Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Riportok/Beszámolók

A daganatos megbetegedések nagy része a stresszből fakad, a stressz leküzdésének hatékony módja pedig a mindennapi, egészséges mértékkel megtervezett sport. Az egészségmegőrzés azonban csak az egyik kulcs, hiszen a sport kitartást, önfegyelmet, magabiztosságot ad – sorolja Horváth József rákkutató, aki a daganatterápiák új útjai mellett a „street-gym”-ről is beszélt a train4gain.hu-nak.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

„Az akareterő mintapéldája”, „vezéregyéniség”, nehézatléta alkatú, intelligens fiatalember – a csapata által ráragasztott jelzők és saját benyomásom alapján jellemezhető így Heitz „Mamut” Attila, aki él-hal az amerikai és a magyar amerikai foci különleges világáért. Jó volt hallani tőle, hogy egy újabb olyan sport honosodott meg Magyarországon, ami célt, sőt akár életcélt is ad a fiataloknak, akik értelmesen tölthetik szabadidejüket, ráadásul sikereket érnek el. Ismerd meg ezt a világot!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Dönts jól, változtass (eddigi egészségtelen, mozgásszegény) életeden, keress hozzá barátokat, és mindjárt könnyebben megy – tanácsolja Katus Attila világ- és Európa–bajnok sportaerobik versenyző. Attilát annak kapcsán kérdeztük, mit tegyen az, aki talán újévi fogadalom gyanánt eldöntötte: változtat eddigi életmódján, és mostantól többet sportol, egészségesen étkezik, vagyis ezentúl, ahogy a klasszikus bölcselet is mondja: „egészséges, szenvedésmentes, boldog és örömteli” életet él majd!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Rengeteg verseny, sok jó helyezés, fantasztikus hangulat. Ilyen a fitnesz világa. Elek Nikoletta pedig azt vallja, hogy igenis érdemes kipróbálni ezt a sportot, mert akadály nem létezik, eddigi élete és pályafutása is ezt bizonyítja. Hiszen nem mondható átlagembernek az, aki az edzések, versenyek és munka mellet még egy „laza kis” államvizsgát is bevállal, és mindezt mosolyogva.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Megnyerte a FIA Közép Európai Zónabajnokságot, jelenleg vezeti a magyar elszámolást, és úgy edz akár egy ökölvívó – mint mondja ez és az ő sportja, az autóversenyzés nem is áll olyan távol egymástól. Nemrégiben lehetett hallani a 2015-ös forma autós magyar bajnok, Magyar Jánosról, aki ebben a szezonban egyszerre három sorozatban vett részt. Janit sűrű programja közepette kérdeztük.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Négy arany-, hat ezüst- és hét bronzérem született a Franciaországban lebonyolított sárkányhajós világversenyen: Divonne-Les-Bains-ban együtt rendezték meg a 17. EDBF Klub Legénység Európa-bajnokságot és a 13. IDBF Ifjúsági Világbajnokságot. Az eredmények igencsak biztatóak a jövő évi hazai rendezésű sárkányhajós klub legénység világbajnokság előtt. Az Eb-n Magyarországot öt klub képviselte: a Kőrös Dragon SE, a Dragon Steel, a Dunai Sárkányok Vác, a Fekete Gyöngy és a Dragonmasters. A világbajnokságon a magyar ifjúsági válogatottak ültek hajóba. A train4gain.hu olvasóit a Dunai Sárkányok Vác csapatának sajtóreferense, Selymes Nóra ismerteti meg a sárkányhajózás rejtelmeivel.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Béke és harmónia önmagunkkal – lehet elsőre furán hangzik az előbbi két kifejezés egy harcművészet kapcsán, amihez a nyugati „küzdősportos” filmek „ütjük, vágjuk, ahol érjük” üzenete is táplál. Pedig a Kung-fu, vagy ha úgy tetszik a keleti harcművészet erőteljesen megfogalmazza a harmónia és a béke iránti vágyat, a harc művészetét ennek rendeli alá. Ezen mozgásforma fiatal képviselőjével, Varga Bélával készült az alábbi beszélgetés.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Eredményesen működő, igazi családi vállalkozást működtet az egykori többszörös kick-box bajnok Vecsei János. 23 éve foglalkozik bútorokkal, debreceni outlet-jéből az egész országba szállít kizárólag új, kiváló minőségű bútorokat. Munkatársaival együtt azt vallja: számukra valóban a vevő az első, nem is volt rájuk panasz a nyitás óta eltelt két évben. Vállalkozása mellett a sportról is beszélt.

Bővebben...

1. oldal / 5

Go to top