Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kérdésed van? Írj nekünk!

Közös sportolásra ösztönöz a Decathlon

Közös sportolásra ösztönöz a Decathlon

„Kezdj bele, és nem leszel egyedül!” – ezzel a mottóval buzdítja több formában is a piacvezető Decathlon áruházlánc mozgásra az egész országot. Magyarországon több mint 4 millió ember soha nem sportol, így ennek a kezdeményezésnek a legfőbb célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a rendszeres testmozgás örömével, akik ezelőtt nem mozogtak.

Bővebben: Közös sportolásra ösztönöz a Decathlon

Hasi zsírégetés alapszabálya...

Nem égeti le a hasprés a hasi zsírod…legalábbis önmagában biztosan nem. Tény, hogy rengeteg erősítő gyakorlat létezik a hasra, viszont tévhit, hogy ezek szuper kockákat varázsolnak oda egy-kettőre. A szervezetet ugyanis nem lehet becsapni, a szép hasizom viszont ettől még nem álom, már ha….

Bővebben: Hasi zsírégetés alapszabálya...

A Harlem Globetrotters végre Nálunk

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2017-ben ismét egy fantasztikus kosárlabda show-val turnézik Magyarországon.

A Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-show együttese: az NBA partner csapat, évente több mint 300 mérkőzést játszik, és az esetek 98 százalékában nyerni szokott. A világ 90 éve csodálhatja az elképesztő zsákolások és fantasztikus trükkök mestereit, akik 2017-es világkörüli turnéjuk keretében érkeznek hazánkba: 2017. május 25-én Győrben, 26-án Veszprémben, 27-én Szegeden és 28-án Debrecenben kápráztatják el a kosárlabda szerelmeseit.

Bővebben: A Harlem Globetrotters végre Nálunk

2. számú popsiformáló gyakorlat

A fenék izmainak megdolgoztatására nagyon sokan a guggolásra esküsznek, és jól is teszik, hiszen igen hatékony gyakorlat ez az előbb említett célra, ám nem az egyetlen. Edzőteremben és otthon is végezheted a hátrarúgást, amely szintén garancia a sikerre formás popsi téren.

Bővebben: 2. számú popsiformáló gyakorlat

Go to top