Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Riportok/Beszámolók

Dönts jól, változtass (eddigi egészségtelen, mozgásszegény) életeden, keress hozzá barátokat, és mindjárt könnyebben megy – tanácsolja Katus Attila világ- és Európa–bajnok sportaerobik versenyző. Attilát annak kapcsán kérdeztük, mit tegyen az, aki talán újévi fogadalom gyanánt eldöntötte: változtat eddigi életmódján, és mostantól többet sportol, egészségesen étkezik, vagyis ezentúl, ahogy a klasszikus bölcselet is mondja: „egészséges, szenvedésmentes, boldog és örömteli” életet él majd!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Rengeteg verseny, sok jó helyezés, fantasztikus hangulat. Ilyen a fitnesz világa. Elek Nikoletta pedig azt vallja, hogy igenis érdemes kipróbálni ezt a sportot, mert akadály nem létezik, eddigi élete és pályafutása is ezt bizonyítja. Hiszen nem mondható átlagembernek az, aki az edzések, versenyek és munka mellet még egy „laza kis” államvizsgát is bevállal, és mindezt mosolyogva.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Megnyerte a FIA Közép Európai Zónabajnokságot, jelenleg vezeti a magyar elszámolást, és úgy edz akár egy ökölvívó – mint mondja ez és az ő sportja, az autóversenyzés nem is áll olyan távol egymástól. Nemrégiben lehetett hallani a 2015-ös forma autós magyar bajnok, Magyar Jánosról, aki ebben a szezonban egyszerre három sorozatban vett részt. Janit sűrű programja közepette kérdeztük.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Négy arany-, hat ezüst- és hét bronzérem született a Franciaországban lebonyolított sárkányhajós világversenyen: Divonne-Les-Bains-ban együtt rendezték meg a 17. EDBF Klub Legénység Európa-bajnokságot és a 13. IDBF Ifjúsági Világbajnokságot. Az eredmények igencsak biztatóak a jövő évi hazai rendezésű sárkányhajós klub legénység világbajnokság előtt. Az Eb-n Magyarországot öt klub képviselte: a Kőrös Dragon SE, a Dragon Steel, a Dunai Sárkányok Vác, a Fekete Gyöngy és a Dragonmasters. A világbajnokságon a magyar ifjúsági válogatottak ültek hajóba. A train4gain.hu olvasóit a Dunai Sárkányok Vác csapatának sajtóreferense, Selymes Nóra ismerteti meg a sárkányhajózás rejtelmeivel.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Béke és harmónia önmagunkkal – lehet elsőre furán hangzik az előbbi két kifejezés egy harcművészet kapcsán, amihez a nyugati „küzdősportos” filmek „ütjük, vágjuk, ahol érjük” üzenete is táplál. Pedig a Kung-fu, vagy ha úgy tetszik a keleti harcművészet erőteljesen megfogalmazza a harmónia és a béke iránti vágyat, a harc művészetét ennek rendeli alá. Ezen mozgásforma fiatal képviselőjével, Varga Bélával készült az alábbi beszélgetés.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Eredményesen működő, igazi családi vállalkozást működtet az egykori többszörös kick-box bajnok Vecsei János. 23 éve foglalkozik bútorokkal, debreceni outlet-jéből az egész országba szállít kizárólag új, kiváló minőségű bútorokat. Munkatársaival együtt azt vallja: számukra valóban a vevő az első, nem is volt rájuk panasz a nyitás óta eltelt két évben. Vállalkozása mellett a sportról is beszélt.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Közös sportolásra ösztönöz a Decathlon

„Kezdj bele, és nem leszel egyedül!” – ezzel a mottóval buzdítja több formában is a piacvezető Decathlon áruházlánc mozgásra az egész országot. Magyarországon több mint 4 millió ember soha nem sportol, így ennek a kezdeményezésnek a legfőbb célja, hogy olyanok is megismerkedhessenek a rendszeres testmozgás örömével, akik ezelőtt nem mozogtak.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Légtornász technikai alapelemekre épül az a hazánkban is egyre népszerűbb mozgásforma, amely hatékony kiegészítője lehet más sportoknak, de akár valódi életformáddá is válhat. Legyen szó kezdőkről, vagy akár nehézatlétákról a lebegő jóga remek választás a helyes és nélkülözhetetlen nyújtás, vagy akár az izmosabb, feszesebb test elérése érdekében. Ismerd meg ezt a sportot Tóth Emese fitnesz és pilates oktató segítségével!

Bővebben...

1. oldal / 5

Go to top