Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Fiatalítsd szerveidet egy különleges tornával!

Elsősorban a nők, de a férfiak számára is számos problémára kínál megoldást az a mozgásforma, amely az alhasban működő szervekre hat fiatalítóan. Az izmok megfeszítésével, majd ellazításával, és ezek váltakozásával járó gyakorlatok fokozzák vérkeringésed, segítenek méregteleníteni e terület szerveit és számos nőgyógyászati problémára kínálnak megoldást gyógyszerek (és azok mellékhatása) nélkül. Ismerd meg ezt a mozgásformát!

Aviva Gabriella Steiner volt, az, aki kitalálta azt a speciális mozgásformát, amely a szervezet különböző (külső és belső) izmainak mozgatásával jótékonyan hat annak hormonális állapotára, visszaállítja az esetlegesen megbomlott egyensúlyt. A módszert róla Aviva módszernek, vagy Aviva tornának nevezték el.

A torna gyakorlatai tágítják az ereket, stimulálják a női szerveket, fokozzák a méregtelenítés folyamatát és normalizálják a hormonrendszert. Az Aviva torna hatásosan alkalmazható a felborult havi ciklus normalizálására, miómák és ciszták eltüntetésére, vetélések után, de a csontritkulás és a változó kor tüneteinek mérséklésére is. Fiatal korban pedig erősítik az érintett szerveket, hogy a későbbi problémák elkerülhetőek legyenek, vagyis az Aviva torna fontos megelőző eszköz is lehet. Ráadásul a fiatal, gyermekvállalás előtt álló pároknak alkalmazható a lombik program előtti felkészítés gyanánt, illetve a szülés után problémák megelőzésére és kezelésére is (pl.   szülés utáni inkontinencia).

aviva

A torna során az alhas, a belső hasi és gátizmok, valamint a farizmok dolgoznak, ezek mozgatásával érhető el a pozitív hatás, amely nemcsak az ezeken a területeken lévő szerveknél, hanem az egész hormonális rendszerben jelentkezik.

Bár a módszert elsősorban nőknél alkalmazzák, az Aviva torna férfiak esetében is számos pozitív hatás tartogat. Az Aviva torna férfiaknál növeli a hímivarsejtek számát, fokozza a potenciát, segíti a férfiszervek egészséges állapotának fenntartását.

A gyakorlatokat általában néhány órás tanfolyamokon tanítják meg, vagyis a módszer gyorsan elsajátítható és otthon is alkalmazható.

Tasi Tibi

Go to top