Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Egyensúlyérzék

a test mozgásának és helyzetének érzékelését jelenti. A testhelyzet érzékelése több szerv összehangolt működésén alapul. Lényeges például, hogy milyen helyzetben látjuk a környezetünket, és azt is folyamatosan regisztrálja agyunk, hogy izmaink milyen mértékű összehúzódását szükséges fenntartani ahhoz, hogy a testhelyzetünk ne változzon meg. Ezeken túlmenően a belső fülben speciális érzékszervünk is van az egyensúly érzékelésére.

2015-ben alakult mozgás rendszerező és kereső oldal.

Kulcsszavak:
További kulcsszavak

Bemutatkozás

Egyre erőszakosabb világunkban számos ember a küzdősportok, harcművészetek által nyújtott megoldások, lehetőségek felé fordul: van aki jó harcos akar lenni, van akit a versenyzés érdekel, van aki csak meg akarja magát védeni és olyan ember is akad, aki csak a mozgás szépsége miatt keres megfelelő edzési lehetőséget, edzéstervet. Mi itt a Combat Clubban különös figyelmet szentelünk az utcai önvédelemre és a harcművészet realitásának megőrzésére. Valós helyzetekre próbáljuk felkészíteni az embereket fizikailag és lelkileg is. Oktatási munkánkat Max Carvalho Brazil Jiu Jitsu mester koordinálja és segíti. Ahhoz hogy bármelyik küzdősportnak minősülő harcművészeti rendszert elsajátítsa valaki, rengeteg munka, kitartás és akaraterő kell, ám cserébe az ember sokkal többet kap. Ha érdekel a Combat Club bármelyik edzése, az önvédelem, a harc, vagy csak mozogni akarsz, keress minket bátran Debrecenben a Domb utca 1. szám alatt, ahol szakképzett edző segít hozzá, hogy megfelelő küzdősport edzéseken vehess rész, és így sajátítsd el az egyes harcművészeteket. Gyermekek, fiatalok és felnőttek részére is anna edzéseink, és egyesületünk tanórát is le tud igazolni igény esetén.

Magyarország egyik official iskolája. Küzdősport, harcművészeti edzések, edzéstervek érhetők el a Brazil Jiu-Jitsu iskolában. Földharc orientált edzések is vannak. Igény esetén funkcionális edzések személyre szabva, illetve magánedzések. Állóharc tanítást, oktatást is vállalunk! Ha érdekel a küzdősport, harcművészet, vagy a brazil jiu-jitsu, akkor keresd meg a Pápa, Erkel Ferenc utca 39. szám alatti iskolánkat!

A Magyar Szablyavívó Iskola 2012-ben alakult.
Fontos feladatunk a hagyományőrzés, hogy a megannyi megpróbáltatáson átment magyar szablya, amit a történelem során oly sokszor tartottak eszmeileg és fizikailag is veszélyes fegyvernek, legkevésbé se merüljön a feledés homályába!

A magyar szablya nemzeti kincsünk és büszkeségünk!

Ugyanakkor a szablyavívás egy komoly testi mozgást igénylő harcművészet is egyben.

Célunk, a történelmi, katonai szablyavívás valósághű megismertetése, oktatása és gyakorlása. Nagyon fontos, hogy a tananyagunk megegyezik a hagyományos történelmi vívóiskolák tananyagaival, ami a magyar sportvívókat is hosszú-hosszú ideig a világ élvonalába juttatta.

Ha van kedved kipróbálni és gyakorolni ezt a már majdnem feledésbe merült kardforgatást, gyere és jelentkezz nálunk Debrecenben a Szent Anna utca 17. szám alatt:
"Hogy az maradj, akinek születtél!"

A Gracie Barra (GB) az egyik legnagyobb nemzetközi brazil jiu-jitsu szervezet. Recife-ben, Brazíliában a GB egyik fellegvárának számító iskolájában Ze Radiola mester oktat, akinek felkérésére 2004-ben hazánkba érkezett a többszörös brazil bajnok Max Carvalho és megalapította az első magyar Gracie Barra akadémiát, a Gracie Barra Hungary-t.Max Carvalho vezetésével a brazil jiu-jitsu (bjj) egyre népszerűbbé válik Magyarországon is, amit a versenyzők számának, a versenyeredményeknek és a testvérkluboknak a gyarapodása bizonyít. A Gracie Barra PIT is a Gracie Barra Hungary testvérklubja, 2010 óta működünk.Az edzéseket Varga Levente vezeti, aki a stílus magyarországi megjelenésekor kezdte el a brazil jiu-jitsu technikák gyakorlását. Tudását számos hazai és nemzetközi versenyen tette próbára sikeresen.
Levi MMAEleinte az MMA (Mixed Martial Arts) szabályrendszer keretein belül mérettette meg magát (az elsők között Magyarországon), majd a ketrecek világát tatamira cserélve jelenleg brazil jiu-jitsu és submission grappling versenyeken indul. A versenyek mellett számos hazai és külföldi egyesületben, edzőtáborban is megfordult, ahol a bjj oktatását, az edzések intenzitását, felépítését figyelte meg.Roger Gracie
A Gracie Barra PIT oktatói munkájának eredményességét Varga Levente személyes eredményei mellett számos tanítvány fejlődése és a klub tagjainak versenyeken elért helyezései mutatják. A kisebb létszámú csoportokban tartott foglalkozások bár oldott hangulatban, barátságos légkörben zajlanak, körültekintően, megfelelő felkészültséggel történnek az oktató mellett, a klub szellemiségéből eredően a tagok is figyelnek, vigyáznak egymásra. Ez a szellemiség az emberek közötti összetartozást erősíti, a kemény munka árán elért eredmények jellemformáló hatással bírnak. A tagok tisztelik, megbecsülik egymást, akik nem osztoznak ebben és csak erőpróba kedvéért keresik fel a klubot, nálunk nem találják meg számításukat.
Edzéseinket intenzív, embert próbáló munka, ugyanakkor remek hangulat és baráti légkör jellemzi.Varga Levente
Klubunk szoros kapcsolatot ápol testvérklubokkal és más egyesületekkel, rendszeresen tartunk közös edzéseket, tagjainknak így alkalma nyílik látókörük szélesítésére a miénktől eltérő edzésmódszereken és más edzőpartnereken való találkozásokon keresztül.
Részt veszünk rangosabb és kisebb versenyeken, aki szeretné felmérni felkészültségét, képességeit, tudását, esetleg komolyabb célkitűzéssel kívánja űzni a brazil jiu-jitsut-t, az év minden szakában talál erre lehetőséget. Legyen kül- vagy belföld, nyár vagy tél, a Gracie Barra PIT tagjaként edzőtáborok, szemináriumok és egyéb választható sport- és szabadidős programok várnak a heti állandó edzésrend mellett. Ha jól érzed magad közöttünk, valódi közösségi élményekre, barátokra tehetsz szert.

Debrecen egyetlen női fitnesz terme a Judy Gym edzőterem. A női fitnesz termünk Debrecen frekventált területén a Tesco áruház mellett, a Pesti u. 2. szám alatt található. A Judy Gym női fitnesz teremben a legmodernebb edzőgépeken és kardió gépeken edzhetsz. A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető edzés programok összeállításával gondoskodunk. Termünk személyi edzők segítségét is tudja biztosítani ha szeretné. Edzés után Vitaminbár kínálatunk garantál további felfrissülést! Hogy, ne okozzon gondot a mozgás akkor sem, ha kisgyermeked van, hozd el hozzánk nyugodtan, hiszen ingyenes játszóházzal várjuk a lurkókat!

Látogass el egyedülálló Fitness szalonunkba, ahol garantált a jókedv, a zsírégetés, a folyamatos edzői jelenlét és odafigyelés, melyet a bérlet ár tartalmaz. A hozzánk látogató hölgyek több féle kardio és erősítőgép segítségével építhetik, szépíthetik testüket.

Az Orange Fitness szalon által nyújtott fő edzésforma a KÖREDZÉS. A köredzés nem más, mint a különböző állóképesség fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni és kiváló edzést nyújt. Általa a zsírégetés és izomépítés egyszerre valósul meg. Egy köredzés mindössze 35 percet vesz igénybe, így tökéletesen beiktatható zsúfolt hétköznapjainkba is.

Tisztelt Hölgyem!

Mindennapi rohanó életünkben egyre nagyobb szükség van egészségünk és kondíciónk megőrzésére. Gondolom azzal Ön is egyetért, hogy a megfelelőfizikális és mentális állapot nagyobb teherbírást, koncentráló képességet kiegyensúlyozottságot eredményez, amely elengedhetetlen a mai olykor-olykor embert nem kímélő rohanó világban. Ezen okok miatt bátorkodom felajánlani az Ön számára fitness stúdiónk szolgáltatásait. Stúdiónk 10 éve törődik a Debrecenben és környékén élő hölgyek egészségével és alakjának formálásával, melyre büszkék vagyunk az elért sikerek alapján. Jelenleg 500 négyzetméteren biztosítjuk vendégeink számára a városban egyedülálló szolgáltatások sokaságát.

Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek. Létezik alkalmi bérlet, havi bérlet, negyedéves, féléves, éves bérlet, valamint napi belépőjegy.

Bízván abban, hogy sikerült felkelteni az érdeklődését és úgy érzi fontos, hogy kellő kiegyensúlyozottsággal végezze el minden napos feladatait, akkor keressen fel bennünket és mi garantáljuk, hogy családias környezetben, szakképzett edzőgárdával, kedves kiszolgálással segítünk Önnek, hogy kitűzött céljait elérje.

Legyen az zsírégető edzés, erősítés vagy az állóképességedet fejlesztenéd, nálunk megtalálod számításod megújult termünkben. Várunk szeretettel H-CS 6:00 - 23:00 és P-V 8:00 - 22:00 között!

Amit nyújtunk

  • több mint 15 féle aerobic óratípus pl: alakformáló edzés, zsírégető óra, kezdő step, gerinctorna, pilates, has-láb-popsi, alakformáló köredzés, Spinracing, fukcionális edzés, gerincjóga, body pump, kangoo, nyújtás-lazítás, nyugdíjas torna, Gold Zumba, Iron Cross Jam
  • igényes modern berendezés
  • hangulatos családias légkör
  • állandó edzők akik ingyenesen állnak a vendégek részére
  • szakképzett állami oklevéllel rendelkező oktató csapat akiknek a továbbképzését folyamatosan biztosítjuk
  • céges bérlet vásárlási kedvezmények
  • támogatóinknak, beszállítóinknak különféle reklám felületek az épületben, közös megjelenés hirdetéseinkben, média anyagainkban termék és szolgáltatás megjelenés
A tökéletességre törekedtünk és törekszünk, ez vezérelt bennünket az Oxygen Naphegy létrehozása során is. Az impozáns, környezetbe illeszkedő épületből lenyűgöző kilátás nyílik Budapest nevezetességeire (Duna, Vár, Citadella, Erzsébet-híd, Tabán) a mesterien átgondolt, precíz tervezésnek köszönhetően. A Központ bővelkedik izgalmas építészeti megoldásokban (mesterséges tó, vízesések, üvegpadlók, tetőterasz, panoráma szaunák) és a berendezést, az anyagokat, a színvilágot, minden részletet az eddigieket is felülmúló, végtelen elegancia jellemzi.
Az OXYGEN minden szeglete a teljesség rendszerének egy-egy kifinomult részlete, amelynek középpontjában az Egészség, Lélek, Szellem és Test egyensúlya és egysége áll. Az Oxygen életmódot alakít, és használható programot kínál, miközben gondoskodva kísér végig a változás útján.
Több mint egymillió eddigi látogatás és sok ezer elégedett visszajelzés a bizonyíték rá, hogy helyes úton járunk.
2008. novemberében nyílt meg a második Oxygen Wellness Központ, amely jelenleg Magyarország legnagyobb fitnesz-wellness létesítménye. A Központ közel 7000 négyzetméteren kínálja a nemcsak Magyarországon, de európai viszonylatban is kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásait.
Az Oxygen Újpest épülete ötvözi az eleganciát és a minimált, a luxust és az egyszerűt, a modernet és a klasszikust, a tágas terek, a finom részletek, a színek, a világítás a melegség és biztonság érzetét keltik az ide látogatókban, a wellness rész pedig holisztikus érzést nyújt a kedves vendégeknek. Céges partnereink számára a Központban található tárgyalók kialakításával exkluzív üzleti-informális találkozók lebonyolítását tettük lehetővé. Külön büszkék vagyunk arra, hogy korunk környezetvédelmi kihívásaihoz alkalmazkodva a Központot az energiatakarékosság jegyében terveztük meg, a legmodernebb napkollektorokkal és vízforgatós berendezéssel optimalizáltuk az energiafelhasználást.

Nevéből adódóan mindenből a maximumot nyújtja. A terem egyedülálló méretekkel, szolgáltatásokkal várja a mozogni, illetve kikapcsolódni vágyókat a hét minden napján. Hétköznap 6.30-tól 22.00-ig, hétvégén 8.30-tól este 21.00-ig van nyitva a terem. A több, mint 1000 m2, jó felszereltségű konditermen kívül egy nagy, 70 főt befogadó aerobik terem is található a fitnessben. Itt egymást követik a csoportos foglalkozások, különböző alakformáló és zsírégető óra, zumba, jóga, pilates, rip:60 és hot iron foglalkozások színesítik az órarendet. Mindezek mellett a konditeremmel egy légtérben található egy tágas cross fit pálya is, ahol az állványon és a boxzsákon kívül bőven van hely egyéb szabad testsúlyos gyakorlatok vagy nyújtó gyakorlatok elvégzésére is.

Kiegészítő szolgaltatásként egy 4 személyes infraszauna is található a pihenőrészben. Az infraszauna közismert jótékony hatásairól: sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.
Az edzéshez, kikapcsolódáshoz szép tágas öltözőket biztosítunk.
Gyertek és próbáljátok ki Minket! :)

Célunk, javítani az emberek egészségén, hogy edzés közben egy olyan környezetben lehessenek, ahol kellemesen érzik magukat, ahova örömmel járnak. Cégünk fő szemléletmódja az, hogy Te, mint vendég jól érezd magad egy barátságos környezetben (ez alatt a vendégkört is értjük), ki tudj alakítani egy edzőtársi baráti kört. Termünk kialakítását, hangulatát, és felszereltségét úgy álmodtuk meg, hogy a (jó és pozitív értelemben) „átlag" embereknek (akik lehetnek tanulók, üzletemberek, irodai alkalmazottak, családosok stb.) szóljon. Célunk minél több olyan Vendéget is elérni, akik eddig egy bizonyos sztereotípia miatt nem jártak edzőterembe, és a gondolatmenetüket megváltoztatni. Nálunk mindegy, hogy sovány vagy túlsúlyos, fiatal vagy idősebb, magyar vagy külföldi! Nálunk nem kell félned, ha lejössz edzeni, hogy mások mit szólnak!

Go to top