Magyarország első mozgás kereső és kategorizáló oldala.

Ütős anyag testednek-lelkednek!

Kiváló segítője felkészülésednek a ginzeng. Fokozza regenerációd, erősít, teljesítményeden Te is meglepődsz majd! A ginzeng nem csodaszer…na jó, mégis, hiszen különböző fajainak értékes tulajdonságai fizikai teljesítményed mellett a szellemire is jótékonyan hat.

Az élsport mellett a szabadidősportban is sokak számára egyre fontosabb az edzések utáni regeneráció és a teljesítmény megtartását, fokozását segítő készítmények alkalmazása. A ginzeng mindezeket egyszerre segíti.

Legyen szó amerikai-, koreai-, netán szibériai ginzengről, mindhárom igazi életelixír, értékes vegyületek sokasága található benne. A glikozidok csoportjába tartozó vegyületcsoport, a triterpének például a fizikai és szellemi teljesítmény fokozása mellett nyugtatnak, és izmaidban is oldják az edzések hatására keletkező feszültséget. Mindehhez azért legalább egy 2-6 hetes kúrára szükség van, ám utána a hatás nagyjából mindenkinél létrejön.

ginsengfal

A ginzeng hatására javul szervezeted oxigénfelvevő képessége, és ez az, ami növeli teljesítményed, csökkenti fáradtságérzeted. Azért is nagyon jó hatású gyógynövény, mert segíti, hogy az esetleg más kiegészítőkkel, vagy a táplálékkal bevitt vitaminok és ásványi anyagok jobban hasznosuljanak.

A ginzeng hatákonyan csökkenti az ízületi gyulladást, jót tesz emésztésednek, pajzsmirigyed és mellékveséd működését is pozitívan befolyásolja.

A szellemi teljesítmény terén pedig javítja a memóriát, harmonizálja szerveid működését, általános közérzetedre is jótékonyan hat. Legyen szó állóképességi sportokról, netán nagyobb koncentrációt igénylő sportágakról, a ginzeng hasznos kiegészítője lehet (verseny) felkészülésednek.

Nagyon fontos információ, hogy hatásainak eléréséhez sok folyadékra van szükséged!

Tasi Tibi

Go to top