Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Különbség a két kép között: kemoterápia!

Timo személyi edző. 14 éve foglalkozik súlyzós edzéssel, testépítéssel. Úgy gondolja, joga van mindenkinek jól érezni magát a bőrében. Még akkor is, ha kemoterápiás kezelésen van túl. A bizonyíték erre: ő maga.

Timo ezt írta a mellékelt fotóról: „az első kép a második kemo után, a második kép a negyedik kemo után készült. Úgy néz ki a nem szófogadó daganatosok közé tartozom, mert nem hogy fogyok, hanem 5 kilót sikerült híznom ráadásul hétről hétre, edzésről edzésre erősebb is vagyok. Igyekszem minél kevesebb zsír felhalmozásával tenni ezt, de jelen körülmények között ez vállalható. El is gondolkodtam, hogy így a kezelések alatt akkor jól "betömegelek", aztán felkészülnék megint valami jó kis strandgatyás, „mensphisique” versenyre, ahol lehet, hogy a 20. senki lennék... Nem is azért csinálnám, hogy első legyek, hanem csak a verseny szeretete miatt. Ez van szeretek szenvedni és versenyre készülni.

timo

A sorstársaknak üzenem, hogy nem lehet mindent az orvostudományra bízni. Begubózhatsz egy sötét kis sarokba és csendben várhatod a sorsod (legyen az bármi) ... Vagy dönthetsz úgy, hogy megmutatod a testednek és a lelkednek miért is jó és érdemes élni, hogy te is gyógyítsd magad! Menj el edzeni, moziba vagy bármilyen szabadidős programra amit örömmel csinálsz és ne hagyd hogy a benned lakó szörny elvegye azt ami vagy!

Timo a Facebookra is posztolt, erről azt írja: „Ezzel a posttal megint nem akarok senkit motiválni... Van elég önjelölt "motivátor". Bár csoportokban annyi kisembernek látom a nagypillanatát a semmire... Hogy ha már ez az én oldalam akkor akár lehetek most én a kisember és ezek lehetnek az én nagypillanataim?!”

Go to top