Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Nagyanyád is ezt itta, nem is volt kövér!

Ősi csodaszer az almaecet, segítségével nagyanyáink is oda tudtak figyelni vonalaikra. Az almaecet ugyanis magasabb fokozatba kapcsolja anyagcseréd, alaposan tisztít és még fizikai- szellemi állapotodra is jótékony hatással van. Ráadásul az öregedés tüneteit is csökkenti.

A természetben az egyik legjobb zsírégető csodaszer az almaecet, a fogyáson kívül javítja a koncentráló képességed és a vérkeringésed, edzés során végtagjaid nehezebben fáradnak segítségével.

Térjünk most vissza egy pillanatra a fogyás részre! Az almaecet fogyást elősegítő hatásán ugyanis nem illik átsiklani, annyira hatékony. Egy tuti természetes szerről van szó ugyanis, mely serkenti emésztésed, a zsírbontásban nagy szerepe van. Kb. 1 hónapos kúra ajánlott, leginkább a bio almaecetet ajánlom, mely bioboltokban beszerezhető. Ennek az íze is jobb, mint a más termékeké.
almaecet

Nincs különösebb recept, egy evőkanál almaecetet kell beletenni egy pohár vízbe, mindezt napi háromszor (reggel: éhgyomorra, délben: ebéd előtt egy negyed órával és este: lefekvés előtt). Ami még fontos: ne ízesítsd semmivel (édesítővel sem).

A kúrához kapszulázott termékek széles sora áll rendelkezésedre, ezeket egyéb zsírégető összetevőkkel turbózzák, de itt is jobb a természetes.

Az almaecet fogyást elősegítő hatása mellett egészségedre is jótékony hatással bír. Csökkenti ugyanis a koleszterinszinted és elősegíti a salakanyagok hatékony távozását.

Tasi Tibi

Go to top