Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Csodaszer fogyókúrád szolgálatában!

A csodaszer és fogyókúra együtt emlegetését nem árt kellő óvatossággal kezelni. De: nem nálunk! Mutatunk Neked egy isteni finom, viszonylag könnyen és egész évben elérhető, egyszerű hétköznapi zöldséget, amely nagyszerűen támogatja diétádat. Nemcsak a téli, hanem a tavaszi hónapok kedvelt eledele, amelyet már az ókorban is ismertek, hiszen a görögök megfázásra, az egyiptomi piramisok építői pedig amolyan ókori multivitaminként használtak.

Legyen tél, tavasz, vagy nyár, könnyen hozzájuthatsz a retekhez. Tele vannak vele a piacok, tedd tavasz immuntárad kedvelt zöldségévé és karcsúságod megalapozójává!

retek

A retek egyik fajtája, a fekete retek magas C-vitamin tartalommal bír, ez és egyéb anyagai igazi immunerősítővé teszik. Lereszelve, mézzel igen finom, ha fája a torkod dobj be belőle egy kicsit. Javítja májfunkciód, segíti a gyomor - és epeműködést, káliumtartalma rendbe vágja vérnyomásod, miközben kalóriatartalma alacsony (100 g-ban 15 kalória).

Ha pedig nassolnál valamit, akkor egyél sörretket. Ez is alacsony kalóriatartalmával támogatja fogyókúrád, ásványi anyagok tárháza van benne (kalcium, mg, réz, mangán és vas), de sok vitamin is megtalálható benne (A, B, C). Hajtja a vizet, magas rosttartalma pedig gyorsan salaktalanít!

Tasi Tibi

Go to top