Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Megye

Ezek biztos agyonütik a fogyókúrádat!

Nyugodtan ehetsz húst is fogyókúrád alatt, és nemcsak csirkemellet, vannak azonban olyan húsok, amik már nem férnek bele karcsú álmaidba! Ezek ugyanis rengeteg olyan zsírt, fűszert, ízfokozót, jó adag sót, meg még ki tudja, mi mindent tartalmaznak, amelyek rontják álomalak céljaid.

Felejtsd el például a kolbászt! A házit is, meg a boltit is! És ha már itt tartunk: a virslit is! Ezekben ugyanis sok só és olyan anyag (nitrát) is van, amely lassítja anyagcseréd. Ezek a termékek darált szalonnából készülnek, amely nem épp egy fogyókúrás kaja.
Weight Loss 79jo

Érdemes az alacsony zsírtartalmú csirke- vagy pulykasonkák irányába tolni étkezésed, de ha sertéshúst ennél, ott is van mozgástered. Ugyanis a lapocka, vagy a comb, a sovány tarja mind-mind színhús, alacsonyabb kalóriatartalommal. Ezek azok a zsírcsík-mentes húsok, amikről ránézésre is elhiheted, hogy egészségesek. Persze ezek fogyasztását se vidd túlzásba!

A húsok nagy csoportja a szalámik, párizsik, amelyeket szintén kerüld! Sok bennük a telített zsír, ráadásul agyonsózzák őket a gyártáskor.

Tasi Tibi

Go to top