Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Izmozz gondolattal!

Akár hiszed, akár nem, a pozitív gondolkodás javítja az izomépítést és annak minden folyamatát. Vagyis ebből a szempontból igaz a címben megfogalmazott állítás, miszerint izmot a gondolatokkal is lehet építeni. Ám van egy „rossz” hírem: ettől még kell mozogni és edzeni, mert a pozitív gondolkodás csak egy, tehát „1” fontos kelléke edzésednek, a másik pedig a súlyzód, köteled, vagy saját testsúlyod és egyéb más kellékeid, ami szintén hozzájárul izomtömeged gyarapodásához.

 

A pozitív gondolatokkal edzésed minőségét tudod javítani, ha pedig ezt örömmel teszed, még egy nagy pluszt adsz hozzá. Ugyanis célod tudatosítása magabiztosságod fokozza, így eléred álmaid és álomalakod.

 Izomepgondolattal

Ez mondjuk logikus: hogyan tudnád elérni az edzés közbeni maximális intenzitást, miközben agyad negatív gondolatokon forgatod, elvégre mégis csak a központ ad parancsot izmaidnak az épülésre. Nem csoda hát, hogy sokan az agyat tartják a legfontosabb izmokat (fel)építő szervnek. Vagyis légy pozitív, barátkozz pozitív emberekkel, erősítsd meg önmagad is pozitív gondolatokkal és képzeld el a sikert! Mindez pozitív magatartáshoz vezet, amivel elérheted a vágyott célt, és sikeres leszel a sportban (is)!

Tasi Tibi

Go to top