Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Zsírégető kardió harcművészeti elemekkel!

Ez a remek mozgásforma harci elemeket használ, hogy fitté és technikássá válhass. Igazi harcművészetről van szó, mármint a tréningen résztvevők nem úgy tesznek, mintha ütnének, hanem tényleg ütnek, védekeznek, támadnak. Mindezt remek zenére.

A Body Combat a csoportos cardio-k Szent Grálja, amely használja a karate, a tae kwon do, a boksz, de még a muay thai és a thai chi elemeit is. Egy teljesen felszabadító edzés, amely remekül energetizál. Az eredmény pedig: a kalóriák, na meg a plusz kilók átadása a múltnak.

A zene időről időre váltakozik, ahogy az edzettségi szint emelkedik. Olyan erőteljes edzésformáról van szó, amelyet a szakemberek heti 2-3 alkalommal ajánlanak.

Nemrégiben, sokak számára érthetetlen módon, de mégis komoly kérdésként merült fel, hogy várandósok csinálhatják-e az első időben. Nos, a Body Combat nem ajánlott a babavárás ideje alatt, a hormonok bolondozása ez idő alatt ugyanis olyan hatással lehet az ízületekre, aminek ez a mozgásforma nem tesz jót, főleg csípő és medence tájékon.

A Body Combat minden korosztályt kielégít mozgásfronton, ja… és még egy fontos tényező: ennél az edzéstípusnál mindenki a saját tempójában halad, ezt képzett oktatók garantálják és egyáltalán nincs szükség harcművészeti tapasztalatra elsajátításához.
Dallington fitness gym body combat 360x240

Go to top