Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

TRX – vigyük magunkkal az edzőtermet, ahová akarjuk!

Ahogy az amerikai haditengerészet katonáit, úgy bárkit csúcsformában tart a TRX. A szalagokkal történő erősítés ötlete a szűk helyeken, pl. tengeralattjárókon dolgozó katonák számára jelentett megoldást, de mint oly sok haditechnikai fejlesztés (pl.internet) villámgyorsan elterjedt a civil életben.

 

TRX

A TRX rendkívül hatékony erősítő módszer, alaposan megdolgoztatja azokat az izmokat, amelyek a test stabilitását hivatottak szolgálni, pozitív irányba dobja állóképességünket és azok is bátran edzhetnek ily módon, akik amúgy nem érzik magukban azt a plusz craftot, ami mondjuk egy súlyzós edzéshez kell.
A TRX rendkívül nagy előnye a mobilitás, hiszen bárhova magunkkal vihetjük és szépen kidolgozott, feszes, na jó legyen: csinos (!) izomzat érhető el a sok szögben végzett, változatos TRX-gyakorlatok segítségével. Az előbbi jelzők remélhetőleg megmutatták, hogy a TRX egy élvezetes edzésforma, ami lazává, hajlékonnyá tesz és segítségével elfelejthető a „ha fogyni akarsz, akkor menj edzőterembe” dogma is

Go to top