Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Szálkásít és zsírt éget!

Minden percét élveztem – ezzel a mondattal jött ki egy fiatal lány a minap az egyik székesfehérvári edzőteremből, ez volt élete első köredzése. Azt is mondta: nagyon élvezte, hogy a gyakorlatok ritmusa megszakította a monotonitást, ami munkakörével együtt jár. A funkcionális köredzés valóban egy hatékony technika, ha szuper erőnlétet és kiugró formát szeretnél.

A köredzés rendkívül változatos. Akár a gyakorlatokat, akár az edzőtermi állomásokat, akár az egyes feladatokra szánt időt és ezek gyors váltakozását nézzük, egy igazán élvezhető edzéslehetőség. Remek zsírégető, szálkásít és fitté tesz.

A gyakorlatok rendkívül jól stimulálják az immunrendszert, és felváltva terhelik az egyes izomcsoportokat, a tréningbe aerob jellegű mozgások éppúgy beleférnek, mint a hagyományos erősítések. Tulajdonképpen szépen, aprólékosan, meghatározott időtartam erejéig minden izomcsoport képbe kerül egy-egy edzés során. Legyen szó fekvőtámaszról, guggolásról, egy jó kis jumpról és társairól, na meg az elmaradhatatlan nyújtásról és mindezek előtt egy alapos bemelegítésről, a köredzés alaposan átmozgat, így ez a mozgásforma azoknak ajánlható, akik ülőmunkát végeznek, megvan egy alap erőnléti szintjük, de időnként felszalad rájuk néhány kiló, amit szeretnének gyorsan ledolgozni.

A köredzések esetén időalapú és ismétlés alapú formákat kínálnak az edzőtermek, pihenőt egy-egy kör letelte után iktatnak be.
crossjo

Tasi Tibi

Go to top