Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Támogasd fogyásod a világ legegyszerűbb italával!

Serkenti emésztésed, égeti a fölös kilókat, csökkenti sportolás során igénybe vett izmaid apró gyulladásait és a fertőzéseket is elkerülheted a világ legegyszerűbb italával. Segítségével leküzdheted a különféle légúti fertőzéseket, és rendben tarthatod vérnyomásodat, sőt idegrendszered is! A „tökegyszerűen” elkészíthető ital májad méregtelenítő funkcióját is támogatja.

Pörgesd fel zsírbontásod és anyagcseréd egy jó kis citromlé kúrával! A nyári szomjoltó gyorsan felfrissít, és nem is hinnéd mi mindenben segít odabent!

A citrom serkenti emésztésed, lúgosít, ezáltal fogyaszt, és segíti a felgyülemlett salakanyagok kiürítését. Mindamellett, hogy gyönyörű és egészséges lesz tőle bőröd és hajad, magas C vitamin tartalma miatt erősíti immunrendszered.

A citrom serkenti anyagcseréd, zsírégető hatásának pedig az a kulcsa, hogy savas. A citromsav az emésztőrendszerben támogatja az egészséges emésztést, különösen akkor, ha reggel éhgyomorra megiszol 2-3 dl citromos vizet (az sem baj, ha ez langyos).

citrom

A citromos víz segít megszabadulni a salakanyagoktól, amit kilókban is le tudsz majd mérni. A citrom puffadásgátló. Vitaminjai, ásványi anyagai és savai szervezeted zsírbontó folyamataira vannak jótékony hatással, fogyasztása gyorsítja a zsírégetést.

Ezek után már-már hab a tortán a citrom azon hatása, amelyet a szénhidrátokra fejt ki. A citrom magas savtartalma csökkenti a cukrok (szénhidrátok) felszívódását, ráadásul a benne lévő pektin csökkenti éhségérzeted.

Tasi Tibi

Go to top