Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Ezzel kölcsönözz magadnak feszes alakot – bárhol és bármikor!

Nincs szükség semmire, csak arra, hogy behúzd a hasad és feszítsd meg a popsid és végezd el az edzések egyik leginkább alapgyakorlatát, amellyel gyorsan feszes külsőt kölcsönözhetsz magadnak. A jól variálható gyakorlat otthon és a parkban is végezhető!

Az edzések alapgyakorlata a fekvőtámasz, amelynek számos előnye van. Az egyik ezek közül, hogy végtelenül egyszerű, a karhajlítás és –nyújtás válatkozása számos izomcsoportodat megdolgoztatja.

fekvo

A fekvőtámasz nagyob jó alapedzettséget, erőnlétet biztosít, alaposan edzheted vele a mell-, váll-, hát-, has- és az alkar izmaidat, de a tircepszed is. A gyakorlat szép, definiált alakot ad viszonylag gyorsan. Nem leszel kigyúrt, de remekül leégeti Rólad a felesleges zsírt és csinos leszel segítségével!

A fekvőtámaszhoz nem kell semmilyen speciális eszköz, és még anyagi ráfordítás sem. Szánj magadra néhány percet otthon, vagy kocogj ki egy közeli parkba és végezd ott is! Semmi nem gátol meg abban, hogy a munkahelyeden is lenyomj belőle pár sorozatot, ezzel sokat teszel egészségedért és még a munkavégzésedre is jó hatással lesz a fekvőtámasz!

Ha már haladó vagy, akkor remekül variálhatod a fekvőtámaszt, a net tele van válfajaival, de a train4gain-hu-n is olvashatsz belőle jó párat!

A fekvőtámaszhoz tehát kitartásra van szükséged, ha ez megvan, akkor már néhány alkalom után egyre többet tudsze belőle elvégezni, önbecsülésed fejlődik és sikerélményed lesz.

Tasi Tibi

Go to top