes hangulat, jó társaság, zene, tv.

A Fitness Aréna tehát ideális mindazok számára, akik profi felszereltségre, különleges edzésekre, felkészült edzőkre és mindemellett megfizethető árakra vágynak.

A Metropol Fitness 1992.-től várja sportolni, kikacsolódni vágyó fiatalokat és időseket egyaránt! Nálunk közel 800 m2-es teljesen felszerelt fitnesz termet, 3 alakformáló termet, mélybarnító szoláriumot, protein bárt találhatsz. A fitnesz teremben Nautilus, valamint Atlas-Sport erősítő gépek várnak, amiken kezdők és haladók egyformán elsajátíthatják a mozgás ezen formáját, illetve megszerethetik ezt a sokak által kedvelt sportot. Az erősítő gépeken kívül a Technogym, valamint LifeFitness kardiogépeken edzheted a tested, fáradhatsz el kellemesen. Ha kellemesen elfáradtál regeneráld a tested a 12 személyes finn szaunában, barnítsd le magad az álló vagy fekvő mélybarnító szoláriumokban.

Fitness Miskolc - Kozmetikai centrum - szépségszalon - fitness terem
A Fitness M Wellness Club alapítási éve 1991. Miskolcon elsőként és egyedülálló módon megnyílt létesítmény mindössze 120 m2-en kezdte el tevékenységét, már akkor is kiemelt fontosságúnak tartott kozmetikai kezeléseket is kínálva vendégeinek. Az időközben 1000 m2-re bővült területen napjainkban helyet kap az országos referenciaközpontként működő High Care Center, a cardio, a súlyzós és az aerobic terem, a szauna, szolárium, a meleg vizes medence. Kiváló szakembereink részben a németországi Weyergans High Care AG. –ban tanultak szerint dolgoznak, ill. valamennyi trénerünk oktatónk magas szintű szakmai képzettséggel és tapasztalattal rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy hírük Miskolc falain túl is elér.

Célunk egy olyan családias légkörön alapuló szolgáltatás kínálása vendégeink felé, ahol mindenki egy kicsit otthon érezheti magát. Cégünk komoly eszközökkel rendelkezik az un. lábbetegségek prevenciója terén. Hisszük, hogy aki rendszeresen látogatja clubunkat, az a rendszeres testmozgáson túl megtapasztalja a pozitív body image önbizalom építő hatását.

A több mint 20 éves múltunk során örömmel tapasztaljuk, hogy az akkori fiatal lány ma már anyukaként is el jön hozzánk, van aki már a bébi úszásra hozza gyermekét, van, aki már aerobic órára jár a nagy lányával.

Innovatív, magas színvonalú gépeink alkalmasak a medical wellness által támasztott követelmények kielégítésére. A különféle nyirokáramlás fokozó eljárásunk hozzájárul a preventatív érszűkületek, visszértágulatok kezelésére, valamint a sportolói sérülések utáni rehabilitáció meggyorsítására.

Cégünk kiemelkedően fontosnak tartja azt, hogy munkatársaink jól érezzék magukat munkahelyükön.

Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az egytől egyik magasan kvalifikált fitness oktatóink, kozmetikusaink örömmel foglalkozzanak vendégeinkkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy valamennyi munkatársunk több éve dolgozik a cégnél, ami a hosszú távú, minőségi munka alapját jelenti.

Eszközparkunkat folyamatosan megújítva igyekszünk lépést tartani a legújabb irányzatokkal. Kozmetika, testkozmetika terén a  Weyergans High Care AG. újításaira nincs nagyobb bizonyíték, mint hogy a cég már többször elnyerte a „Németország Leginnovatívabb Cégei” kategóriai besorolást.

Mindannyian azt szeretnénk, hogy vendégeink örömmel látogassanak minket, jól érezzék magukat a ház falai között.

Fitness és Személyi Edzőink, kozmetikusaink célja, hogy mindenkit segítsenek abban, hogy minél előbb elérje a kívánt célját, továbbfejlesztve egyéni képességeit, szépségét, body image-t.

Sziasztok!

Nagy álmunk vált valóra, amikor megnyitottuk a debreceni Cutler Gymet. A célunk az volt, hogy létrehozzunk egy olyan termet Debrecenben, ami szakmailag hibátlan és bárki számára tökéletes edzéslehetőséget biztosít. A nyitás óta hatalmas átalakuláson ment keresztül a terem, fejlesztettünk a gépparkon, a desingon és aki régebben is járt a termünkben, annak egyből feltűnik a fejlődés.

Az összesen 900 négyzetméteren elterülő Hoist, Hammer, Life Fitness, Cybex, Stairmaster, Precor, Strong Roots válogatott géppark teszi teljessé a termet és az igazi baráti sport hangulat adja meg a hangulatát. Az emberek szeretnek ide járni, mert érzik, ez a terem nem üzleti alapon készült, hanem sportolóktól szívből sportszeretetből.

A válogatott edzői gárdánk és a bárki számára segítséget nyújtó teremedzőink teszik lehetővé, hogy soha ne tévedj el a termünkben. Nem ritka a testépítő és fitnesz sport csillagainak felbukkanása, ami sokak számára extra motivációt jelenthet.

Termünkre jellemző még a korosztályok és hozzánk járók sokszinűsége. Nem ritka, hogy pld. orvos autószerelő edz együtt vagy éppen egy világbajnok testépítő segít egy 65 éves nyugdíjas tanárnőnek. Fitness, Cross Fitness, Aerobik és számos edzéslehetőség közül választhatsz. Várunk mindenkit szeretettel aki szeretne valamit tenni az egészségéért!

Go to top