Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Az a fránya krumpli!

Garantáltan működik majd a diétád, ha lecseréled a burgonyát, tésztát és rizst. A hús mellé fogyassz ezentúl rengeteg zöldséget! Párolva, vagy nyersen, tökmindegy, így megőrizheted remek formád, vagy elérheted vágyva vágyott alakod!

Az egyik legnagyobb fogyókúragyilkos élelmiszer a burgonya. Gyorsan felszívódó szénhidrátjaival egyenes út az elhízáshoz, ezáltal a 2-es típusú diabéteszhez és a szívbetegséghez. Kerülendő étel nemcsak főzött formájában, hanem feldolgozottan is. Tehát a sültburgonya és a chips sem megengedett. Főleg úgy nem, hogy számos adalékanyagot tartalmaznak, amelyek szintén károsak egészségedre. A burgonyában található egyik alkotó gyengíti immunrendszered, és akár allergiás tüneteket is okozhat.

A minap olvasom, hogy ha most hoznák be Európába a burgonyát, akkor valószínűleg nem engedélyeznék, annyira sok kárt okozz az emberi szervezetben.

Remélem a fentiek alapján nem kell már sokat győzködnöm Téged arról, hogy ha egészségesen, sportosan és fitten akarsz élni, akkor a burgonyát kerüld el!

Ne feledd, amit korábban már olvashattál a train4gain.hu-n: „Életed hátralévő része, ma kezdődik!”

Tasi Tibi

Go to top