Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Fogyásod a húsvéti nyuszi is garantálja!

Égeti a zsírt, azaz fogyaszt a húsvét elengedhetetlen egészségbombája, amelynek előnyeit az év minden szakában élvezheted. Koleszterinszinted csökken, immunrendszered erősödik, eszed pedig vág majd, mint a borotva. Mindezt a nyuszi tojta!

Igazi egészségbomba a húsvét elengedhetetlen étele a tojás. Alacsony a kalóriatartalma, fogyasztása pedig jelentősen lecsökkenti az infarktus veszélyét, fogyasztásával megakadályozhatod, hogy artériáid falán lerakódjon a zsír. A tojás az úgynevezett jó koleszterin szintjét növeli, ami védi a vérerek egészségét, és a szíved is.

A tojás erősíti immunrendszered, ezt a szerepét leginkább magas szeléntartalmának köszönheti.

nyuszi

A tojás magas B2 vitamin tartalma miatt energizáló hatású, B-komplex vitamintartalma miatt erősíti a bőrt, hajad és a körmöket.

A tojás fogyaszt, mert hamar telítettséget okoz, sőt zsírégető hatású is. Kolin tartalmánál fogva erősen táplálja az agyszövetet és az idegrendszert, csökkenti a depressziót, emeli az örömhormon, a szerotonin szintjét. Magas fehérjetartalmánál fogva pedig táplálja az izomszöveteket.

A tojás védi a szemed, lutein és zeaxanthin van benne, ami a két legfontosabb antioxidáns a szem védelmében. Nagyszerű D-vitamin forrás, ezzel csökkenti a csontvesztést, és jót tesz a fogaidnak.

Szép és tojásdiétában gazdag Húsvétot kívánunk Neked!

Tasi Tibi

Go to top