Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Riportok/Beszámolók

Közös sportolásra ösztönöz a Decathlon

„Kezdj bele, és nem leszel egyedül!” – ezzel a mottóval buzdítja több formában is a piacvezető Decathlon áruházlánc mozgásra az egész országot. Magyarországon több mint 4 millió ember soha nem sportol, így ennek a kezdeményezésnek a legfőbb célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a rendszeres testmozgás örömével, akik ezelőtt nem mozogtak.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Légtornász technikai alapelemekre épül az a hazánkban is egyre népszerűbb mozgásforma, amely hatékony kiegészítője lehet más sportoknak, de akár valódi életformáddá is válhat. Legyen szó kezdőkről, vagy akár nehézatlétákról a lebegő jóga remek választás a helyes és nélkülözhetetlen nyújtás, vagy akár az izmosabb, feszesebb test elérése érdekében. Ismerd meg ezt a sportot Tóth Emese fitnesz és pilates oktató segítségével!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

A Harlem Globetrotters kosárlabdacirkusza 2017-ben ismét egy fantasztikus kosárlabda show-val turnézik Magyarországon.

A Harlem Globetrotters, a világ leghíresebb kosárlabda-show együttese: az NBA partner csapat, évente több mint 300 mérkőzést játszik, és az esetek 98 százalékában nyerni szokott. A világ 90 éve csodálhatja az elképesztő zsákolások és fantasztikus trükkök mestereit, akik 2017-es világkörüli turnéjuk keretében érkeznek hazánkba: 2017. május 25-én Győrben, 26-án Veszprémben, 27-én Szegeden és 28-án Debrecenben kápráztatják el a kosárlabda szerelmeseit.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Csinos lányok, kigyúrt fiúk, szép testek, az emberi szépség bemutatása - testépítő és fitness modell versenyt, valamint Grand Prix-t rendez az EnerGym április 29-én, szombaton Debrecenben, a Kassai úti Lovarda Kulturális - és Konferencia Központban. A fennállásának 10 éves jubileumát ünneplő edzőterem nyílt napja igazi nemzetközi esemény, hiszen hazánk nagyvárosai mellett a környező országokból is érkeznek résztvevők.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Megnyerte a testépítők itthoni nagy versenye, a Superbody újonc kategóriáját, de folyamatosan dolgozik tovább, hogy fejlődjön, tökéletesedjen. Vajda László azt mondja: a testépítésben is közkedvelt dolog lett edzeni és versenyezni egyaránt, hiszen az emberek jól akarnak kinézni. Interjú.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Csapat bronzéremmel és egyéni ezüstéremmel zárta a Budapesten rendezett 23. Iaido Európa-bajnokságot a magyar iaido válogatott Az Iaido az egyetlen kardvágás művészete, és Japán az őshazája. Az iai találkozást jelent különféle váratlan helyzetekben az ellenféllel, a do pedig a szellemi utat fejezi ki a japán filozófiában. Magyarországon a iaido harmincéves múltra tekint vissza. A magyar iaido-válogatott kiváló eredménnyel zárta a versenyt. Az egyéni versenyek során Csabai Ferenc 1. dan kategóriában ezüstérmet szerzett, őt kérdeztük.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Torna, súlyemelés és crossfit – Jung Beáta élete címszavakban. Na jó: ettől azért jóval több, hisz az ifjú hölgy crossfit versenyzőként nagyon sok jó eredményt ért el, itthon és külföldön is. Viszont emellett a súlyemelők között is a legjobbak közé számít idehaza. Bizonyítják ezt eredményei és mentalitása, hiszen számára az edzés: a nap fénypontja.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Egyre nagyobb teret hódít Magyarországon a Crosstraining mellett a licences forma a Crossfit is. Számos helyen elérhetők az országban profi termek és professzionális edzők, a gyors eredményekkel, látványosan átalakuló, izmos külsővel kecsegtető sport sokakat megfog. Ám mára hazánkban is kinőtt egy olyan új generáció, akit már nem feltétlenül a fentiek motiválnak. Kovács Dániel Pál Budapesten éli és edzi mindennapjait, beszélgettünk Vele a módszerekről, versenyekről és arról, meddig tarthat egy Crossfit karrier.

Bővebben...

1. oldal / 4

Go to top