Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Kategória: Riportok/Beszámolók

Timo személyi edző. 14 éve foglalkozik súlyzós edzéssel, testépítéssel. Úgy gondolja, joga van mindenkinek jól érezni magát a bőrében. Még akkor is, ha kemoterápiás kezelésen van túl. A bizonyíték erre: ő maga.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

VB-n képviseli hazánkat a Debreceni Egyetem főgyógyszerésze.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Kőkemény fizikai erőpróba, zarándokút, a lovasíjászat népszerűsítése és felkészülés egy mestervizsgára – mindez közel 1000 km-en. Erre vállalkozott Konkoly Merse, aki június 21. és július 2. között teljesíti a Kassai Lovasíjász Triatlont, amelyben egyebek mellett a Kassai-féle iskola értékrendjét is közvetíti majd az általa érintett városokban. Mersét az indulás előtt kérdeztük.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Hatalmas áruválaszték, versenyképes árak, minőségi termékek és nagy odafigyelés a vásárlókra – címszavakban a gyogypiac.hu jellemzői. Olyan modern fejlesztésű, kifejezetten időkorúaknak ajánlott védőeszközük is van, amellyel például megelőzhető a combcsonttörés elesés esetén, de forgalmaznak, aktív sportolóknak ajánlott, korszerű térdgépeket is, amikkel sportsérülés után vagy műtétet követően, a versenysport újrakezdésekor kímélhető a sérült végtag! Ismerd meg a palettát!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

A daganatos megbetegedések nagy része a stresszből fakad, a stressz leküzdésének hatékony módja pedig a mindennapi, egészséges mértékkel megtervezett sport. Az egészségmegőrzés azonban csak az egyik kulcs, hiszen a sport kitartást, önfegyelmet, magabiztosságot ad – sorolja Horváth József rákkutató, aki a daganatterápiák új útjai mellett a „street-gym”-ről is beszélt a train4gain.hu-nak.

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

„Az akareterő mintapéldája”, „vezéregyéniség”, nehézatléta alkatú, intelligens fiatalember – a csapata által ráragasztott jelzők és saját benyomásom alapján jellemezhető így Heitz „Mamut” Attila, aki él-hal az amerikai és a magyar amerikai foci különleges világáért. Jó volt hallani tőle, hogy egy újabb olyan sport honosodott meg Magyarországon, ami célt, sőt akár életcélt is ad a fiataloknak, akik értelmesen tölthetik szabadidejüket, ráadásul sikereket érnek el. Ismerd meg ezt a világot!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Dönts jól, változtass (eddigi egészségtelen, mozgásszegény) életeden, keress hozzá barátokat, és mindjárt könnyebben megy – tanácsolja Katus Attila világ- és Európa–bajnok sportaerobik versenyző. Attilát annak kapcsán kérdeztük, mit tegyen az, aki talán újévi fogadalom gyanánt eldöntötte: változtat eddigi életmódján, és mostantól többet sportol, egészségesen étkezik, vagyis ezentúl, ahogy a klasszikus bölcselet is mondja: „egészséges, szenvedésmentes, boldog és örömteli” életet él majd!

Bővebben...

Kategória: Riportok/Beszámolók

Rengeteg verseny, sok jó helyezés, fantasztikus hangulat. Ilyen a fitnesz világa. Elek Nikoletta pedig azt vallja, hogy igenis érdemes kipróbálni ezt a sportot, mert akadály nem létezik, eddigi élete és pályafutása is ezt bizonyítja. Hiszen nem mondható átlagembernek az, aki az edzések, versenyek és munka mellet még egy „laza kis” államvizsgát is bevállal, és mindezt mosolyogva.

Bővebben...

1. oldal / 6

Go to top