Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Riportok/Beszámolók

Megnyerte a FIA Közép Európai Zónabajnokságot, jelenleg vezeti a magyar elszámolást, és úgy edz akár egy ökölvívó – mint mondja ez és az ő sportja, az autóversenyzés nem is áll olyan távol egymástól. Nemrégiben lehetett hallani a 2015-ös forma autós magyar bajnok, Magyar Jánosról, aki ebben a szezonban egyszerre három sorozatban vett részt. Janit sűrű programja közepette kérdeztük.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Négy arany-, hat ezüst- és hét bronzérem született a Franciaországban lebonyolított sárkányhajós világversenyen: Divonne-Les-Bains-ban együtt rendezték meg a 17. EDBF Klub Legénység Európa-bajnokságot és a 13. IDBF Ifjúsági Világbajnokságot. Az eredmények igencsak biztatóak a jövő évi hazai rendezésű sárkányhajós klub legénység világbajnokság előtt. Az Eb-n Magyarországot öt klub képviselte: a Kőrös Dragon SE, a Dragon Steel, a Dunai Sárkányok Vác, a Fekete Gyöngy és a Dragonmasters. A világbajnokságon a magyar ifjúsági válogatottak ültek hajóba. A train4gain.hu olvasóit a Dunai Sárkányok Vác csapatának sajtóreferense, Selymes Nóra ismerteti meg a sárkányhajózás rejtelmeivel.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Béke és harmónia önmagunkkal – lehet elsőre furán hangzik az előbbi két kifejezés egy harcművészet kapcsán, amihez a nyugati „küzdősportos” filmek „ütjük, vágjuk, ahol érjük” üzenete is táplál. Pedig a Kung-fu, vagy ha úgy tetszik a keleti harcművészet erőteljesen megfogalmazza a harmónia és a béke iránti vágyat, a harc művészetét ennek rendeli alá. Ezen mozgásforma fiatal képviselőjével, Varga Bélával készült az alábbi beszélgetés.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Eredményesen működő, igazi családi vállalkozást működtet az egykori többszörös kick-box bajnok Vecsei János. 23 éve foglalkozik bútorokkal, debreceni outlet-jéből az egész országba szállít kizárólag új, kiváló minőségű bútorokat. Munkatársaival együtt azt vallja: számukra valóban a vevő az első, nem is volt rájuk panasz a nyitás óta eltelt két évben. Vállalkozása mellett a sportról is beszélt.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Közös sportolásra ösztönöz a Decathlon

„Kezdj bele, és nem leszel egyedül!” – ezzel a mottóval buzdítja több formában is a piacvezető Decathlon áruházlánc mozgásra az egész országot. Magyarországon több mint 4 millió ember soha nem sportol, így ennek a kezdeményezésnek a legfőbb célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a rendszeres testmozgás örömével, akik ezelőtt nem mozogtak.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Légtornász technikai alapelemekre épül az a hazánkban is egyre népszerűbb mozgásforma, amely hatékony kiegészítője lehet más sportoknak, de akár valódi életformáddá is válhat. Legyen szó kezdőkről, vagy akár nehézatlétákról a lebegő jóga remek választás a helyes és nélkülözhetetlen nyújtás, vagy akár az izmosabb, feszesebb test elérése érdekében. Ismerd meg ezt a sportot Tóth Emese fitnesz és pilates oktató segítségével!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2017-ben ismét egy fantasztikus kosárlabda show-val turnézik Magyarországon.

A Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-show együttese: az NBA partner csapat, évente több mint 300 mérkőzést játszik, és az esetek 98 százalékában nyerni szokott. A világ 90 éve csodálhatja az elképesztő zsákolások és fantasztikus trükkök mestereit, akik 2017-es világkörüli turnéjuk keretében érkeznek hazánkba: 2017. május 25-én Győrben, 26-án Veszprémben, 27-én Szegeden és 28-án Debrecenben kápráztatják el a kosárlabda szerelmeseit.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Csinos lányok, kigyúrt fiúk, szép testek, az emberi szépség bemutatása - testépítő és fitness modell versenyt, valamint Grand Prix-t rendez az EnerGym április 29-én, szombaton Debrecenben, a Kassai úti Lovarda Kulturális - és Konferencia Központban. A fennállásának 10 éves jubileumát ünneplő edzőterem nyílt napja igazi nemzetközi esemény, hiszen hazánk nagyvárosai mellett a környező országokból is érkeznek résztvevők.

Bővebben...

1. oldal / 5

Go to top